$close

Szűrők

Lásd a találatokat

3 Agronómia Tanfolyam Összevetése

Hogyan termesztjük az élelmiszer-és honnan jön-vált a hangsúly a sok figyelmet a 21. században. Tanfolyamok agronómiára kínálnak váltása, hogy ezt a nagyon fontos kutatási területe. Pontosan mi az a tanfolyam agronómiára? Tanfolyamok agronómiára foglalkozik a kutatás és fejlesztés kapcsolatos tanulmányozása növényi alapú növények. Jellemző tanfolyamok agronómiára… Tovább

Hogyan termesztjük az élelmiszer-és honnan jön-vált a hangsúly a sok figyelmet a 21. században. Tanfolyamok agronómiára kínálnak váltása, hogy ezt a nagyon fontos kutatási területe.

Pontosan mi az a tanfolyam agronómiára? Tanfolyamok agronómiára foglalkozik a kutatás és fejlesztés kapcsolatos tanulmányozása növényi alapú növények. Jellemző tanfolyamok agronómiára témák tartozhatnak, mint a növénytermesztés és vetőmag-azonosítás; növények növekedését, a termelés és gazdálkodás; és a termés genetika. Crop, vagy a mezőgazdaság fenntarthatósága is egyre népszerűbb természetesen áldozatul ennek a témának, mint a tanulmány a globális növénytermesztési és mezőgazdasági kérdésekben.

Vannak számtalan előnyeit tanfolyam a agrármérnök, a utolsósorban az, ami a nagyobb tudatosság, hogyan élelmiszer származik. Magasabb szintű agronómusi kurzusok speciális képzés sajátos mezőgazdasági funkciót lehet alkalmazni a gyakorlatban rögtön a denevér.

Kapcsolatos költségek agronómusi tanfolyamok par a legtöbb más szakterületre. A hozzáadott venni, amikor a költségek esetleges terepi vizsgálatok vagy laboratóriumi szükséges anyagok részeként a kurzus.

Diákok, akik tanfolyamok agronómiára részesülnek hogy egyre növekszik a helyi és a globális élelmiszer-gazdaságot. Azok, amelyek figyelembe továbbképző tanfolyamok vagy a végén kapok diplomát agronómiára megy, hogy a mezőgazdasági termelők, a tanácsadók, mérnökök; ők is dolgoznak nonprofit szervezetek számára. A diákok is használhatják agronómusi tanfolyamok növelni egyéb speciális fok, mint például a mezőgazdasági közgazdasági, mezőgazdasági mérnöki, és a természeti erőforrásokkal való gazdálkodás.

Számos tanfolyamok agronómiára intézmények által nyújtott szerte a világon. Számos intézmény ezen kívül online kurzusok és távoktatási lehetőségeket, amelyek egy nagy lehetőség a dolgozó szakemberek számára, vagy azoknak, akik élnek bizonyos távolságra a tényleges osztálytermi.Internet-alapú lehetőségek is egyre népszerűbbek, mert a rugalmasság és a kényelem. A kezdéshez egy agronómusi természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Hadlow College
Tonbridge, Egyesült Királyság

Ez a kényelmes tanfolyam ideális kiindulópont azoknak a hallgatóknak, akik kevés formális végzettséggel rendelkeznek.

Ez a kényelmes tanfolyam ideális kiindulópont azoknak a hallgatóknak, akik kevés formális végzettséggel rendelkeznek. -
Tanfolyamok
Angol
Campus
 
Au Sable Institute
Mancelona, Amerikai Egyesült Államok

A vaszkuláris növények terepi és laboratóriumi azonosítása, szisztematikája, természettörténete és ökológiája, mint a természetes közösségek alkotóelemei.

A vaszkuláris növények terepi és laboratóriumi azonosítása, szisztematikája, természettörténete és ökológiája, mint a természetes közösségek alkotóelemei. -
Tanfolyamok
Angol
Campus
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugália

A biotermékek előállításának és átalakításának technikáinak, beleértve a víz- és talajgazdálkodást, a növénynemesítési gyakorlatot, a kártevőket és a növényeket, szerves terme ... +

A biotermékek előállításának és átalakításának technikáinak, beleértve a víz- és talajgazdálkodást, a növénynemesítési gyakorlatot, a kártevőket és a növényeket, szerves termelési módú (MPB) üzem tevékenységeinek programozása, megszervezése, irányítása és végrehajtása. a betegség elleni védekezés, az állategészségügy és -jólét, valamint a tanúsítás, a minőség-ellenőrzés és a mezőgazdasági élelmiszerbiztonság az MPB területén. -
Tanfolyamok
Angol, Portugál
Campus