$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Keresése 2022 az Amerikai Egyesült Tokyo Japánban

A jogi tanfolyamokat azoknak szánják, akik szeretnék folytatni a személyes fejlődésüket. Végezd a tanfolyamot hagyományos formában vagy online, számtalan különféle kutatási terület vár. Ezek között találjuk a szabályozási elméletet, a kereskedelmi jogot és a szellemi tulajdonjogot.Az élelmiszer-tudomány programokat a diákok megtanulják a tudományos elvek mögött az… Tovább

A jogi tanfolyamokat azoknak szánják, akik szeretnék folytatni a személyes fejlődésüket. Végezd a tanfolyamot hagyományos formában vagy online, számtalan különféle kutatási terület vár. Ezek között találjuk a szabályozási elméletet, a kereskedelmi jogot és a szellemi tulajdonjogot.

Az élelmiszer-tudomány programokat a diákok megtanulják a tudományos elvek mögött az élelmiszer-feldolgozás, tárolás, a csomagolás és a forgalmazás. Tanulnak emberi táplálkozás, élelmiszer-kémia, mikrobiológia, az emberi egészség és biztonság.

Japán egyik nagy integrált felsőoktatási rendszerek Ázsiában. Japans megközelítés a tudomány és a technológia nagyra értékelt így a képzettségi szint nagyon strukturált a gyermekkortól az elsődleges a másodlagos felsőfokú szinten. A 126 millió ember él Japánban van egy kulturális gazdag környezetben. Nagyobb Tokyo területen a legnagyobb nagyvárosi terület a világon, több mint 30 millió lakos.

Tokió Japán fővárosa. Ez a hely ismert, hogy az egyik legdrágább város a világon. Sőt, Tokió is ismert a jó minőségű oktatási intézmények, mint a University of Tokyo és a Waseda Egyetemen.

Kérj Információt Élelmiszer tudományok Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Tokyo Japánban 2022

Kevesebb
További információ Japánban folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
东京海洋科技大学
Minato City, Japán

Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fej ... +

Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fejlett technológiákról, a tengeri termékekre összpontosítva. Különösen átfogó oktatást és kutatást végzünk, amely nemcsak az élelmiszerek biztonságának és egészségének biztosítására és javítására összpontosít az erőforrásoktól a fogyasztásig terjedő láncban, és az élelmiszerek funkcionalitásának javítására az emberi egészség és állandóság előmozdítása szempontjából, hanem a fejlesztésre is. a technológiák multidiszciplináris fejlesztéséhez szükséges tervezési és végrehajtási képességek, kémia, mikrobiológia, fizika és mérnöki szempontok szerint, támogatva az élelmiszerek biztonságát, egészségét és funkcionalitását. -
Tanfolyamok
Japán
Campus