$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Keresése Ázsiában 2022

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet. Élelmiszer tudományok egyik ága alkalmazott tudomány, amely kiemelten foglalkozik a fizikai felépítését, az élelmiszerek és a biológiai fejlődés, amely szükséges… Tovább

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

Élelmiszer tudományok egyik ága alkalmazott tudomány, amely kiemelten foglalkozik a fizikai felépítését, az élelmiszerek és a biológiai fejlődés, amely szükséges ahhoz, hogy az élelmiszer előállítását. Tanulás élelmiszer tudományok segítségével a fejlesztés az élelmiszer-feldolgozás, valamint a biztonságos élelmiszer-csomagolás és a forgalmazás.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Találj Ázsiában 2022

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
东京海洋科技大学
Minato City, Japán

Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fej ... +

Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fejlett technológiákról, a tengeri termékekre összpontosítva. Különösen átfogó oktatást és kutatást végzünk, amely nemcsak az élelmiszerek biztonságának és egészségének biztosítására és javítására összpontosít az erőforrásoktól a fogyasztásig terjedő láncban, és az élelmiszerek funkcionalitásának javítására az emberi egészség és állandóság előmozdítása szempontjából, hanem a fejlesztésre is. a technológiák multidiszciplináris fejlesztéséhez szükséges tervezési és végrehajtási képességek, kémia, mikrobiológia, fizika és mérnöki szempontok szerint, támogatva az élelmiszerek biztonságát, egészségét és funkcionalitását. -
Tanfolyamok
Japán
Campus