Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

42 Cultural Studies Tanfolyam Összevetése

Számos tanfolyam létezik. A tanfolyamok megkövetelik, hogy a program befejezéséhez egy sor alapvető tantervi osztályra van szükség. A tanfolyamok egyénileg is elvégezhetők. Általában egy akadémiai kifejezést tartanak.

Mi a kurzus a kulturális tanulmányokban? Ez a terület azt vizsgálja, hogyan befolyásolja, alakítja és alakítja át az egyéni élményeket, a társadalmi kapcsolatokat, a hatalmat és a mindennapi életet. A kurzusok a társadalomtudományok és a humán tudományok erősségeit ötvözik a szociológia, a történelem, a közgazdaságtan, az irodalomtudományok, a kommunikációs tanulmányok és a kulturális antropológia módszereiről és elméletekről. A kulturális tanulmányokban folytatott tanfolyamok általában különböző kultúrákban, többek között az ázsiai, afrikai, amerikai és latin régiókban a perspektívákra és gyakorlatokra koncentrálnak. Gyakran figyelmet fordítanak az osztálystruktúrára, az ideológiára, az etikára, a generációkra és más fontos tényezőkre.

A kulturális tanulmányok hallgatói megtanulják keverni az elméletet a kutatással, és jobban megérthetik az őket körülvevő embereket. Emellett a diákok nemzetközi kulturális érzékenységet fejlesztenek ki, és érzékenyebbé teszik a különböző kultúrákat.

Mivel a tanfolyamok különböző intézmények által kínált különböző célkitűzésekkel, a költségek nem lehetnek azonosak egy intézetről a másikra. Ha olyan kurzust keres, amelyről érdeklődik, forduljon a fogadóhoz a költségekkel kapcsolatos információkért.

Számos kulturális tanulmányokat folytató magánszemély a művészek, a politikusok, a professzorok, az ügyvédek, a kiadók, a kormánytársak és a kutatók számára sikeres karriert folytat. Erős írott és verbális készségek hajlamosak arra, hogy a diákok a munkát, mint szövegírók, könyvtárosok, újságírók, szerkesztők és irodalmi ügynökök számára jogosultak legyenek. A kreatív problémamegoldó készségek felkészítik a diákokat a karrierekre, mint reklámsegédek, marketing menedzserek, operatőrök és tanárok. A diákok kultúrájának megértésének széles köre és rugalmassága lehetővé teszi a mozgalmakat a médiaipar között.

Számos kulturális tanulmányi tanfolyam elérhető online. Ezeknek a kurzusoknak a mélysége és szélessége az egyetemektől és az átfogó céltól függ. A bevezető tanfolyamok kiváló módja annak, hogy teszteljék a potenciális tanulmányi terület vizét. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

42 Találatok Cultural Studies

University of California, Berkeley

A Berkeley Nemzetközi Tanulmányi Program (BISP) egyedülálló lehetőséget kínál a nemzetközi diákok látogatására, hogy egy rövid időtartamú külföldi tanulmányi program kere ... [+]

A Berkeley Nemzetközi Tanulmányi Program (BISP) egyedülálló lehetőséget kínál a nemzetközi diákok látogatására, hogy egy rövid időtartamú külföldi tanulmányi program keretében egy vagy két félévre a Berkeley egyetemi hallgatók mellett magas színvonalú kurzusokat vehetnek igénybe. A BISP szponzorálást és a szükséges meghívólevelet biztosít a diákok vízumának megszerzéséhez képzett diákok számára, akik díjakat fizetnek. Azt is kínálunk egy robusztus programot tevékenységek és támogatás a diákok, akik a keresett "Berkeley Experience".

Minden félévben a BISP több mint 350 nemzetközi diákot látogat a világ minden tájáról, akik élvezik a világhírű UC Berkeley osztályok óráinak élvezetét. Jól vannak itt, és fantasztikus tapasztalattal rendelkeznek mind az osztályteremben, mind azon kívül. A BISP hallgatók gyakran továbbítják ezeket a kurzusokat otthoni egyetemüknek a diploma követelményeihez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Berkeley
August 2019
Nappali
1 - 2 félév
Campus
Bővebben magyarul
LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program

A fia vagy lánya élvezheti ifjúsága élénk, energikus és kíváncsiságát, hogy felfedezhesse a négy kontinens sok különböző kultúráját. ... [+]

Programunk

Semmi sem fog felkészülni arra, amikor az oroszlánok büszkesége az Atosha Nemzeti Parkban, Namíbiában fekszik. Ugyanez igaz a hirtelen végigjáró járókerékre, és az ördögök tornyával, valamint a természet hihetetlen erejét mutatja az Iguazú-vízesésen, Argentínában / Brazíliában. A nagy himalájai mesésen fogja meg Darjeelingben, Indiában, Pokharában és Jomsomban, Nepálban.

A világ nagyszerűségének finomabb bemutatása az egyedülálló régiókban élők között tapasztal és él. Az olyan közösségek, mint Varanasi, India, a Medina (Fez, Meknes és Marrakesh, Marokkóban lévő régi városok), kiemeli, hogy az emberek folyamatosan élnek több száz éve. A közösség részévé válik a legemlékezetesebb, és elismerés, hogy a polgárok továbbra is sikeresen élnek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Santa Fe
January 2020
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
Chichester College

Több, mint egy nyelvtanfolyam, a Study Year Abroad lehetővé teszi, hogy tanulmányozza az elméleti tantárgyak mellett az Egyesült Királyságban a diákok. Időtartam: 1, 2, v ... [+]

Több, mint egy nyelvtanfolyam, a Study Year Abroad lehetővé teszi, hogy tanulmányozza az elméleti tantárgyak mellett az Egyesült Királyságban a diákok. Időtartam: 1, 2, vagy 3 szempontból. Ez persze a tökéletes alkalom, hogy egy rés évben tapasztalatot az Egyesült Királyságban.

Meg lehet tanulni egy-szint, illetve szakmai tárgyak a brit diákok és fejlessze nyelvtudását nemzetközi diákok az általános angol órák.

Academic Year Study

Válasszon a 10 diffe bérleti tárgy párokat

B2 angol beutazáshoz szükséges Tanulmány két alanyok UK A hallgatók és angolul tanulni más nemzetközi diákok A program célja, hogy fejlessze a tudományos téma a tudás és javítani az angol. Azt is lehetővé teszi a teljes brit külföldi tanulmányi tapasztalat Válassza ki a két téma, hogy a legjobban megfeleljen az Ön érdekeit, és mi elkészítjük a tanulmányi menetrend - száma korlátozott, ezért kérjük, minél előbb Szakmai Tanulmányi év ... [-]
Egyesült Királyság Pulborough Chichester
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
International School of Advanced Learning

Fedezze fel Bostonot, és fedezze fel a kultúrát - mindaddig, amíg beágyazod magad az angol nyelvhez és asszimilálod a helyi élethez. ... [+]

- Hé, haver, két jegyet kaptam a Soxba a Fenwayben, érdekel? Vidd magadnak a barátnődet, vagy barátod, nem számít rám.

- Figyelj, később van terved? Arra gondoltam, hogy megragadom egy szelet és egy hideget, és a Károly ül. Hadd tudj, haver.

Azt is megtanítjuk megtanítani, hogyan lehet tökéletesíteni a helyi akcentust - így hazatérhetsz, mint egy natív bostoni!

A PROGRAM TARTALMA

A nyelv feltárása a kultúrán keresztül

[-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
September 2019
Nappali
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Loxdale English Centre

Az angol "Plusz" kurzus a népszerű általános angol nyelvtanfolyamot ötvözi olyan kulturális és oktatási témákkal, mint a művészet, a kertészet, a divat, a dráma ... [+]

A Legjobb Cultural Studies Tanfolyamok.

Az angol "Plusz" kurzus a népszerű általános angol nyelvtanfolyamot ötvözi olyan kulturális és oktatási témákkal, mint a művészet, a kertészet, a divat, a dráma, a képernyőnyomtatás, a fotográfia, a környezeti tanulmányok, a média, a brit kultúra és a kreatív angol.

Hétfő délutánonként heti beszélgetésed van, majd szerdán és csütörtök délutánonként tanulmányozza az Ön által választott angol Plusz témát.

Az ön bevonásával, ez az egyedülálló program mélyebb, kulturális szinten még szélesebb értelemben részesíti az angol nyelvet. Kiválaszthatja, hogy minél több tantárgyat tanuljon, és baráti támogatást és bátorítást kap a képzett tanároktól minden lépésnél.... [-]

Egyesült Királyság Brighton
April 2019
Nappali
1 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IAS College

Az AQUAS külföldön tanuló hallgatóknak lehetősége van arra, hogy megkapják a "Fachhochschulreife" záróvizsga-bizonyítványt, amely utána további német felsőoktatási tanulm ... [+]

[-]
Németország Lübeck
October 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Accademia del Lusso

A tantárgy célja: az olasz nyelvű diákok felkészítése, az olasz kultúráról tanítani ... [+]

Előkészítő kurzusok állnak rendelkezésre azok számára, akik már felvettek egy mesterképzésre, 1 éves intenzív vagy 3 éves tanfolyamra az Accademia del Lusso . Minden hónapban, minden tanév előtt kezdődik, általában július és október között.

Az előkészítő tanfolyamok azoknak a hallgatóknak szólnak, akik szeretnék javítani a nyelvtudásukat, mielőtt az Accademia del Lusso divat- vagy design tanfolyamát megkezdenék. Segítenek továbbá abban is, hogy segítsék a diákokat az első lépésben, hogy sikeresen integrálják új társadalmi és szakmai környezetükbe Milánóban.

A tanfolyam céljai

Az olasz nyelvű diákok felkészítéséhez tanítsd őket az olasz kultúráról... [-]

Olaszország Milan
July 2019
Nappali
3 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
ALICANTE – ELE USAL

Ez Szuperintenzív természetesen a diákok a lehetőséget, ötvözi a spanyol nyelv és kultúra intenzív tanfolyam (15 óra hetente) egy 5 órás heti beszélgetés vagy egy spanyol ... [+]

Leírás

A spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok célja azokat a fiatalokat, akik szeretnék megtanulni spanyolul Alicante. Ezek kínálnak minden szintjén a Közös Európai Referenciakeret (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

A fő cél az intenzív tanfolyam célja, hogy javítsa a tanulók nyelvi kompetencia belül egy merülő kulturális környezetet, és a kommunikatív módszer az osztályban.

Tanfolyamaink értelmes gyakorlat nyelvtan, szókincs, szóbeli és írásbeli kifejezőkészség, az egészet segítségével valós helyzetekben és szövegek.

Menetrend

Hétfőtől péntekig 9:00 és a 12:30 (a 30 perces szünet), és 13:00-14:00. Meg fogják kérni, hogy töltse ki a szóbeli része Online szintfelmérés Az első tanítási nap, hogy meg tudjuk határozni a szintet spanyol pontosabban. Ez Szuperintenzív tanfolyam a diákok a lehetőséget ötvözi a spanyol nyelv és kultúra intenzív tanfolyam (15 óra hetente) egy 5 órás heti beszélgetés vagy egy spanyol és Kommunikációs természetesen. ... [-]

Spanyolország Alicante
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
BAU International Academy of Rome

Olasz külföldiek számára [50H július 15-től 10-ig] ... [+]

Olasz külföldiek számára [50H július 15-től 10-ig]tartalom

Ez a kurzus a kezdőknek és a köztes előadóknak szól, hogy elsajátítsák azt a képességet, hogy alapos, értelmes beszélgetéseket folytassanak a művészetről és a kultúráról.

Ez a modul 50 órás frontális órát igényel, az útbeszélgetéseken és a mindennapi élet valódi kérdéseiről szóló vitákról július 15-től augusztus 10-ig.

Értékelés

A kurzus során szerzett szóbeli és nyelvtani készségeket a program végén írásbeli vizsga és Q

Felvételi követelmények:

Az online űrlap kitöltése után küldjön egy e-mailt a következő címre: info@baurome.Com az alábbi dokumentumokkal:... [-]

Olaszország Rome
July 2019
Nappali
50 óra
Campus
Bővebben magyarul
IES Abroad

A német nyelvi készségek fejlesztésére specializálódott program Berlin gazdag kultúrájára és hagyományaira támaszkodik, hogy összekapcsolja a tanfolyamot a város élővilág ... [+]

Áttekintés

Amint elhagyja a berlini gépet, érezni fogja az energiáját. Ez az új ötletek helyszíne, ahol a fenntartható technológia és a modern design életmód, és szinte minden sarokban művészeti galériák találhatók. De ne felejtsük el, hogy ez a dinamikus város a modern európai történelem középpontja is - nincs egyenrangúsága ahhoz, hogy a XX. Század politikai, társadalmi és kulturális történelmére hagyatkozzon. Meghívjuk Önt, hogy tanuljon Berlinben és fedezze fel a világ egyik legélénkebb városait. A német nyelvi készségek fejlesztésére specializálódott program Berlin gazdag kultúrájára és hagyományaira támaszkodik, hogy összekapcsolja a tanfolyamot a város élővilágával.... [-]

Németország Berlin
March 2020
Nappali
1 - 2 félév
Campus
Bővebben magyarul
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Az internet által támogatott kapcsolatok globalizációja fokozott információáramlást eredményez, amely keresztirányban és bármilyen membrán nélkül fut. A szociális hálózat ... [+]

Alapinformációk

Cím: Hamis hírek Saját cím: Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset Tanulmány mód: Ár: 1250 euró (lásd kedvezmények) Időtartam: 60 óra

Bemutatás és célkitűzések

előadás: Az internet által támogatott kapcsolatok globalizációja fokozott információáramlást eredményez, amely keresztirányban és bármilyen membrán nélkül fut. A szociális hálózatok hozzáférhető, gyors és univerzális csatornák lettek bármely ötlet továbbításához. Szintén a hamis hírek vagy hamis hírek, hogy a hálózatoknak és az új technológiáknak köszönhetően gyorsan elterjedt, soha nem látott kifinomultsággal.... [-]

Spanyolország Madrid
September 2019
Nappali
60 óra
Campus
Bővebben magyarul
University of Almeria

A külföldi diákok által a mediterrán kultúrával, szokásokkal és hagyományokkal kapcsolatos erőteljes hatások miatt ajánlatos átadni ezt a kurzust, amelyben a mediterrán k ... [+]

Bevezetés

A külföldi diákok által a mediterrán kultúrával, szokásokkal és hagyományokkal kapcsolatos erőteljes hatások miatt ajánlatos átadni ezt a kurzust, amelyben a mediterrán kultúra intenzív nyilvánosságra hozatala párosul a főiskolai hallgatók egészségére vonatkozó útmutatással, esetleges aggodalmukkal kapcsolatban és azoknak az egyetemi campusnak az integrációja, mint például az órák, amelyek célja az egészség fenntartása. A mediterrán kultúráról szóló mítoszokat és témákat az első pillanattól kezdve igazságos, bőséges, szigorú és szigorúan tudományos információkkal kell helyettesíteni. Ezért a külföldi diákokat olyan szemléletbe vezetve, amely a mediterrán kultúra jellemzőit ötvözi azzal a betekintéssel, hogy ebben az esetben az Universidad de Almería önmagát úgy tudja megadni, hogy olyan környezetben és térben helyezkedik el, amely saját identitását és identitását kívánja elérni. szingularitás.... [-]

Spanyolország Almería
July 2019
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi e ... [+]

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi elkötelezettséget kínál Dél-Afrika kultúráján.

JOHANNESBURG ÉS GAUTENG KULTURÁLIS TOUR

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi elkötelezettséget kínál Dél-Afrika kultúráján

LESEDI KULTURÁLIS TENYÉSZET

A Lesedi Kulturális Falu 1993-ban alakult meg. A vízió - egy jól ismert afrikai törzs tradicionális kultúrájának bemutatása, amelynek otthona Dél-Afrikában van. E törzsek képviselői megkönnyítették a kulturális falvak kialakítását, hogy biztosítsák a kultúrák történelmileg reprezentatív ábrázolását, kiemelve a hagyományos életformát. E történelmi közösségek tagjai élnek a Lesedi-n, és továbbra is élvezetessé teszik lelkes kultúrájukat.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
February 2020
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
ILISA Language School

Önkéntes program középpontjában nyújtó személyek a gyakorlati tapasztalat; így játszik nagy szerepet játszhatnak a pályának. Az önkéntesek is részt vesznek tevékenységek, ... [+]

Önkéntes program középpontjában nyújtó személyek a gyakorlati tapasztalat; így játszik nagy szerepet játszhatnak a pályának. Az önkéntesek is részt vesznek tevékenységek, amelyek reagálnak a feltárt közösségi szükségletek azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az aktuális kérdésekről. A hallgató képes lesz fejleszteni az ő analitikus képességek, a szociális készségek és etikai felelősség.

Az önkéntes program középpontjában egy oktatási tapasztalattal együtt közösségi szolgáltatás, amely az önkéntes lehetőséget bővülő ismeretek és tudatosság egy adott területen.

Program kiemeli

1.. Élvezze az oktatási és a gyakorlati tapasztalatok Costa Rica 2. Merüljön teljesen az ország kulturális és életmód 3. Aktívan részt vesz a tudományos gondolatok és párbeszéddel 4. Hitelezni a kezét és a munka mellett a helyiek egy közösségben 5. Tanuljon dinamikus és remek tanár... [-]

Costa Rica San Pedro
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
ActiLingua Academy

Ön határozza meg a tartalom a nyelvtanfolyam magát, így a minél bemenet az egy-az-egy ülés a saját tanár (ok). ... [+]

Ön határozza meg a tartalom a nyelvtanfolyam magát, így a minél bemenet az egy-az-egy ülés a saját tanár (ok).

Lessons: 10-40 óra hetente 2, 4, 6 vagy 8 óra naponta + 5 óra kulturális / speciális érdeklődés a program. (1 tanóra = 45 perc) https://www.actilingua.com/en/german-courses/overview/individual-german-tuition/

[-]
Ausztria Vienna
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul