ACADEMICCOURSES

5 Alkalmazott matematika Tanfolyam Összevetése

A középfokú végzettségűek számára, akik karrierlehetőségeiket gazdagítják, vagy új szakmákat és érdeklődést kívánnak igénybe venni, sok iskola önálló tanfolyamot kínál, amely intenzív tanulmányokat biztosít egy adott témában. Az ilyen tanfolyamok helyben vagy online módon találhatók, és néhány héttől több hónapig terjedhetnek.

Milyen gyakorlatok vannak az alkalmazott matematikában? Ahogy a neve is sugallja, ezek a kurzusok magukban foglalják a magasabb matematika tudományos és műszaki területeken való alkalmazását. A kalkulustól és a lineáris algebrától a statisztikáig és valószínűségig terjedő skálán a diákok az élet, a társadalom és a fizika tudományok értékes eszközeivel, valamint az alkalmazásuk módjával foglalkozhatnak matematikai fogalmakkal. A tanfolyamok általában egy adott tudományterületre vagy mérnöki területre, vagy egy adott matematikai tantárgyra, például differenciálegyenletekre vagy információelméletre koncentrálnak.

Azok a hallgatók, akik az alkalmazott matematika kurzusokat tanulnak, analitikus és kutatói értéket nyerhetnek a STEM területek és a munkáltatók számára, valamint olyan gyakorlati szempontokat is, amelyek elméleti munkát vezessenek a valós világban. Számos tanfolyam építi meg tapasztalatait a számítástechnikai eszközök és a programozási nyelvek, amelyek célja a matematika támogatása.

Számos iskola kínál programokat az alkalmazott matematika tanfolyamokra, de a regisztrálás és a tandíj várható költségei, valamint a tanfolyamok időtartama változik intézményenként. Ajánlott a potenciális programok és iskolák előzetes kutatása az ilyen információk megtalálásához.

Az alkalmazott matematika tanfolyama változó az általuk érintett STEM területeken, de bármelyikük felkészítheti a hallgatókat a fejlett műszaki karrierekre. A rendes és részleges differenciálegyenletek a mérnökök és a fizikusok kritikus tudása, az információs és kódolási elmélet pedig a legtöbb tudós szakértelmének gerincét képezi. A szinte minden területen a kutatók jelentős mértékben részesülnek a statisztikák és valószínűségi modellek erős megértéséből, a szociológusoktól a közgazdászokig.

A széles alkalmazhatóság miatt az alkalmazott matematika tanfolyamok sok hazai és nemzetközi iskolában elérhetők, gyakran online vagy távoktatási programok is rendelkezésre állnak. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

5 Találatok Alkalmazott matematika Filter

Flexagonok és a csavart papír alapú matematika - Davidson Tudományoktatási Intézet, a Weizmann Tudományos Intézet

FutureLearn
Tanfolyamok
14 dec. 2020
<
Részidős
<
3 hetek
Angol
On-line

Tanulja meg, hogyan készíthet hajlítókarokat - gyönyörű és egyedi papírszerkezeteket -, és fedezze fel a maguk hátterét.

Tovább

Természetesen az irodai adminisztráció - matematika üzleti (IBS)

Damelin Part Time
Tanfolyamok
feb. 2021
<
Részidős
<
65 órák
Campus

A sikeres befejezése az egyes készségek program, IBS kiadja tanulók a Eredmények levél felvázolja a modulok és hitelek elérni. Csak befejezése 3 modul felé teljes

Tovább

Learn Math - Online program

Preply
Tanfolyamok
szept. 2021
<
Részidős
Angol
On-line

Figyeljen oda a tanárok képesítésére, amikor online matematikai oktatókat választ. A weboldalunkon bemutatott legtöbb matematikus tanár egyetemi végzettséget szerzett ebben a ...

Tovább

Bevezetés a rekreációs matematikába: szórakozás, játékok és rejtvények tanfolyama - Davidson Természettudományi Intézet, Weizmann Tudományos Intézet

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
3 hetek
Angol
On-line

Fedezze fel és élvezze a „rekreációs” matematikát, miközben javítja kreatív és deduktív gondolkodási képességeit.

Tovább

Precalculus: Számok, függvények és egyenletek tanfolyama - Padovai Egyetem

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
5 hetek
Angol
On-line

Ismertesse az első számítástechnikai tanfolyamhoz szükséges alapvető matematikai ismereteket és készségeket.

Tovább