ACADEMICCOURSES

Design tanulmányok Tanfolyamok Összevetése Oroszországban 2020/2021

Oroszország a legjobb választás a tanulás a diákok a világ minden tájáról. Tanulmányozása tervezés tanfolyamok Oroszország a diákok az egyedülálló lehetőséget, hogy megtapasztalják az orosz kultúrát, míg a tanulás az oktatási intézmények magas oktatási színvonal. Design tanfolyamok Oroszországban a hallgatók kreatív és intellektuális stimuláció, miközben részt magas színvonalú oktatási programok.

Vannak különböző lehetőségek Oroszországot, hogy tervezés tanfolyamok. Tanulmányi lehetőségek közé év féléves tanfolyamok, valamint a rövidebb programok. A diákok választhatnak témákat, mint a vizuális kutatás, a divat és textil design, a képzőművészet története, grafikai tervezés, és a vizuális kommunikáció. Figyelembe tervezés tanfolyamok Oroszország nyit sok ajtót a tervezési területen, mind Oroszországban, mind globális szinten.

Ha többet szeretne a formatervezés tanfolyama Oroszországban böngészni a programok alatt.Ha látsz egy programot, amely érdekli, akkor töltse ki az űrlapot, és akkor lehet a közvetlen kapcsolatot az iskola!

1 Találatok Design tanulmányok, Oroszország Filter

Tanfolyam - Jelmeztervező

Moscow Film School
Tanfolyamok
<
Részidős
<
2 év
Campus

Jelmez játszik fontos szerepet létre a látvány a film. Jelmeztervező felelős minden

Tovább