close

Szűrők

Lásd a találatokat

Divat nyelv Tanfolyamok Keresése 2021 az Amerikai Egyesült Miami tengerpart az Amerikai Egyesült Államokban

Több száz országosan elismert szakmai képesítések és képzések a világ vezető oktatási szolgáltatók. Tanfolyami célok kell vezetnie tanítási módszerek és a tanulók érdeklődését.  Folytató hallgatók természetesen a divat nyelvén várnánk, hogy megtanulják szabvány beszélgetést, valamint speciális zsargonban a divatipar. Ezek a tanfolyamok nagyon hasznos lenne eg… Tovább

Több száz országosan elismert szakmai képesítések és képzések a világ vezető oktatási szolgáltatók. Tanfolyami célok kell vezetnie tanítási módszerek és a tanulók érdeklődését.

Folytató hallgatók természetesen a divat nyelvén várnánk, hogy megtanulják szabvány beszélgetést, valamint speciális zsargonban a divatipar. Ezek a tanfolyamok nagyon hasznos lenne egy diák, aki szeretné, hogy vegyenek részt a ruházat vagy a divat iparban a tengerentúlon.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Miami Beach a világhírű tengerparti üdülőhelyen található, Miami-Dade megyében, Egyesült Államok. Miami a testvére campusától magasan rangsorolt ​​egyetemek és főiskolák. A szabadidős létesítmények, mint a tengerpart, Eden Roc, Flagler Emlékmű Island, a Holokauszt Emlékközpont, az Ocean Drive, hogy Miami a hely, élénk és egészséges a diákok.

Kérj Információt Divat nyelv Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Miami tengerpart az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Rennert English Language School
New York, Amerikai Egyesült Államok +1 Több

Ez a 4 hetes intenzív Fashion program lehetővé teszi, középhaladó és haladó szinten angol diákok megismerjék az izgalmas üzleti divat.

Ez a 4 hetes intenzív Fashion program lehetővé teszi, középhaladó és haladó szinten angol diákok megismerjék az izgalmas üzleti divat. -
Tanfolyamok
Nappali
4 hetek
szept. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba