9 Tanfolyam Programok ban ben Costa Rica for 2024

Tanfolyam Programok ban ben Costa Rica for 2024Filter
    • San José, Costa Rica

    Részidő

    4 hétig

    Az egyetemen

    Spanyol

    Ez a kurzus célja, hogy az általános bűnüldözési szakembereknek nem rendelkezzenek korábbi spanyol tapasztalattal, a szükséges eszközökkel a spanyol anyanyelvi beszélőkkel való kommunikációhoz. A 4 hetes tanfolyam során a diákok szimulált interakciókat fognak dolgozni a spanyol nyelvű betegekkel, hogy megszerezzék az alapvető nyelvi ismereteket és készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kényelmesen kezeljék ezeket az interakciókat, amikor hazatérnek.

    • San José, Costa Rica

    Részidő

    20 órák

    Távoktatás

    Angol

    Ezen a kurzuson Costa Rica csendes-óceáni részének változatos tengeri ökoszisztémáit tárjuk fel magával ragadó terepvizsgálatokon keresztül, a sziklás zátonyok ökológiájára, a mangrove ökoszisztémákra, az árapály-övezetek ökológiájára, a planktonökológiára, a tengeri biodiverzitásra, a természetvédelmi gyakorlatokra, a helyi halászatra, és a genetika szerepe a tengerek megőrzésében.

    • San José, Costa Rica

    Teljes idő

    12 hétig

    Az egyetemen

    Angol

    A wellness és a boldogság kulcsa az, hogy megtaláljuk a fenntartható életmódhoz vezető eszközöket, gyakorlatokat és gondolkodásmódot. Az egészség több, mint egy fizikai állapot. A jobb életminőség szempontjából kulcsfontosságúak a kritikus elemek néhány jól ismert tudatosítása és a stressz-megelőzési gyakorlatok.

    • San José, Costa Rica

    Teljes idő

    5 napok

    Távoktatás

    Angol

    Ez a műhely a prototípusok gyors és gyakran értékét vizsgálja, függetlenül a korábbi tervezési tapasztalatoktól, és különböző prototípus-hűségeket, tippeket és trükköket, valamint a prototípus sikerének tervezésére és mérésére szolgáló folyamatokat mutat be. Bemutatjuk, hogyan kell prototípust készíteni különböző méretekben, a termékek interfészeitől a teljes szolgáltatásokig.

    • San José, Costa Rica

    Teljes idő

    5 napok

    Távoktatás

    Angol

    Tanulja meg, hogyan integrálhatja a gondolkodásmódot és a beillesztés gyakorlatát a tervezési folyamatba. Az inkluzív tervezés az emberek igényeinek és tapasztalatainak sokszínűségére való tervezés folyamata. A diverzitás több dimenziójának megértésével kezdődik - mint például a nem, az etnikai hovatartozás, a fizikai képesség, a társadalmi-gazdasági háttér és azon túl is - annak érdekében, hogy a tervezési folyamat során figyelembe vegyék a különböző perspektívákat.

    • Heredia, Costa Rica
    • Sámara, Costa Rica

    Teljes idő

    1 hét

    Az egyetemen

    Angol

    Szeretne többet tanulni, mint csak spanyolt?! A spanyol immerziós órákat önkéntes projekttel, privát szörf- vagy latin táncórákkal szeretné kombinálni, vagy orvostanhallgató, aki az orvosi spanyol nyelvre szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni? Akkor az alábbi Spanyol PLUS tevékenységi lehetőségeink egyike megfelelő lehet az Ön számára.

    • Heredia, Costa Rica
    • Sámara, Costa Rica

    Teljes idő

    1 hét

    Az egyetemen

    Angol

    Spanyol bemerítési programunk teljes spanyol merítési lehetőséget biztosít. Programunk négy integrált komponensen alapul: napi órák, napi kulturális tevékenységek, otthonos családok (nem kötelező, de erősen ajánlott), és a „Csak spanyol nyelv szabály” az egyetemen. Ezzel biztosítjuk, hogy diákjaink a legtöbbet hozzák ki spanyol nyelvtanulásaikból, miközben iskolai létesítményeinkben tartózkodnak, 100%-os merítési környezetet és élményt biztosítva minden tanuló számára. Szórakoztató és dinamikus óráinkon tanulja meg, hogyan kell ténylegesen spanyolul beszélni értelmes, valós helyzetekben. Az osztályfoglalkozások hatékony és hiteles tanulási tevékenységeket tartalmaznak, amelyek minden tanulási stílusnak, kultúrának és korosztálynak megfelelnek.

    • San José, Costa Rica

    Teljes idő

    5 napok

    Távoktatás

    Angol

    Ez az intenzív ötnapos műhely mély bemerülést kínál a szolgáltatások, folyamatok és termékek tervezési gondolkodásának koncepciójába és gyakorlatába. Tudja meg, miért vált a tervezési gondolkodás az innováció Go-to-megközelítésévé az iparágakban, és tanulja meg, hogyan alkalmazhatja azt saját igényei szerint.

    • Heredia, Costa Rica
    • Sámara, Costa Rica

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Heredia városi campusunk a közelmúltban hivatalos SIELE vizsgaközponttá vált, ahol a hallgatók letehetik a SIELE vizsgát, és előzetesen részt vehetnek az órákon, hogy ennek megfelelően felkészüljenek. Akkreditált spanyol nyelvtanfolyamaink megfelelnek a Közös Európai Nyelvi Referenciakeretnek (CEFR).