ACADEMICCOURSES

Csillagászat Tanfolyam Összevetése

Bolygók, aszteroidák, üstökösök, csillagok, ködök, csillaghalmazok, galaxisok és jelenségek idegen eredetű Föld 's hangulat a téma a tanulmány néhány Csillagászat kurzusok. De ez 's nem csak elméleti megértést: számos Csillagászat kurzusok gyakorlati elemeket, bemutatja a gyakorlati, technikai oldalon a csillagászati ​​kutatás. Mindegy, hogy a létrehozása és működtetése a tér járművek tervezése és építése nagy teljesítményű távcsövek, illetve képalkotó és elemzése égitestek fényévre tőlünk, Csillagászat kurzusok biztosítja az alapvető ismereteket, hogy az alapja a gyakorlati ismeretek.

A Csillagászat kurzusok itt tarthat számos napok-hónapok, és koncentrálni egy vagy több, a kulcsfontosságú területeken, a megfigyelő csillagászat, melyek alapján a szakmai módszertan, beleértve a rádió, infravörös, az optikai, az ultraibolya, röntgen-vagy gamma -ray.Csillagászat kurzusok is érint Elméleti csillagászat, amely foglalkozik a csillagok dinamika, galaxis kialakulását, az általános relativitáselmélet és astroparticle fizika.

Akár érdekel folytat a karrier a csillagászat, vagy csak keres, hogy kiegészítse a meglévő oktatási, meg lehet kezdeni a keresést Csillagászat kurzusok. Kattintson az alábbi linkre, hogy többet megtudni Astronomy tanfolyamok akkreditált egyetemek és intézmények.

1 Találatok Csillagászat Filter

Tanfolyam: Csillagászat, geológia, bányászati gazdaság és környezet Antofagasta-ban

Universidad Católica del Norte
Tanfolyamok
<
Nappali
<
15&nbsp;-&nbsp;30 napok
Angol
Spanyol
Campus

Jelentős tanulási tapasztalat az Atacama-sivatagban, a világ legszárazabb sivatagában. A programokat úgy tervezték, hogy átfogó élményt nyújtsanak, beleértve a minőségi akadém ...

Tovább