$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Keresése 2022 az Amerikai Egyesült Minato City Japánban

A kurzus utal egy speciális tanulmányi program. Ez általában történik az egyetemen, de lehet szállítani az interneten. Tanfolyamok népszerű számára, akik szeretnék, hogy speciális tudást egy témában. Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése él… Tovább

A kurzus utal egy speciális tanulmányi program. Ez általában történik az egyetemen, de lehet szállítani az interneten. Tanfolyamok népszerű számára, akik szeretnék, hogy speciális tudást egy témában.

Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése élelmiszer tudományok vezethet fontos felfedezéseket élelmiszer-technológia, valamint a termelés és az egészséges élelmiszer-ellátás.

Japán egyik nagy integrált felsőoktatási rendszerek Ázsiában. Japans megközelítés a tudomány és a technológia nagyra értékelt így a képzettségi szint nagyon strukturált a gyermekkortól az elsődleges a másodlagos felsőfokú szinten. A 126 millió ember él Japánban van egy kulturális gazdag környezetben. Nagyobb Tokyo területen a legnagyobb nagyvárosi terület a világon, több mint 30 millió lakos.

Kérj Információt Élelmiszer tudományok Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Minato City Japánban 2022

Kevesebb
További információ Japánban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
东京海洋科技大学
Minato City, Japán

Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fej ... +

Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fejlett technológiákról, a tengeri termékekre összpontosítva. Különösen átfogó oktatást és kutatást végzünk, amely nemcsak az élelmiszerek biztonságának és egészségének biztosítására és javítására összpontosít az erőforrásoktól a fogyasztásig terjedő láncban, és az élelmiszerek funkcionalitásának javítására az emberi egészség és állandóság előmozdítása szempontjából, hanem a fejlesztésre is. a technológiák multidiszciplináris fejlesztéséhez szükséges tervezési és végrehajtási képességek, kémia, mikrobiológia, fizika és mérnöki szempontok szerint, támogatva az élelmiszerek biztonságát, egészségét és funkcionalitását. -
Tanfolyamok
Japán
Campus