Kiemelt
ISAG - European Business School
Porto, Portugália
Ez a kurzus célja, hogy szakosodott vezető technikusokat képezzen az élelmiszer- és italszolgáltatások tevékenységeinek és működésének irányítására, koordinálására és ellenőrz
...
+
Kiemelt
Ez a kurzus célja, hogy szakosodott vezető technikusokat képezzen az élelmiszer- és italszolgáltatások tevékenységeinek és működésének irányítására, koordinálására és ellenőrzésére vendéglátóipari és italüzletekben, integrálva vagy sem a szálloda egységeiben, biztosítva a szolgáltatás minőségét, az optimalizálási erőforrásokat és maximalizálva az üzleti nyereségességet.
-
Angol, Portuguese (Portugal)
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Németország Online, Németország
A képzés diétás főzés CCI egy másik módja a szakácsok, a szakemberek terén a háztartástan és a táplálkozás, valamint az oldalirányú belépők szakmai tapasztalattal, hogy növelj
...
+
A képzés diétás főzés CCI egy másik módja a szakácsok, a szakemberek terén a háztartástan és a táplálkozás, valamint az oldalirányú belépők szakmai tapasztalattal, hogy növelje a vonzerejét a munkaerőpiacon.
-
Bard College At Simon's Rock
Great Barrington, Amerikai Egyesült Államok
Az Élelmiszer-tanulmányok koncentrációja hozzájárulhat tudományos potenciáljának bővítéséhez és szenvedélyeinek követéséhez, ami végül kifizetődő karrierhez vezet.
...
+
Az Élelmiszer-tanulmányok koncentrációja hozzájárulhat tudományos potenciáljának bővítéséhez és szenvedélyeinek követéséhez, ami végül kifizetődő karrierhez vezet.
-
International College of Manitoba (ICM) (Navitas)
Winnipeg, Kanada
UTP II. Szakasz: Mezőgazdasági és élelmiszer-tudomány egyenértékű a Manitobai Egyetem Agrár- és Élelmiszertudományi Karán szerzett alapképzés első évével.
UTP II. Szakasz: Mezőgazdasági és élelmiszer-tudomány egyenértékű a Manitobai Egyetem Agrár- és Élelmiszertudományi Karán szerzett alapképzés első évével.
-
Australian Institute Of Food Safety
Sydney, Ausztrália
Fejlesszen ki egy erős alapot az élelmiszerbiztonsági készségek terén, és tartsa be az Élelmiszer-előírások betartását, amikor elvégzi a hivatalos AIFS Food Handler tanfolyamo
...
+
Fejlesszen ki egy erős alapot az élelmiszerbiztonsági készségek terén, és tartsa be az Élelmiszer-előírások betartását, amikor elvégzi a hivatalos AIFS Food Handler tanfolyamot.
-
Eastern Iowa Community Colleges
Szekreter, Amerikai Egyesült Államok
Mezőgazdasági programunk épp tavaly ünnepelte 50. évét, amikor képzett diplomát küldtek a területre.
Mezőgazdasági programunk épp tavaly ünnepelte 50. évét, amikor képzett diplomát küldtek a területre.
-
South Central Kentucky Community and Technical College
Bowling Green, Amerikai Egyesült Államok
A program jövőbeli szakácsainak nyitva áll a kulináris művészetek kreatív és kellemes világa. A megfelelő főzés szempontjait tekintve a Culinary Arts program hallgatói megfele
...
+
A program jövőbeli szakácsainak nyitva áll a kulináris művészetek kreatív és kellemes világa. A megfelelő főzés szempontjait tekintve a Culinary Arts program hallgatói megfelelő főzésnek, ételkészítésnek és konyhai menedzsmentnek vannak kitéve a világ legfinomabb éttermeiben való munkavégzéshez szükséges fejlett technikák előtt.
-
Wilkes Community College
Wilkesboro, Amerikai Egyesült Államok
Ez a tanterv célja, hogy felkészítse a hallgatókat a baromfi és termékeinek előállítása, feldolgozása és forgalmazása terén folytatott karrierre, a hatékony és nyereséges műkö
...
+
Ez a tanterv célja, hogy felkészítse a hallgatókat a baromfi és termékeinek előállítása, feldolgozása és forgalmazása terén folytatott karrierre, a hatékony és nyereséges működéshez elengedhetetlen tudományos elvek szerint.
-
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugália
Tervezzen, tervezzen és hajtson végre önállóan vagy irányítással a technológiai gyártási folyamatok és nyersanyagok, valamint a termelés minőség-ellenőrzése és biztonsága, kés
...
+
Tervezzen, tervezzen és hajtson végre önállóan vagy irányítással a technológiai gyártási folyamatok és nyersanyagok, valamint a termelés minőség-ellenőrzése és biztonsága, készletgazdálkodás, valamint az élelmiszerek fizikai-kémiai és mikrobiológiai elemzése az agrár-élelmiszeriparban. Értelmezze és koordinálja a fogyasztói elvárásokat és a regionális / nemzeti piacot az új élelmiszerek fejlesztése során.
-
AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology
Seward, Amerikai Egyesült Államok
Programunk kiemeli a kompetencia alapú képzést progresszív tanulási egységeken keresztül. A képzés nagy része az edzőkonyháinkban fog megtörténni, és sok „konyhai időt” biztos
...
+
Programunk kiemeli a kompetencia alapú képzést progresszív tanulási egységeken keresztül. A képzés nagy része az edzőkonyháinkban fog megtörténni, és sok „konyhai időt” biztosít a hallgatóknak, hogy képesek legyenek növekedni. A „gyakorlati” élelmiszer-előállítási megközelítés alkalmazásával a hallgatók egyénileg vagy kis csoportokban fognak dolgozni.
-