33 Tanfolyam Programok ban ben Biológia 2024

Tanfolyam Programok ban ben Biológia 2024Filter
    • Swindon, Egyesült Királyság
    • Cranfield, Egyesült Királyság

    Az egyetemen

    Angol

    • Pisa, Olaszország

    Teljes idő

    40 órák

    Az egyetemen

    Angol

    • Cape Town, Dél-afrikai Köztársaság

    Teljes idő

    1 szemeszter

    Az egyetemen

    Angol

    Érdekelnek olyan félévi kurzusok, amelyek az élet és az élő szervezetek, az életciklusok, az alkalmazkodások és a környezet tanulmányozását fedik le? Kurzusaink célja, hogy felkészítsék a hallgatókat az oceanográfia, a biológiai tudomány és a földrajz alapelveire. Az UCT Oceanográfiai Tanszéke az egyetlen a maga nemében a szubszaharai Afrikában, és célja az Afrika körüli és a déli féltekén található óceánok minden aspektusának ismerete. Kurzusaink arra ösztönzik a hallgatókat, hogy alkalmazzák a kémia és más tudományágak elveit és alapjait. Csatlakozzon még ma a félévi külföldi tanulmányi programhoz! Válasszon a különféle alap- és mesterképzések közül, a nemzetközi kreditátviteli tudományágak széles skálájából.

    • Santa Barbara, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Tengertudományi Tanszék Díja 21 egységből áll, és azt jelzi, hogy a diákok széleskörű háttérrel rendelkeznek a világ óceánjainak fizikai és biológiai folyamataiban, valamint azokban az eszközökben és technikákban, amelyekkel tanulmányozzák őket. A tanterv tartalmazza a biológia, a tengertechnológia, valamint a Föld- és bolygótudományok kurzusait, és különösen alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tengeri kultúra, a csónakázás és a rekreáció, a búvárkodás, a halászat, a tudományos kutatás és a tengertudományok oktatása iránt. A Tengertudományi Díjra törekvő hallgatónak korán konzultálnia kell a kari tanácsadóval, hogy kidolgozza a tanulmányi programot és helyet biztosítson az órákon.

    • Porto, Portugália

    Részidő

    56 órák

    Az egyetemen

    Portugál

    Ez a kurzus elméleti keretet és domináns gyakorlati komponenst egyesít a fogyasztásra alkalmazott idegtudomány központi témájához, így lehetővé teszi minden hallgató számára, hogy azonosítsa a viselkedéselemzés, a pszichofiziológiai és elektrofiziológiai adatok lehetőségét, amelyeket a fogyasztás kontextusára vagy a fogyasztókkal való interakcióra alkalmaznak. . A kurzus dinamikus és innovatív motorral érkezik, amely integrálható a meglévő vállalatok gyakorlatába, és hagyományosabb piackutatásokkal kombinálva a kurzus tartalma kiegészíti egymást, és strukturális változásokat motivál a vállalatoknál és partnereknél. Célja, hogy megmutassa a résztvevőknek az idegtudomány alkalmazásának fontosságát az üzleti stratégia, a termékalkotás, az árstratégia, a forgalmazás és a kommunikáció összefüggésében. Ezzel a kurzussal a gyakornokok megváltoztatják lelkiállapotukat a vállalatoknál alkalmazandó stratégiai beavatkozásokkal kapcsolatban, megértik az ingerek azonosításának és az azokra való reagálás fontosságát, majd alkalmazkodnak, és olyan termékeket, kampányokat, árakat, weboldalakat vagy csomagolásokat készítenek, amelyek képesek bevonni. ügyfeleid.

    • 's Hertogenbosch, Hollandia
    • Breda, Hollandia

    Az egyetemen

    Angol

    • San José, Costa Rica

    Részidő

    20 órák

    Távoktatás

    Angol

    Ezen a kurzuson Costa Rica csendes-óceáni részének változatos tengeri ökoszisztémáit tárjuk fel magával ragadó terepvizsgálatokon keresztül, a sziklás zátonyok ökológiájára, a mangrove ökoszisztémákra, az árapály-övezetek ökológiájára, a planktonökológiára, a tengeri biodiverzitásra, a természetvédelmi gyakorlatokra, a helyi halászatra, és a genetika szerepe a tengerek megőrzésében.

    • UK Online, Egyesült Királyság

    Részidő

    400 órák

    Távoktatás

    Angol

    A Science IGCSE pálya kombinálja a legérdekesebb aspektusa IGCSE biológia, kémia és a fizika. Ez egy ideális bevezetés a diákoknak, akik igényelnek egy alapozó elemi tudomány vált a követelmény számos fontos foglalkozások, mint a tanítás, ápolási és szülészet.

    • UK Online, Egyesült Királyság

    Részidő

    300 órák

    Távoktatás

    Angol

    Ez a kurzus és anyagok vannak írva, és fejleszteni, hogy szorosan illeszkedik a tananyag tartalmát tananyag és az Ön számára információt és támogatást, le kell tennie a vizsgát bizalommal.

    • Crawfordsville, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    • Lawrence, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    1 óra

    Távoktatás

    Angol

    Ingyenes online tanfolyam gyermekpszichológiáról, idegtudományról és fejlődésről – bizonyítvánnyal.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    5 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    • Cape Canaveral, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    15 órák

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Nincs jobb alkalom, mint most, hogy csatlakozzunk ahhoz, ami az egészségügy jövőjévé válik. A(z Carrick Institute központi idegrendszeri programja arra oktatja a klinikusokat, hogy elsajátítsák a Clinical Neuroscience alkalmazását az egészségre és az emberi teljesítményre vonatkozó környezetekben.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    Biológia szakként részt vesz a természet tudományos kutatásában, a molekuláris szinttől az egész ökoszisztémáig, és készségeket fejleszt a természeti világgal kapcsolatos kihívások kezelésére.