$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Összevetése Japánban 2022

Az egyetemek és főiskolák maguk határozzák meg saját felvételi követelményeket a felsőoktatási kurzusok, így széles határok között változhat. Attól függően, hogy a tanfolyam, végzős hallgató is tudja, hogy a felsőoktatásba egy sor a képesítések. Ha 're vonatkozó csinál egy alapítvány végzettség, előfordulhat, hogy a munka tapasztalat figyelembe venni mellett… Tovább

Az egyetemek és főiskolák maguk határozzák meg saját felvételi követelményeket a felsőoktatási kurzusok, így széles határok között változhat. Attól függően, hogy a tanfolyam, végzős hallgató is tudja, hogy a felsőoktatásba egy sor a képesítések. Ha 're vonatkozó csinál egy alapítvány végzettség, előfordulhat, hogy a munka tapasztalat figyelembe venni mellett fel vizsgáit is. Egyes felsőoktatási intézmények és a főiskolák nyújtanak Alapítvány Évek felkészülés bizonyos kurzusokat. Általában don 't eredményez külön kritériumokat egyszerűen jogosult, hogy adja meg a szak is. Alapítvány Years igaz 't számára elérhető a kurzusokat, de.

Egy bizonyos fokú élelmiszer-tudomány segít fejleszteni készségeket a konyhában. Ezek a fokozatok az Ön számára az élelmiszer-előkészítési technikák, valamint a tudás a különböző élelmiszer-stílusok a világ minden tájáról.

Japán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszország, stretching a tenger Okhotsk az északi a Kelet-Kínai-tenger és Tajvan délen.

A Legjobb Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Japánban 2022

Kevesebb
További információ Japánban folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
东京海洋科技大学
Minato City, Japán

Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fej ... +

Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fejlett technológiákról, a tengeri termékekre összpontosítva. Különösen átfogó oktatást és kutatást végzünk, amely nemcsak az élelmiszerek biztonságának és egészségének biztosítására és javítására összpontosít az erőforrásoktól a fogyasztásig terjedő láncban, és az élelmiszerek funkcionalitásának javítására az emberi egészség és állandóság előmozdítása szempontjából, hanem a fejlesztésre is. a technológiák multidiszciplináris fejlesztéséhez szükséges tervezési és végrehajtási képességek, kémia, mikrobiológia, fizika és mérnöki szempontok szerint, támogatva az élelmiszerek biztonságát, egészségét és funkcionalitását. -
Tanfolyamok
Japán
Campus