21 Tanfolyam Programok ban ben Divat ban ben Olaszország for 2024

Tanfolyam Programok ban ben Divat ban ben Olaszország for 2024Filter
    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Olasz, Angol

    A(z) Accademia del Lusso milánói divatstílus és kommunikáció 3 éves kurzusa felkészíti a hallgatókat arra, hogy különféle pozíciókban dolgozzanak, a kreatív környezettől a vállalati szerepekig az imázs- és divatkommunikáció területén. A sajtóirodában és a PR-ben végzett munka azt jelenti, hogy sajtókampányokkal, konferenciákkal, reklámokkal, nyilvános közleményekkel, külkapcsolatokkal, rendezvényekkel, kiállításokkal és bemutatókkal foglalkozik, és...

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    5 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az Ékszertervezés félév program lehetőséget nyújt arra, hogy előrelépjen az ékszertervezés területén, lehetővé téve a készségek elsajátítását az ékszertárgyak tervezésének és készítésének szakmájának megértése érdekében. Az oktatási út felvázolva van, hogy segítsen megérteni és megszerezni az ékszer művészi ismereteit, az ékszertörténethez és az ékszergyártási technikákhoz kapcsolódó kulturális fogalmaktól a módszertanig és az ékszerek tervezéséig.

    • Pontedera, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Olasz

    A CAD Apparel Pattern Making tanfolyam magas szintű szakembereket képez a készségek széles skálájával, a hagyományos mintakészítési technikáktól a legfejlettebb digitális eszközökig. A divattervezési CAD kurzus során a résztvevők megtanulják, hogyan kell professzionálisan használni a Lectra Suite szoftvert (Modaris, Diamino), az iparág legelterjedtebb CAD-mintakészítő szoftverét; olyan szakmai tanfolyam, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megfeleljenek az ágazaton belüli vállalatok igényeinek, és erős és naprakész oktatást biztosítanak.

    • Metropolitan City of Florence, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    A Sacred Art School a festészet, a szobrászat és a fémkészítés klasszikus módszereit oktatja azoknak a hallgatóknak, akik hivatásos művészekként kívánnak karriert folytatni. Tanfolyamaink elősegítik a kreativitást a művészetben és a művészi kézművességben, a határok nélküli nyitottsággal a szent iránt.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    4 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A divat szorosan kapcsolódik a kommunikációhoz, mivel lehetővé teszi a márkák számára, hogy kommunikálják termékeikkel, identitásukkal és stratégiájukkal. Ezért nagyon fontos a reklámkampányok megtervezése, valamint a promóciós tevékenységek azonosítása és megszervezése a legmegfelelőbb kommunikációs csatornákon keresztül a márka jellemzőinek átadása és termékei reklámozása érdekében. Ebben a tekintetben a divatkommunikáció őszi szemesztere lehetővé teszi ismeretei és készségei megvalósítását a kommunikációs csatornák, például közösségi hálózatok, dedikált portálok, installációk, valamint rendezvények, divatbemutatók, konferenciák és közönségszervezés szervezésében, hogy elérjék és összekapcsolják őket egyre szélesebb közönség. A stílusok fejlődéséhez kapcsolódó alapvető történeti és kulturális ismeretek biztosításán túl a kurzus célja a kortárs trendek értelmezéséhez szükséges kritikai és elemzési készségek ösztönzése és fejlesztése.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Olasz, Angol

    A Raffles Milano hároméves kurzusainak alapelve a cselekvés általi tanulás, egy olyan képzés, amely strukturálja az elmét, szilárd technikai hátteret biztosít és arra készteti az embert, hogy kitágítsa életlátókörét.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez az 1 éves intenzív lábbeli- és kiegészítőtervezési tanfolyam Milánóban Accademia del Lusso munkakészségeket és stratégiai képességeket biztosít a hallgatóknak, hogy olyan szakemberekké formálhassák őket, akik képesek lábbeli- és kiegészítő-kollekciókat létrehozni, megtervezni, tervezni, fejleszteni és gyártani a követelményeknek megfelelően. a divatpiac igényei...

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    Accademia del Lusso Milan divattervezésének 3 éves tanfolyama a hallgatóknak olyan szakmai készségeket és stratégiai képességeket ad, hogy szakemberekké formálják őket, akik megtervezhetik, megtervezhetik, kidolgozhatják és elkészíthetik a piaci igényeknek megfelelő divatkollekciókat.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    4 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Tekintettel az elmúlt évek fejlődésére, a globalizációra, az új életmódra, a technológiai innovációra, a fogyasztói és vásárlói magatartás változására, az új és változó divatokra és a versenyképességre, a divat komplex világában való navigálás olyan elemek kombinációját igényli, mint a gondos stratégia és a pontos értékesítés. azt tervezi, hogy képes lesz meghatározni egy márka piaci sikerét. Ebben a tekintetben a divatmarketing őszi szemesztere lehetővé teszi, hogy megértse és elmélyítse a stratégiai marketing folyamat különféle fázisait a divatrendszeren belül. Olyan témák szisztematikus és pragmatikus megvizsgálásával, mint például a márkanév fogalma, piackutatás, új kommunikációs technológiák, közönségkapcsolatok, termékmeghatározás, új trendek, disztribúciós csatornák, biztosítjuk az Ön számára a márkák támogatásához szükséges kognitív és operatív eszközöket. az ágazatban célzott és hatékony politikák és taktikák megfogalmazásával működik.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A divatmarketing és kommunikáció tanév lehetővé teszi a márka, a termékek és a közönség közötti kapcsolat elemzését, valamint a marketing és a kommunikáció divatiparban betöltött szerepének elemzését. Meg fogja vizsgálni, hogy a márkák hogyan kommunikálják kulcsfontosságú üzeneteiket promóciós platformokon, például márkaépítés, reklám, nyomtatott, digitális és közösségi média, vizuális értékesítés, kiskereskedelmi környezet, események és kísérleti marketing területén.

    • Milano, Olaszország

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    A kurzus a hallgatók átfogó ismereteket a divat rendszer, Styling és Hírközlési feltárása alapvető esztétikai kánonok Art and Photography.

    • London, Egyesült Királyság
    • Rome, Olaszország
    • + 3 more

    Teljes idő, Részidő

    3 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az ESE professzionális programja a divatban

    • Milan, Olaszország

    16 hónapok

    Az egyetemen

    Olasz

    Az ipari mintakészítés nagyfokú rugalmasságot igényel, hogy a tervezők jelzéseit az ipari szabályokhoz igazítsák.

    • Milan, Olaszország

    Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Olasz, Angol

    A Fashion Design és a Patternmaking hároméves tanfolyam célja, hogy képezze a fiatal szakembereket, akik saját ötleteiket és gyűjteményeiket tervezhetik és valósíthatják meg, és együttműködhetnek más tervezőkkel, mint divat tanácsadók.

    • Florence, Olaszország

    Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    drágakövek