ACADEMICCOURSES

Részidős Humán tanulmányok Tanfolyamok Megtekintése az Amerikai Egyesült Dió Amerikai Egyesült Államok 2020

A kurzus utal egy speciális tanulmányi program. Ez általában történik az egyetemen, de lehet szállítani az interneten. Tanfolyamok népszerű számára, akik szeretnék, hogy speciális tudást egy témában.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzések felkészítik a hallgatókat egy sor különböző iparágra, így sok lehetőség várja őket a pályaválasztáskor. A legnépszerűbbek között találjuk a szociális munkát, a színészi és a tanári pályát.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Dió egy kisváros Dél-Kaliforniában. A város ad otthont néhány kisebb egyetem, amely ismert az egész világon, a légi közlekedés, és a mérnöki programokat.

Kérj Információt Részidős Humán tanulmányok Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Dió az Amerikai Egyesült Államokban 2020

1 Találatok Humán tanulmányok, Dió Filter

Linguistic Horizons
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős oktatás
Angol
Spanyol
Campus

Segítségnyújtás navigálást eljárás kérelmezésére átvihető kredit otthonában intézmény. 24 órás helyi vészhelyzeti kapcsolat. Kulturális tevékenységek (pl. Üdvözlő spanyol vacs ...

Tovább