Divattervezés Tanfolyam

62 Divattervezés Tanfolyam Összevetése

Divattervezés

Divattervezés a művészet tervezése ruhát, amely egyszerre funkcionális és esztétikus. Divattervezők meg kell tanulni a mesterséget is annak érdekében, hogy sikeres legyen. A divattervezés tanfolyam biztosítja a bevezetés tovább tanulni ezen a nagy az igény a területen.

Mi a Fashion Design pálya?

A divattervezés tanfolyam tanfolyam, amely magában foglalja a művészet tervezése szép ruhák és divat kiegészítők. Ezek a tanfolyamok nézd meg a munkáját neves tervezők és a kultúra az ideje, hogy megmutassa a diákok milyen nagy divat tervez jött, hogy.

Mik az előnyei tanfolyam Fashion Design?

A kurzus a divattervezés majd megtanít az alapokat a divat tervezése.Ez megmutatja a diák-e vagy sem a karrier divattervező lenne egy jó illeszkedés, vagy adjon meg egy alapot a jövőbeni tanulmány ezen a területen.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam Fashion Design?

Divattervezés tanfolyam függ az egyetem tanulmányozza és a helyet, ahol tanulni. Minél több rangos divat egyetem többe kerül, mint a kevésbé ismert iskolákban.

Milyen karrier javítása várhatunk egy kurzus Fashion Design?

A kurzus a divattervezés megmutatja, ha folytatja a pályafutását, mint a divattervező egy jó választás. Ez bemutatja, hogy a világ a divattervezés és minden jár.

Miért Vegyünk egy online kurzus Fashion Design?

Divattervezés tanfolyam lehet venni az interneten, és ez biztosítja az összes előnyeit a tanuló ezen a területen a kényelmet tanul otthon.

Hol lehet hogy egy tanfolyam Fashion Design?

Minden főiskola vagy egyetem, hogy felajánl egy divat mértéke nyújthat a kurzus a divat design. Néhány a legrangosabb divat iskolák Franciaországban található, és New York City.

Hogyan kell alkalmazni a Fashion Design pálya?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Bevezetés A Minta Vágása

London College of Contemporary Arts
Campus Részidős 10 hetek March 2018 Egyesült Királyság London

Ezen persze, meg fogja tanulni az alapjait a minta vágás, kísérletezik dart manipuláció segítségével alapvető blokkokat. Minden folyamat vágás mentek keresztül követi majd dokumentálja a folyamat mind a fényképészeti és gépi varrott mintát, ami egy értékes műszaki dokumentációt, amely alkalmas a munkát, és az egyetemi interjúk. [+]

Bevezetés a minta vágásához

Ezen persze, meg fogja tanulni az alapjait a minta vágás, kísérletezik dart manipuláció segítségével alapvető blokkokat. Minden folyamat vágás mentek keresztül követi majd dokumentálja a folyamat mind a fényképészeti és gépi varrott mintát, ami egy értékes műszaki dokumentációt, amely alkalmas a munkát, és az egyetemi interjúk.

Tanfolyam követelmények

Minimális életkor: 18 éves, angol nyelvtudás: középfokú, valamint a támogatható tanulni az Egyesült Királyságban.

[-]

Divattervezés - Tanév - ősz Bevitel

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campus Nappali 30 hetek September 2018 Olaszország Milánó

A Fashion Design - Tanév program lehetővé teszi a diákok, hogy a kísérlet, és elsajátítsák az alapvető eszközöket a design. [+]

A Fashion Design - Tanév program lehetővé teszi a diákok, hogy a kísérlet, és elsajátítsák az alapvető eszközöket a design.

Az elméleti tanulságokat kreatív workshopok, cégek, kereskedelmi vásárok, ipari rendezvények és szemináriumok látogatásai, valamint portfólióépítés és projektmunkák erősítik. A program kiemeli: "Made in Italy" az innováció, a hagyomány és a rendszerek.

Menetrend: A leckék hétfőtől péntekig tartanak, teljes munkaidőben.

Cél: Ez a kurzus olyan motivált diákok számára készült, akik érdeklődnek a divattervezés alapjainak megismerésében, és érdeklődnek további tanulmányok vagy karriert folytatni a sokoldalú divatiparban. Ezeknek a féléves tanfolyamoknak nincsenek előfeltételei.... [-]


Intenzív 1 éves Kurzus A Divat Termék Design

Accademia del Lusso
Campus Nappali 1 év November 2018 Olaszország Milánó

Az intenzív tanfolyam Divat Product Design Accademia del Lusso Milan felkészíti a diákokat, hogy váljon szakemberek, akik képesek kezelni az egész termelési lánc egy divat termék, az eredeti vázlatterv a végső létrehozását egy ruhadarab ... [+]

Az intenzív tanfolyam Divat Product Design Accademia del Lusso Milan felkészíti a diákokat, hogy váljon szakemberek, akik képesek kezelni az egész termelési lánc egy divat termék, az eredeti vázlatterv a végső létrehozását egy ruhadarab.

A tanfolyam célja, hogy a diákok egy alapos ismerete a speciális kreatív készségek és gyakorlati technikák szükségesek a munka területén a tervezés (művészi ábrázolás, textil technológia, színező technikák, szövet technológia, valamint a grafikai fejlesztése vázlatok), minta készítés (papírsablon döntéshozatali technikák irányul elsősorban női ruházat) és a szabás (ruházati összeállítási ipari gépek).... [-]


Természetesen A Luxus Anyagok

LMW Luxury Materials Workshop
Campus Nappali 5 napok January 2018 Olaszország Firenze

A tudás elsajátítását és az anyagok kutatását célzó tanfolyam egy hétig tart, és a luxustermékek különböző gyártási technikáinak magyarázatára összpontosít. A felajánlott szakosodás nagyon fontos, mivel olyan tervezőt kíván létrehozni, aki alapkészséggel rendelkezik az anyagokkal és a gyártási technikával, hogy lehetővé tegye számukra a megfelelő választást a gyűjtemény létrehozásakor.

[+]

EXKLUZÍV, intenzív, tanfolyamot Megismertetése az anyagokról, és hogyan használja őket LÉTREHOZÁSÁNAK luxuscikkek MADE IN ITALY a lábbeli, bőráru ÁGAZATOKRA A VIZSGÁLAT ÜDÜLÉS a város művészeti, Firenze CÉLKITŰZÉS ÉS FOKUS

A tudás elsajátítását és az anyagok kutatását célzó tanfolyam egy hétig tart, és a luxustermékek különböző gyártási technikáinak magyarázatára összpontosít. A specializáció kínált rendkívül fontos, mivel célja, hogy létrehozzon egy tervező alapvető készségek anyagok és gyártási eljárások lehetővé teszik, hogy neki / neki, hogy a helyes choises a gyűjtemény létrehozása fázisban.

BEVEZETÉS ... [-]

Divat Hűvös Vadászat - Rövidpályás

IFA Paris
Campus Nappali July 2018 Franciaország Paris

Ez a program kiszolgálta az érdeklődők ismereteket szereznek a trendelőrejelzésre fontos része a divatipar. [+]

Indítsuk el a kedvenc márkája Párizsban!

Ez a gyakorlati kurzus a gazdasági és tervezési szempontok divat erőteljesen hangsúlyozza az interaktivitás gyakori kirándulások Párizs körül (szövet üzletek, boltok, előrejelzés cégek, múzeumok, és így tovább).

A diákok indít külföldi márka Párizsban. Ezek azonosítása és a kutatás a versenyt, válasszon egy üzlet helyét, terv marketing stratégiák, a közvetlen vizuális merchandising, válasszon egy blogger és egy márka nagykövete, szervezi a nyitó rendezvényen, és tervezi a média és a reklám.

Miután dolgoztak minden üzleti szempontból a márka, a diákok frissíteni fogja a jelenlegi divat tendencia a következő szezonban, és tervezzen egy kapszulát gyűjtemény 10 darab az üzlet megnyitását. A divat bemutató tartalmaz egy hangulat ellátás, szövet és sziluettek.... [-]


Milan - Divattervezés és Merchandising

IES Abroad
Campus Nappali Részidős October 2018 Olaszország Milánó Hongkong Hong Kong + 2 további

Diverzifikálja a divatterveket egy olaszországi mai programból választható tanfolyamon. A tanfolyamok közé tartoznak a történelem, a politológia, az irodalom, a zene és még sok más. [+]

Miért Milan?

A divat Milánóban van. A "nagy négy" divat főváros egyikeként (London, New York és Párizs mellett) Milánó számos csúcsminőségű divatháznak ad otthont, mint például az Armani, a Dolce & Gabbana, a Miu Miu és sokan mások; és szinte az összes "nagy név" képviselteti magát. Készülj fel arra, hogy inspiráljon a milánói elegancia és a stílusok megszállottsága - a kifutópályáról az utcára.

Divattervezési és -kereskedelmi programunk holisztikus divatmodellt kínál. Találkozzon a globális trendek forrásaival az üzleti életben, a formatervezésben, a szabáshoz, a szövetekben és az anyagokban, a modellezésben és a marketingben. Tudjon meg többet a divat üzletről a milánói legjobb egyetemek helyi szakértőitől és professzorairól. Csatlakozzon a milánói design-ba és a szabó helyszínre gyakorlati kurzusokon keresztül professzionális divatiskolákban, amelyek gyakorlati órákat kínálnak a ruházat és a kiegészítők készítésében.... [-]


Innovatív Mintát Vágó Diplomások és A Szakemberek

University of the Arts London
Campus Nappali 10 hetek July 2018 Egyesült Királyság London

A nagy tekintélynek örvendő posztgraduális szinten természetesen a tervezők, diplomások és a gyakorló mintát vágó. [+]

A nagyra intenzív minta vágás során a divat diplomások és gyakorló minta vágó

Tartalma és szerkezete

Válaszul egy jelentős ipari igény, ez a kurzus egy innovatív és releváns képzési program potenciális és gyakorló mintát vágó tervezők, akiknek szükségük van, hogy bővítsék a tapasztalat. Úgy tervezték, hogy fokozza a kreativitást, és egy támogató posztgraduális tanulási környezet a személyes és a szakmai fejlődés.

A hangsúly a feltáró és sokoldalú megközelítéseket ezt a mesterséget a gyakorlat útján végzett mind a csoportos függetlenül. Lesz építeni a tudás arra ösztönzik, hogy feltárja a lehetőségeit a meglévő minta készséget. Lesz felfedezni a kreativitást a saját fegyelem kialakításával új gyakorlati, elemző és értelmező készségek. A tanfolyam általában tud két-három "mesterkurzuson" által nagyra szakemberek, akik hírnévre dolgozik különösen kreatív módon. Nézőszám 5 nap hetente.... [-]


Divatos Tini Hétvégén

Conde Nast College
Campus Nappali 2 napok July 2018 Egyesült Királyság London

A Vogue Teen hétvégén egy kétnapos program alkalmas a tizenhat, tizenhét évesek. Ezen a hétvégén természetesen egyedülálló kilátás nyílik a divatipar keresztül a lencse a brit Vogue. [+]

Amelynek célja az érdeklődők többet megtudni az izgalmas divat világában, a kurzusok kínálnak széles körű bevezetés az ipar és a karrierje tud nyújtani. Pontosabban, a tanfolyamok a kulcsfontosságú területeken, mint ami a tervezők alakítják a divatipar, hogyan trendek fejleszteni, hogy fontos a branding a divat, hogy egy magazin létre, mi történik a színfalak mögött a divat lőni, és a divatbemutató, milyen munkát A divatipar ajánlatok és milyen készségek és képesítések szükségesek ezek a szerepek.

Minden hétvégén természetesen képes lesz befogadni 60 diák.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem nyújtanak szállást és a gondozás a diákok csupán kiterjeszti a tanóra alatt. ... [-]


Course in New Sustainable Fashion

Milano Fashion Institute
Campus Nappali 3 hetek July 2018 Olaszország Milánó

[+]

Tantermi előadások Vállalatlátogatások munkálatok

Hagyományos tantermi előadások váltakoznak esetben megbeszélés, találkozó vezetők és más képviselői az üzleti szféra, vállalati látogatások, az osztályban tevékenységek és a projekt munkák.

A végén természetesen egy MPI tanúsítványt szállított minden tanuló számára.

Annak érdekében, hogy a felvételi során, a jelölt kell jelenleg beiratkozott a Bachelor of Art / Tudomány tanfolyam, vagy van egy bizonyos fokú egyenlő vagy nagyobb, mint egy agglegény.

[-]

Divattervezés Természetesen

In Florence Academy
Campus Részidős 2 - 12 hetek Nyílt Beiratkozás Olaszország Firenze

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy bevezetést olasz divattervezés és a fejlesztés a gyűjtemény, különös hivatkozással az olasz divat-lemez, a gyakorlati létrehozása és a tanulmány a kiegészítők. [+]

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy bevezetést olasz divattervezés és a fejlesztés a gyűjtemény, különös hivatkozással az olasz divat-lemez, a gyakorlati létrehozása és a tanulmány a kiegészítők.

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy megismertesse a diákokat, hogy a divat a több utak, segítve őket, hogy ne csak fokozza a gyakorlati készségek Divattervezés és illusztráció, hanem megszerezni egy konkrétabb és sokrétű érzékenység felé bármit, ami magában foglalja a divat, mint például, az új trendek technikai ruházat szempontok / stílusok, hatások a történelem a ruhák és az elméleti megközelítések kidolgozása, és hozzon létre a divat gyűjtemények.... [-]


Divattervezés Egyéves Kurzus

Haute Future Fashion Academy
Campus Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Olaszország Milánó

A divattervező a kreatív elme mögött a tervezés és létrehozása gyűjtemények, innovatív ötletek és koncepciók. Ő készségek kialakítása, az esztétikai érzékenység és mély ismerete a divat rendszer. [+]

DIVATTERVEZÉS

A divattervező a kreatív elme mögött a tervezés és létrehozása gyűjtemények, innovatív ötletek és koncepciók. Ő készségek kialakítása, az esztétikai érzékenység és mély ismerete a divat rendszer.

Az intenzív tanfolyam divattervezés jelent képzési lehetőséget alkalmas arra, hogy a diákok, akik nem képzettségi szint az ágazatban, és szeretné elérni a magas szintű szakértelem viszonylag rövid idő alatt.

A multidiszciplináris megközelítés lehetővé teszi a diákok, hogy a tökéletes kombinációja a kreatív hangulattal, esztétika és kézműves képességek. A tanfolyam ideje alatt, akkor megtanulják az alapokat a divattervezés és a minta döntéshozatali technikák, kezelése a tanulmány a szövetek, anyagok és divatirányzatok.... [-]


EGYÉVESNEK Tanfolyam Divattervezés

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Részidős 1 év March 2018 Brazília Rio de Janeiro

Az egyéves Fashion magában nemzetközi tapasztalattal IED Barcelona (opcionális), és megerősíti, hogy fontos a foglalkoztathatóság bemutatásán keresztül végső projektek és az épület egy portfólió. [+]

Ez a program PORTUGÁL Tanított

Egy teljes képet, a gyors és intenzív tanfolyamok együtt több műhelyek, a kurzus hozzájárul az építkezés egy elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek tapasztalattal rendelkezik a piacon a divatból.

3. Panel of Fashion Design Kezdés: március Tanulságok: hétfőn és szerdán - 19h30 hogy 22h30 + alternatív szombaton - 10h a 17h Munkaidő: 360 óra Portugál nyelv Leírás és céljai:

A kurzus Egy év Divat Célja, hogy felajánl egy gyors képzés és gyakorlat tapasztalattal rendelkezik a piacon a divatból. Ehhez a hangsúlyt a projektek megvalósítása, a tanfolyam célja, hogy bemutassa és elmélyítsék tudásukat szükséges termékfejlesztés és divat gyűjtemények - a tervezéstől a kivitelezés - támogatja azokat a piacon, a divat képek segítségével kommunikációs eszközök és marketing és hozzáigazítva azokat a jelenlegi üzleti formátumokat.... [-]


Course in Gerber: Marker Making 2-day Workshop

The Cut Fashion Design Academy
Campus Nappali 2 napok January 2018 Kanada Vancouver

During this 2-day Marker Making workshop, students acquire the knowledge to understand the functions of Gerber such tools like file, edit, view and more, learn to make block fuse and bump lines. [+]

During this 2-day Marker Making workshop, students acquire the knowledge to understand the functions of Gerber such tools like file, edit, view and more, learn to make block fuse and bump lines.

Students will learn how to:

use functions such as marker, view and edit use various settings to create block fuse create bump lines learn how to manipulate patterns

Four projects will be worked on throughout the course, which students will present to their peers on the last day. These projects include:

placement for optimal fabric utilization block fuse bump lines mini marker

The instructor will work with each student based on personal skill level and preferred pace and will assist with plotting individual projects out.... [-]


Természetesen: Divattervezés

LaSalle College Vancouver
Campus Nappali 1500 óra September 2018 Kanada Vancouver

Ha Ön szenvedélyes divat és tele van kreatív és avantgárd ötleteket a maga ruhakollekció, a divattervezés program fog tartani a tehetség, hogy a következő szintre. [+]

Tanfolyam: Fashion Design

Ha Ön szenvedélyes divat és tele van kreatív és avantgárd ötleteket a maga ruhakollekció, a Divattervezés Program fog tartani a tehetség, hogy a következő szintre, és az Ön számára a készséggel, hogy sikerül egy ilyen lebilincselő iparban. Fejezd ki a művészi tehetség a minta és ruházati tervez. Tanulmányozza a nyersanyag-felhasználás és elemezni divatirányzatok.

Diplomások, hogy szilárd megértése a történelem a divattervezés, és elismerik, hogy a divat hatásai a kultúra és a társadalom. Ez a program megerősíti a munkaerő-piaci realitásokat segítésével a diákok illusztráló design olyan számítógépes alkalmazások, Adobe Illustrator, Photoshop és a Macromedia Flash, a fejlődő üzleti terv és marketing alkotásaikat. ... [-]


Egy év Során összesen Tervezés

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Nappali 1 év October 2018 Spanyolország Madrid

A teljes tervezett egyéves tanfolyam végzik több mint egy tanév, egy útra, bár a különböző tudományágak a design és a kommunikáció. Célja, hogy azok, akik szeretnék, hogy megkezdje a képzés területén a terméket, belső, grafikai és divattervező. [+]

Ez a program tanítják spanyol és angol nyelven

A Összesen tervezés egy egyéves tanfolyam végzik több mint egy tanév, egy útra, bár a különböző tudományágak a design és a kommunikáció. Célja, hogy azok, akik szeretnék, hogy megkezdje a képzés területén a terméket, belső, grafikai és divattervező.

Az egész Total Design pálya minden alapvető elméleti és gyakorlati szempontokat a tervezés fogják fedezni, és projectual oldalait vizsgálják át műhelyek és tanulságok, amelyek lefedik az összes fő téma a szakmai gyakorlása tervezési és projekt kultúra.

Az IED Madrid egy helyet a képzés, a kutatás és az innováció, ahol a diákok munkáját a kreatív és multidiszciplináris projektek részét képező csapatok cégek. A tanév csúcspontja egy projekt a verseny formájában. Ebben az esetben ez lesz a cég Tetra Pak andGlenfiddich. A korábbi kiadásokban, a diákok dolgoztak cégekkel, mint a MUJI, HOSS Intropia, Skunkfunk, Vans, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazón, és az Art Company.... [-]