Divattervezés Tanfolyam

57 Divattervezés Tanfolyam Összevetése

Divattervezés

Divattervezés a művészet tervezése ruhát, amely egyszerre funkcionális és esztétikus. Divattervezők meg kell tanulni a mesterséget is annak érdekében, hogy sikeres legyen. A divattervezés tanfolyam biztosítja a bevezetés tovább tanulni ezen a nagy az igény a területen.

Mi a Fashion Design pálya?

A divattervezés tanfolyam tanfolyam, amely magában foglalja a művészet tervezése szép ruhák és divat kiegészítők. Ezek a tanfolyamok nézd meg a munkáját neves tervezők és a kultúra az ideje, hogy megmutassa a diákok milyen nagy divat tervez jött, hogy.

Mik az előnyei tanfolyam Fashion Design?

A kurzus a divattervezés majd megtanít az alapokat a divat tervezése.Ez megmutatja a diák-e vagy sem a karrier divattervező lenne egy jó illeszkedés, vagy adjon meg egy alapot a jövőbeni tanulmány ezen a területen.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam Fashion Design?

Divattervezés tanfolyam függ az egyetem tanulmányozza és a helyet, ahol tanulni. Minél több rangos divat egyetem többe kerül, mint a kevésbé ismert iskolákban.

Milyen karrier javítása várhatunk egy kurzus Fashion Design?

A kurzus a divattervezés megmutatja, ha folytatja a pályafutását, mint a divattervező egy jó választás. Ez bemutatja, hogy a világ a divattervezés és minden jár.

Miért Vegyünk egy online kurzus Fashion Design?

Divattervezés tanfolyam lehet venni az interneten, és ez biztosítja az összes előnyeit a tanuló ezen a területen a kényelmet tanul otthon.

Hol lehet hogy egy tanfolyam Fashion Design?

Minden főiskola vagy egyetem, hogy felajánl egy divat mértéke nyújthat a kurzus a divat design. Néhány a legrangosabb divat iskolák Franciaországban található, és New York City.

Hogyan kell alkalmazni a Fashion Design pálya?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Bevezetés A Minta Vágása

London College of Contemporary Arts
Campus Részidős 10 hetek June 2018 Egyesült Királyság London

Ezen persze, meg fogja tanulni az alapjait a minta vágás, kísérletezik dart manipuláció segítségével alapvető blokkokat. Minden folyamat vágás mentek keresztül követi majd dokumentálja a folyamat mind a fényképészeti és gépi varrott mintát, ami egy értékes műszaki dokumentációt, amely alkalmas a munkát, és az egyetemi interjúk. [+]

Bevezetés a minta vágásához

Ezen persze, meg fogja tanulni az alapjait a minta vágás, kísérletezik dart manipuláció segítségével alapvető blokkokat. Minden folyamat vágás mentek keresztül követi majd dokumentálja a folyamat mind a fényképészeti és gépi varrott mintát, ami egy értékes műszaki dokumentációt, amely alkalmas a munkát, és az egyetemi interjúk.

Tanfolyam követelmények

Minimális életkor: 18 éves, angol nyelvtudás: középfokú, valamint a támogatható tanulni az Egyesült Királyságban.

[-]

Francia Tanfolyam: A Francia A Fashion és Design Segítségével

ILSC Education Group
Campus Nappali Nyílt Beiratkozás Kanada Montreal

Fejlesztse francia nyelvű és olvasási készségeit a divat világának felfedezésével. Meg fog tanulni a nemzetközi tervezők életrajzait, és beszélni arról, hogy a divat milyen hatással van a mindennapi életünkre, valamint a negatív divatmódszereknek a társadalomra gyakorolt ​​hatásai. [+]

RÉGI A FASHION ÉS A DESIGN

Fejlesztse francia nyelvű és olvasási készségeit a divat világának felfedezésével. Meg fog tanulni a nemzetközi tervezők életrajzait, és beszélni arról, hogy a divat milyen hatással van a mindennapi életünkre, valamint a negatív divatmódszereknek a társadalomra gyakorolt ​​hatásai.

HELYSZÍNEK

Montréal

NYELVI SZINT

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRENCH KURZUSOK

Az ILSC-Montréal kétféle francia tanfolyamot kínál. A legfontosabb francia nyelvtanfolyamok (jellemzően a reggeli ajánlatok) segítenek a kulcsfontosságú nyelvi készségek fejlesztésében. A French Skills választható kurzusok lehetővé teszik, hogy megtanulják, gyakorolják és tökéletesítsék a francia készségeket érdeklődéseihez igazodó egyedi témák feltérképezésével.... [-]


Intenzív 1 éves Kurzus A Divat Termék Design

Accademia del Lusso
Campus Nappali 1 év November 2018 Olaszország Milánó

Az intenzív tanfolyam Divat Product Design Accademia del Lusso Milan felkészíti a diákokat, hogy váljon szakemberek, akik képesek kezelni az egész termelési lánc egy divat termék, az eredeti vázlatterv a végső létrehozását egy ruhadarab ... [+]

Az intenzív tanfolyam Divat Product Design Accademia del Lusso Milan felkészíti a diákokat, hogy váljon szakemberek, akik képesek kezelni az egész termelési lánc egy divat termék, az eredeti vázlatterv a végső létrehozását egy ruhadarab.

A tanfolyam célja, hogy a diákok egy alapos ismerete a speciális kreatív készségek és gyakorlati technikák szükségesek a munka területén a tervezés (művészi ábrázolás, textil technológia, színező technikák, szövet technológia, valamint a grafikai fejlesztése vázlatok), minta készítés (papírsablon döntéshozatali technikák irányul elsősorban női ruházat) és a szabás (ruházati összeállítási ipari gépek).... [-]


Milan - Divattervezés és Merchandising

IES Abroad
Campus Nappali Részidős October 2018 Olaszország Milánó Hongkong Hong Kong + 2 további

Diverzifikálja a divatterveket egy olaszországi mai programból választható tanfolyamon. A tanfolyamok közé tartoznak a történelem, a politológia, az irodalom, a zene és még sok más. [+]

Miért Milan?

A divat Milánóban van. A "nagy négy" divat főváros egyikeként (London, New York és Párizs mellett) Milánó számos csúcsminőségű divatháznak ad otthont, mint például az Armani, a Dolce & Gabbana, a Miu Miu és sokan mások; és szinte az összes "nagy név" képviselteti magát. Készülj fel arra, hogy inspiráljon a milánói elegancia és a stílusok megszállottsága - a kifutópályáról az utcára.

Divattervezési és -kereskedelmi programunk holisztikus divatmodellt kínál. Találkozzon a globális trendek forrásaival az üzleti életben, a formatervezésben, a szabáshoz, a szövetekben és az anyagokban, a modellezésben és a marketingben. Tudjon meg többet a divat üzletről a milánói legjobb egyetemek helyi szakértőitől és professzorairól. Csatlakozzon a milánói design-ba és a szabó helyszínre gyakorlati kurzusokon keresztül professzionális divatiskolákban, amelyek gyakorlati órákat kínálnak a ruházat és a kiegészítők készítésében.... [-]


Divat Studio - Rövidpályás

IFA Paris
Campus Nappali 7 - 8 hetek July 2018 Franciaország Paris

A Fashion Studio Rövidpályás biztosítja az alapvető készségek lesz divattervező. [+]

A rajz a fő gondolata, hogy a hogy a ruhanemű és kiválasztani a megfelelő szövet. A kurzus az érdeklődők a tervezés egy divat kollekció.

A Fashion Studio pálya egy teljes és átfogó 256 órás program átcsoportosításával 3 téma: Fashion Design, izolálása és minta készítés és textil. Befejezése után a tanfolyam hallgatói kapnak az alapvető készségek fejlesztéséhez szükséges alapvető mini gyűjtemény. A modulok tanított köré épülnek minden egyes lépés alkotó létrehozását egy sor ruhák, a kezdetektől a megvalósítás.

Az IFA Paris rövid kurzusait egy egyedülálló moduláris tervezésen keresztül építették meg, hogy a résztvevők testreszabhassák tanulási tapasztalataikat 3 lehetőség közül választhassanak: Moduláris tanulás: A diákoknak lehetősége van arra, hogy nagyon speciális modulokat válasszanak, 16-24 óráig a jelenlegi vagy a jövőbeni pályafutásukhoz kapcsolódó pontos igények kielégítése érdekében. Tematikus tanulás: A diákok választhatnak 3 tanfolyamot a Divattervezés, a Textiltechnológia Alapítvány és a Draping és Pattern Making Alapítvány témájára. Átfogó tanfolyami tanulás: A diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy a 3 tematika egy "Fashion Stúdió" -on keresztül egyesítsék. A MODA ALAPÍTVÁNY 1. modul: rajzolja a 24 órás 6 egységet, hogy megtanuljon egy női alakot rajzolni az alapvető készségekből a teremtéshez és saját alakja személyre szabása 2. modul: termék + műszaki rajz 24 óra 6 egység a divat szókincsének megtanulására, ruhadarab felismerésére és leírására, valamint a műszaki rajz alapvető készségeinek megtanulására Modul 3: színes 24 óra 6 egység a mindent megtanulni a színekről, a megfelelő színpaletta létrehozásáról, valamint a sikeres színegyensúlyról gyűjtemény létrehozására. Modul 4: inspiráció és kreativitás 24 óra 6 egység, amely egy olyan projektet tartalmaz,... [-]


Tanfolyam Minta Készítés: Bustier

The Cut Fashion Design Academy
Campus Nappali 2 napok December 2018 Kanada Vancouver

A 2 napos mintagyártási műhely alatt a diákok megtanulják, hogyan hozzon létre egy bustier-t. A hallgatók olyan technikákat dolgoznak ki, mint a blokk készítés, tesztelés és szerelvények, a kupak készítése és varrása. [+]

A 2 napos mintagyártási műhely alatt a diákok megtanulják, hogyan hozzon létre egy bustier-t. A hallgatók olyan technikákat dolgoznak ki, mint a blokk készítés, tesztelés és szerelvények, a kupak készítése és varrása. A hallgató megtanulja, hogyan:

hogyan lehet megváltoztatni a nyakkivágásokat minta létrehozása hogyan kell szerkeszteni az illeszkedést hogyan lehet egy balconette bustier hogyan készítsek egy demi csészét

Három projektet dolgoznak ki a kurzus során, amelyet a diákok az utolsó napon bemutatnak társaiknak. Ezek a projektek a következők:

Muslin bustier Balconette bustier Demi csésze

Az oktató minden egyes hallgatóval együttműködik a személyes készségszint és a kedvelt tempó alapján, és segít az egyes projektek kirajzolásában.... [-]


Felnőtt Divat Oktatási Programok

Milan Fashion Campus
Campus Nappali Részidős 2 - 4 hetek October 2018 Olaszország Milánó + 1 további

Felnőttképzési programok - Felnőtt Tanfolyamok Fashion Design & Fashion Styling Tanfolyamok [+]

Miért érdemes Milan Fashion Campus Mivel Milan Fashion Campus Milánóban az egyetlen iskola kínál tanfolyamokat profi módon is irányul, hogy a felnőttek is, mert a tanfolyamok nyitva egész évben - beiratkozási minden hétfőn.

Hiszünk abban, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy hozzáférést a tanulás terjedni a teljes potenciálját. Ezért kínálnak tanfolyamok célja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Akár keres, hogy javítsa az önéletrajz és karrier esélye, tanulni valamit szórakozásból, vagy nézed, hogy újra a munkát, hogy egy pillantást a mi tanfolyamok.

Felnőtt tanulás divat tanfolyamok kattintás alábbi linkre további információ Női Wear design divat stílus Fehérnemű és Fürdőruha trendelőrejelzésre kiegészítők Design Menyasszonyi tervezés Olasz nyelv & Fashion Design Információ kérés pálya Tanulási eredmények - Az Adobe programok: Adobe Photoshop & Illustrator - Sketching technikák tervezési és műszaki rajz - Anyag ismeretek - nyereség olasz módja stilizáló divat - Gain képesség, hogy kommunikálni az új trendek a vizuális érthetően - Gain képes létrehozni a jövő ügyfelek a cél tudatos módon néz ki - megtanulják, hogyan kell felöltözni a Style Level: kezdőknek (a kurzusok equires ismerete számítógépek használata, különben nem lesz egy külön díj ellenében) Anyaga: Notebook - 4H ceruzák - pauszpapír - Soft radír - Ceruza - ceruzahegyező - Finom fekete üvegszálas tip toll - A4-es papír - olló - ragasztó bot - Laptop - USB Memory stick - Photoshop - Illusrator (30 napos próbaverzió rendben Photoshop és Illustrator programok) Szabad tartás időtartama nappali 1 hónap -Teljes idő- 4 nap egy héten (hétfőtől csütörtökig) díj: 2,100 € Nappali 1... [-]


Vogue Teen Weekend

Conde Nast College
Campus Nappali 2 napok June 2018 Egyesült Királyság London

A Vogue Teen Weekend egy kétnapos program, amely tizenhat és tizenhét éves korosztály számára alkalmas. Ez a hétvégi kurzus egyedülálló képet nyújt a divatiparról a brit Vogue lencse segítségével. [+]

Szombat:

A divat evolúciója: Timelines workshopTrend elfogadásA divatciklus: járda a járdáraBevezetés a divatbemutatóba

Vasárnap:

Bevezetés a divatmédiumbaCsoportos projekt: Miss Vogue / Teen Vogue workshopMunka a divatban: Karrier

A kulcsfontosságú témákról folytatott tárgyalásokon kívül a tanfolyam célja, hogy ösztönözze az aktív részvételt a megbeszélésekben, a csoportos tevékenységekben és a projektmunkában. A kurzuson a hallgatók maximális száma 50 fő, a kohorsz kisebb csoportokra oszlik.

Ebédet és frissítőket mindkét napon biztosítanak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem biztosítunk szállást, és gondoskodunk arról, hogy a hallgatók csak az osztály időtartamára nyújthassanak - a szülőknek / gondviselőknek meg kell erősíteniük védelmi politikánk elfogadását.... [-]


EGYÉVESNEK Tanfolyam Divattervezés

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Részidős 1 év March 2018 Brazília Rio de Janeiro

Az egyéves Fashion magában nemzetközi tapasztalattal IED Barcelona (opcionális), és megerősíti, hogy fontos a foglalkoztathatóság bemutatásán keresztül végső projektek és az épület egy portfólió. [+]

Ez a program PORTUGÁL Tanított

Egy teljes képet, a gyors és intenzív tanfolyamok együtt több műhelyek, a kurzus hozzájárul az építkezés egy elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek tapasztalattal rendelkezik a piacon a divatból.

3. Panel of Fashion Design Kezdés: március Tanulságok: hétfőn és szerdán - 19h30 hogy 22h30 + alternatív szombaton - 10h a 17h Munkaidő: 360 óra Portugál nyelv Leírás és céljai:

A kurzus Egy év Divat Célja, hogy felajánl egy gyors képzés és gyakorlat tapasztalattal rendelkezik a piacon a divatból. Ehhez a hangsúlyt a projektek megvalósítása, a tanfolyam célja, hogy bemutassa és elmélyítsék tudásukat szükséges termékfejlesztés és divat gyűjtemények - a tervezéstől a kivitelezés - támogatja azokat a piacon, a divat képek segítségével kommunikációs eszközök és marketing és hozzáigazítva azokat a jelenlegi üzleti formátumokat.... [-]


Természetesen A Divattervezés

International Career Institute
On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

ICI kínál divattervező tanfolyam készített legkedveltebb nevek a divatipar. Ez sikerül elbűvölő világban, kitágítva a tudás és a hónolás a készségek a divat és a divat tervezése. Hozd bizonyítvány vagy oklevél kényelmesen és gyorsan át a széles körű internetes távoktatási program. [+]

ICI kínál divattervező tanfolyam készített legkedveltebb nevek a divatipar. Ez sikerül elbűvölő világban, kitágítva a tudás és a hónolás a készségek a divat és a divat tervezése. Hozd bizonyítvány vagy oklevél kényelmesen és gyorsan át a széles körű internetes távoktatási program.

Tanfolyam ismertetése Bevezetés Divat és Design Process Divattervezés készségek Divattervezés Karrier Induló saját üzletét Marketing Designs Karrier kilátások

A karrier divat népszerű hozza szórakozás és profit szakképzett egyének. Éppen ezért sokan várjuk, hogy belép a divatvilág vagy kezdő saját divat vonal. Vannak különböző divat tervezése és a gyártó cégek, akik szívesen veszi a képzett divattervező diplomások és az ICI szeretnék segítségével válik egy ilyen.... [-]


Új Fenntartható Divat Tanfolyam

Milano Fashion Institute
Campus Nappali 3 hetek July 2018 Olaszország Milánó

A Vogue Talents által támogatott "Új fenntartható divat" rövid kurzus célja a diplomás és végzős hallgatók, fiatal vezetők, szakemberek és fiatal vállalkozók készítése a divatiparban a felelősség bonyolultságának kezelésére konkrét eszközök biztosításával és inspiráló üzleti gyakorlatok megosztásával. [+]

Új fenntartható divat

Kidolgozása innovatív üzleti modellek a fenntarthatóság révén A fenntarthatóság átalakítja a divatipar játékszabályait. Az etika és az esztétika értékláncba való integrálásának hosszú és összetett útja elindításánál a felelősségteljes innovációra való törekvés napjainkban nemcsak kívánatos, de szükséges. Napjainkban a vállalatoknak "fenntartható" üzleti modellt kell létrehozniuk, amely "korabeli", válaszolva a millenniumi és a jövő generációk szükségleteire. A technológia óvatos felhasználása katalizálja ezt a változást. A Vogue Talents által támogatott "Új fenntartható divat" rövid kurzus célja a diplomás és végzős hallgatók, fiatal vezetők, szakemberek és fiatal vállalkozók készítése a divatiparban a felelősség bonyolultságának kezelésére konkrét eszközök biztosításával és inspiráló üzleti gyakorlatok megosztásával.... [-]


Divattervezés Természetesen

In Florence Academy
Campus Részidős 2 - 12 hetek Nyílt Beiratkozás Olaszország Firenze

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy bevezetést olasz divattervezés és a fejlesztés a gyűjtemény, különös hivatkozással az olasz divat-lemez, a gyakorlati létrehozása és a tanulmány a kiegészítők. [+]

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy bevezetést olasz divattervezés és a fejlesztés a gyűjtemény, különös hivatkozással az olasz divat-lemez, a gyakorlati létrehozása és a tanulmány a kiegészítők.

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy megismertesse a diákokat, hogy a divat a több utak, segítve őket, hogy ne csak fokozza a gyakorlati készségek Divattervezés és illusztráció, hanem megszerezni egy konkrétabb és sokrétű érzékenység felé bármit, ami magában foglalja a divat, mint például, az új trendek technikai ruházat szempontok / stílusok, hatások a történelem a ruhák és az elméleti megközelítések kidolgozása, és hozzon létre a divat gyűjtemények.... [-]


Egy év Során összesen Tervezés

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Nappali 1 év October 2018 Spanyolország Madrid

A teljes tervezett egyéves tanfolyam végzik több mint egy tanév, egy útra, bár a különböző tudományágak a design és a kommunikáció. Célja, hogy azok, akik szeretnék, hogy megkezdje a képzés területén a terméket, belső, grafikai és divattervező. [+]

Ez a program tanítják spanyol és angol nyelven

A Összesen tervezés egy egyéves tanfolyam végzik több mint egy tanév, egy útra, bár a különböző tudományágak a design és a kommunikáció. Célja, hogy azok, akik szeretnék, hogy megkezdje a képzés területén a terméket, belső, grafikai és divattervező.

Az egész Total Design pálya minden alapvető elméleti és gyakorlati szempontokat a tervezés fogják fedezni, és projectual oldalait vizsgálják át műhelyek és tanulságok, amelyek lefedik az összes fő téma a szakmai gyakorlása tervezési és projekt kultúra.

Az IED Madrid egy helyet a képzés, a kutatás és az innováció, ahol a diákok munkáját a kreatív és multidiszciplináris projektek részét képező csapatok cégek. A tanév csúcspontja egy projekt a verseny formájában. Ebben az esetben ez lesz a cég Tetra Pak andGlenfiddich. A korábbi kiadásokban, a diákok dolgoztak cégekkel, mint a MUJI, HOSS Intropia, Skunkfunk, Vans, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazón, és az Art Company.... [-]


Természetesen: Divattervezés

LaSalle College Vancouver
Campus Nappali 1500 óra September 2018 Kanada Vancouver

Ha Ön szenvedélyes divat és tele van kreatív és avantgárd ötleteket a maga ruhakollekció, a divattervezés program fog tartani a tehetség, hogy a következő szintre. [+]

Tanfolyam: Fashion Design

Ha Ön szenvedélyes divat és tele van kreatív és avantgárd ötleteket a maga ruhakollekció, a Divattervezés Program fog tartani a tehetség, hogy a következő szintre, és az Ön számára a készséggel, hogy sikerül egy ilyen lebilincselő iparban. Fejezd ki a művészi tehetség a minta és ruházati tervez. Tanulmányozza a nyersanyag-felhasználás és elemezni divatirányzatok.

Diplomások, hogy szilárd megértése a történelem a divattervezés, és elismerik, hogy a divat hatásai a kultúra és a társadalom. Ez a program megerősíti a munkaerő-piaci realitásokat segítésével a diákok illusztráló design olyan számítógépes alkalmazások, Adobe Illustrator, Photoshop és a Macromedia Flash, a fejlődő üzleti terv és marketing alkotásaikat. ... [-]


Gyermekruházat - Online órák

University of Fashion - Online Fashion Design School
On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Gyermekruházat felöleli ruházati termékek a gyermekek, a csecsemők a "tinédzser". Gyermekruházat általában találkozik egy széles körű felhasználásra, a játékból az iskolába, hogy fél, vagy strand ruha. Az utóbbi célra gyakran ez határozza meg a választási stílus, szövet / anyaga, szerkezete és még színválaszték. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]