$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer-technológia Tanfolyamok Összevetése Portugáliában 2022

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi s… Tovább

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

A Legjobb Élelmiszer-technológia Tanfolyamok Portugáliában 2022

Kevesebb
További információ Portugáliában folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
ISAG - European Business School
Porto, Portugália

Ez a kurzus célja, hogy szakosodott vezető technikusokat képezzen az élelmiszer- és italszolgáltatások tevékenységeinek és működésének irányítására, koordinálására és ellenőrz ... +

Ez a kurzus célja, hogy szakosodott vezető technikusokat képezzen az élelmiszer- és italszolgáltatások tevékenységeinek és működésének irányítására, koordinálására és ellenőrzésére vendéglátóipari és italüzletekben, integrálva vagy sem a szálloda egységeiben, biztosítva a szolgáltatás minőségét, az optimalizálási erőforrásokat és maximalizálva az üzleti nyereségességet. -
Tanfolyamok
Nappali
2 év
Angol, Portuguese (Portugal)
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugália

Tervezzen, tervezzen és hajtson végre önállóan vagy irányítással a technológiai gyártási folyamatok és nyersanyagok, valamint a termelés minőség-ellenőrzése és biztonsága, kés ... +

Tervezzen, tervezzen és hajtson végre önállóan vagy irányítással a technológiai gyártási folyamatok és nyersanyagok, valamint a termelés minőség-ellenőrzése és biztonsága, készletgazdálkodás, valamint az élelmiszerek fizikai-kémiai és mikrobiológiai elemzése az agrár-élelmiszeriparban. Értelmezze és koordinálja a fogyasztói elvárásokat és a regionális / nemzeti piacot az új élelmiszerek fejlesztése során. -
Tanfolyamok
Angol, Portugál
Campus