$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Keresése Európában 2022

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat. Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése élelmiszer tudományok vezethet fontos felfedezé… Tovább

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése élelmiszer tudományok vezethet fontos felfedezéseket élelmiszer-technológia, valamint a termelés és az egészséges élelmiszer-ellátás.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Tekintsd meg Európában 2022

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
EHL Hospitality Business School
Passugg, Svájc

EHL A gasztronómiai rövid kurzusok kifejezetten olyan kulináris művészeti szakemberek számára készültek, akik független étteremben vagy szállodai étteremben dolgoznak, és hajl ... +

EHL A gasztronómiai rövid kurzusok kifejezetten olyan kulináris művészeti szakemberek számára készültek, akik független étteremben vagy szállodai étteremben dolgoznak, és hajlandóak felfedezni és elsajátítani a fejlett technikákat. A résztvevőknek professzionális főzési készségeket és ismereteket kell elsajátítaniuk, mivel cserébe, együttműködve és visszajelzést kapnak munkájukról a világ vezető szakácsaitól. Tanfolyam előnyei Felszerelés Élvezze a legmodernebb berendezéseket és technológiát Oktatók Tanulj és cserélj a világ legjobb szakácsaival Receptek Sajátítsa el és vigye haza az új receptek teljes készletét Technikák Gyakoroljon és sajátítson el új főzési technikákat -
Tanfolyamok
Nappali
Angol, Német
feb. 2023
Campus
 
ISAG - European Business School
Porto, Portugália

Ez a kurzus célja, hogy szakosodott vezető technikusokat képezzen az élelmiszer- és italszolgáltatások tevékenységeinek és működésének irányítására, koordinálására és ellenőrz ... +

Ez a kurzus célja, hogy szakosodott vezető technikusokat képezzen az élelmiszer- és italszolgáltatások tevékenységeinek és működésének irányítására, koordinálására és ellenőrzésére vendéglátóipari és italüzletekben, integrálva vagy sem a szálloda egységeiben, biztosítva a szolgáltatás minőségét, az optimalizálási erőforrásokat és maximalizálva az üzleti nyereségességet. -
Tanfolyamok
Nappali
2 év
Angol, Portuguese (Portugal)
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
FutureLearn
Leuven, Belgium

A bél és az agy nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Fedezze fel, hogy a neurológia, a mikrobióma és mások hogyan hatnak az egészségre.

A bél és az agy nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Fedezze fel, hogy a neurológia, a mikrobióma és mások hogyan hatnak az egészségre. -
Tanfolyamok
Részidős
5 hetek
Angol
On-line
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Németország Online, Németország

A képzés diétás főzés CCI egy másik módja a szakácsok, a szakemberek terén a háztartástan és a táplálkozás, valamint az oldalirányú belépők szakmai tapasztalattal, hogy növelj ... +

A képzés diétás főzés CCI egy másik módja a szakácsok, a szakemberek terén a háztartástan és a táplálkozás, valamint az oldalirányú belépők szakmai tapasztalattal, hogy növelje a vonzerejét a munkaerőpiacon. -
Tanfolyamok
Nappali
24 hónap
Német
On-line
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugália

Tervezzen, tervezzen és hajtson végre önállóan vagy irányítással a technológiai gyártási folyamatok és nyersanyagok, valamint a termelés minőség-ellenőrzése és biztonsága, kés ... +

Tervezzen, tervezzen és hajtson végre önállóan vagy irányítással a technológiai gyártási folyamatok és nyersanyagok, valamint a termelés minőség-ellenőrzése és biztonsága, készletgazdálkodás, valamint az élelmiszerek fizikai-kémiai és mikrobiológiai elemzése az agrár-élelmiszeriparban. Értelmezze és koordinálja a fogyasztói elvárásokat és a regionális / nemzeti piacot az új élelmiszerek fejlesztése során. -
Tanfolyamok
Angol, Portugál
Campus
 
Bishop Burton College
Bishop Burton, Egyesült Királyság

Tanoncként munkája és keresete lesz, miközben tudást és készségeket fejleszt a hús- és baromfiiparban.

Tanoncként munkája és keresete lesz, miközben tudást és készségeket fejleszt a hús- és baromfiiparban. -
Tanfolyamok
Angol
Campus