ACADEMICCOURSES

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Pohang-si Dél-Koreában 2021

Ön rendszerint felsőfokú tanfolyam, ha 18 éves vagy idősebb. Ők rendszeresen tanítják az egyetemek, főiskolák és a szakmai intézmények, mint a művészeti iskolák, vagy a mezőgazdasági főiskola - amelyeknek szinte mindegyikét saját honlapján. Van egy széles körű ismereteket, például oklevelek, bachelor fokozatot, alapítvány fok és posztgraduális fok.

A felsőoktatási intézmények és rendszeresen négyéves főiskolák és egyetemek. Az oktatás nagyon komolyan veszik Dél-Koreában, és az ország ad otthont számos világszínvonalú egyetemek, amelyek közül számos csere megállapodások különböző külföldi egyetemek, és egy jó módja a külföldiek megtapasztalni az élet az országban.

A szája Hyeongsan folyó Pohang city. Ez a Daegu-Gyeongbuk régióban. Ez egy tengeri kikötő város. A város 2 főiskolák és 2 egyetem. A lakosság száma a Hyeongsan több mint 500.000 ember.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Pohang-si Dél-Koreában 2021

Találat Filter

ACCA tanfolyam

Institute of Finance and Economics
Tanfolyamok
aug. 2021
<
Nappali
Angol
Campus

Az ACCA minősítés célja, hogy olyan számviteli ismereteket, készségeket és szakmai értékeket biztosítson, amelyek pénzügyi szakembereket biztosítanak, akik képesek ...

Tovább