$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Keresése 2022 az Amerikai Egyesült Passugg Svájcban

Ön rendszerint felsőfokú tanfolyam, ha 18 éves vagy idősebb. Ők rendszeresen tanítják az egyetemek, főiskolák és a szakmai intézmények, mint a művészeti iskolák, vagy a mezőgazdasági főiskola - amelyeknek szinte mindegyikét saját honlapján. Van egy széles körű ismereteket, például oklevelek, bachelor fokozatot, alapítvány fok és posztgraduális fok.Az élelmiszer-tudo… Tovább

Ön rendszerint felsőfokú tanfolyam, ha 18 éves vagy idősebb. Ők rendszeresen tanítják az egyetemek, főiskolák és a szakmai intézmények, mint a művészeti iskolák, vagy a mezőgazdasági főiskola - amelyeknek szinte mindegyikét saját honlapján. Van egy széles körű ismereteket, például oklevelek, bachelor fokozatot, alapítvány fok és posztgraduális fok.

Az élelmiszer-tudomány programokat a diákok megtanulják a tudományos elvek mögött az élelmiszer-feldolgozás, tárolás, a csomagolás és a forgalmazás. Tanulnak emberi táplálkozás, élelmiszer-kémia, mikrobiológia, az emberi egészség és biztonság.

Svájc (német: Schweiz, francia: Suisse, olasz: Svizzera, románs: Svizra. Svájc néhány, a világhírű egyetemek, mint a zürichi ETH, EPFL Lausanne, IHEID Genfben, Lausanne-i Egyetem és a University of St. Gallen. Tartsuk szem előtt, hogy 's sokkal jobban beszélik a helyi nyelvet, így ha nem ' t sem beszél franciául, németül vagy olaszul, jobban megy a nyelv tanfolyam első.

Kérj Információt Élelmiszer tudományok Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Passugg Svájcban 2022

Kevesebb
További információ Svájcban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
EHL Hospitality Business School
Passugg, Svájc

EHL A gasztronómiai rövid kurzusok kifejezetten olyan kulináris művészeti szakemberek számára készültek, akik független étteremben vagy szállodai étteremben dolgoznak, és hajl ... +

EHL A gasztronómiai rövid kurzusok kifejezetten olyan kulináris művészeti szakemberek számára készültek, akik független étteremben vagy szállodai étteremben dolgoznak, és hajlandóak felfedezni és elsajátítani a fejlett technikákat. A résztvevőknek professzionális főzési készségeket és ismereteket kell elsajátítaniuk, mivel cserébe, együttműködve és visszajelzést kapnak munkájukról a világ vezető szakácsaitól. Tanfolyam előnyei Felszerelés Élvezze a legmodernebb berendezéseket és technológiát Oktatók Tanulj és cserélj a világ legjobb szakácsaival Receptek Sajátítsa el és vigye haza az új receptek teljes készletét Technikák Gyakoroljon és sajátítson el új főzési technikákat -
Tanfolyamok
Nappali
Angol, Német
feb. 2023
Campus