ACADEMICCOURSES

Részidős Humán tanulmányok Tanfolyamok Keresése Portugáliában 2020

A jogi tanfolyamokat azoknak szánják, akik szeretnék folytatni a személyes fejlődésüket. Végezd a tanfolyamot hagyományos formában vagy online, számtalan különféle kutatási terület vár. Ezek között találjuk a szabályozási elméletet, a kereskedelmi jogot és a szellemi tulajdonjogot.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzések felkészítik a hallgatókat egy sor különböző iparágra, így sok lehetőség várja őket a pályaválasztáskor. A legnépszerűbbek között találjuk a szociális munkát, a színészi és a tanári pályát.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Részidős Humán tanulmányok Tanfolyamok Portugáliában 2020

2 Találatok Humán tanulmányok, Portugália Filter

Tanfolyam portugál nyelv és kultúra

Polytechnic Institute Of Bragança
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

IPB fut egy jól megalapozott 1 éves portugál nyelv és kultúra tanfolyam (PLC) nemzetközi diákok számára. A kurzus célja a diákok beiratkozott külföldi felsőoktatási intézménye ...

Tovább

Brazil és afrikai portugál

CIAL - Centro de Linguas
Tanfolyamok
okt. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
4 hetek
Angol
Portuguese
Portugál
Campus

A diákok nem csak tanulni a jellemzői a kiválasztott változat, de azt is, hogy információkat a konkrét társadalmi és gazdasági vonásai az országban.

Tovább