$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Akvakultúra és halászat Tanfolyam Összevetése

Sok középiskolai végzettséggel, beiratkozott egy tanfolyam egy előnyös következő lépés, hogy továbbra is az oktatás és a munka felé a karrier. A tanfolyamok be a diákokat, hogy egy adott tanulmányi és felkészítse őket a felsőoktatási vagy belépő szintű foglalkoztatás ezen a területen. Mi az a tanfolyam a halászati ​​és akvakultúra? Ez egy olyan terület tanulmá… Tovább

Sok középiskolai végzettséggel, beiratkozott egy tanfolyam egy előnyös következő lépés, hogy továbbra is az oktatás és a munka felé a karrier. A tanfolyamok be a diákokat, hogy egy adott tanulmányi és felkészítse őket a felsőoktatási vagy belépő szintű foglalkoztatás ezen a területen.

Mi az a tanfolyam a halászati ​​és akvakultúra? Ez egy olyan terület tanulmány arra összpontosít, hogy a tőkeemelést a halak és más tengeri állatok fogságban. Halászati ​​segíteni a kínálat nagy hal a mai 's piacon, ezáltal csökken a törzs halászat a vadon élő fajok. A diákok ezeket a tanfolyamokat gyakran adott megbízásokat a téma, hogy a tartomány hidrológia, hogy a tengeri biológia és ökológia. A tanterv tanít diákoknak a belső működését a halászat, valamint ezek hatása a helyi ökoszisztémákra.

Az egyik legfontosabb előnye tanfolyam elvégzésének a halászati ​​és akvakultúra, hogy a kereslet a hal növekszik a nap.Halászati ​​képesnek kell lennie arra, hogy megfeleljen ennek a követelménynek, ami azt jelentheti bővülése létesítmények és a személyzet. Emiatt a diákok, akik ezt a tanfolyamot, és akik érdeklődnek a kereső belüli karrierjük halászati ​​jó eséllyel, hogy képes erre.

Különböző tanfolyamok a halászati ​​és akvakultúra különféle költségek. Tandíj, beiratkozási és regisztrációs díjak nagyban függ a méret az iskola, és az hol található. Lépjen kapcsolatba egy iskola 's felvételi iroda további információért.

Diplomások ilyen program tanulmányi van egy széles karrier lehetőségeket nyitott rájuk. Azokat a fiatalokat, akik érdeklődnek a vezetői szintű pozíciókat az akvakultúra-ágazat, a felsőoktatás lehet szükség. A diákok is választhatják, hogy megkezdik a belépő szintű pozíciókat halászati ​​komplexek azonnal.Másrészt, a készségek és ismeretek nyert ebben a tanmenetet is lefordították számos más kapcsolódó területeken, mint például a vadon élő állatok megőrzésére.

Ha érdekel alkalmazása a kurzus a halászati ​​és akvakultúra, a kereshető adatbázisban a programok segíthetnek a kezdéshez. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
University of St Andrews
Saint Andrews, Egyesült Királyság

A fenntartható akvakultúra moduláris tanfolyam lehetővé teszi a diákok számára, hogy részmunkaidős, e-learning, posztgraduális szintű modulok egyéni moduljait tanulmányozzák, ... +

A fenntartható akvakultúra moduláris tanfolyam lehetővé teszi a diákok számára, hogy részmunkaidős, e-learning, posztgraduális szintű modulok egyéni moduljait tanulmányozzák, amelyek célja az akvakultúra fejlődésének és elveinek kritikus megértése. Az egyes sikeresen befejezett modulok kreditjei később átadhatók és hozzájárulhatnak a posztgraduális képesítéshez (PG Cert, PGDip, MSc). -
Tanfolyamok
Nappali
9 - 12 hetek
Angol
On-line