Filter
Tanfolyamok
Ecuador Puerto Baquerizo Moreno A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Puerto Baquerizo Moreno Ecuadorban 2019

Ön rendszerint felsőfokú tanfolyam, ha 18 éves vagy idősebb. Ők rendszeresen tanítják az egyetemek, főiskolák és a szakmai intézmények, mint a művészeti iskolák, vagy a mezőgazdasági főiskola - amelyeknek szinte mindegyikét saját honlapján. Van egy széles körű ismereteket, például oklevelek, bachelor fokozatot, alapítvány fok és posztgraduális fok.

Néhány legrégibb egyeteme az amerikai kontinensen található Ecuador, hogy a hallgatók hozzáférést az oktatási lehetőségek földelt a történelemben. Ugyanakkor, Ecuador tett jelentős lépéseket az innovációs technológia. A diákok természettudományos, matematikai és műszaki találja vizsgálatok ebben az országban, különösen kifizetődő.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Puerto Baquerizo Moreno Ecuadorban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Ecuador
Puerto Baquerizo Moreno
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
IES Abroad

Nincs olyan hely a világon, mint a Galápagos-szigetek. Ecuador partjaitól 600 mérföldre található, ezek a 3,5 millió éves szigetek a bolygó egyik legritkább faja közé tar ... [+]

Miért a Galápagos-szigetek?

Nincs olyan hely a világon, mint a Galápagos-szigetek. Ecuador partjaitól 600 mérföldre található, ezek a 3,5 millió éves szigetek a bolygó egyik legritkább faja közé tartoznak, és ahol Charles Darwin először megfogalmazta a Natural Selection elméletét. A külföldön tanuló tanulmányok segítségével felfedezheti a Galápagos-szigetek hihetetlen szépségét és biológiai sokféleségét, amely évtizedek óta híres tudósokat és világi utazókat vonz.

Mit tanulsz?

Ez a háromhetes januári kifejezés tökéletes a diákok számára, akik érdeklődnek a tengeri ökológia és a környezeti tanulmányok iránt. A Galápagos Tudományos Művészeti és Tudományi Intézetben (GAIAS) a San Cristóbal szigetén tanulsz. Ez a távoli campus a Universidad San Francisco de Quito jött létre, hogy további erőfeszítéseket a megőrzés és a fenntartható fejlődés a Galápagos-szigeteken.... [-]

Ecuador Puerto Baquerizo Moreno
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul