3 Tanfolyam Programok ban ben Ecuador for 2024

Tanfolyam Programok ban ben Ecuador for 2024Filter
    • Ecuador, Ecuador

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ha szeretné megtapasztalni az életet Quitóban, és az USFQ fő egyetemén tanulni, csatlakozzon hozzánk Cumbayá programunkhoz, és akár 16 amerikai kreditet is szerezhet szemeszterenként az USFQ-n a helyi hallgatók mellett. Az USFQ közel 2000 kurzust kínál szemeszterenként a legkülönbözőbb tudományágakban. E kurzusok közül több mint 80 angol nyelven folyik. A szinte bármilyen tudományos érdeklődésű hallgatók izgalmas és kihívásokkal teli beiratkozási lehetőségeket találhatnak. A nemzetközi diákok számára is kínálnak spanyol nyelvórákat minden szinten

    • Guayaquil, Ecuador

    Teljes idő

    1 szemeszter

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    A diákok a szemeszter Ecuador Program a lehetőség, hogy tanulni, gyakorolni és tökéletesíteni spanyol nyelvtudásukat alatt idejüket UEES. Kínálunk hat szintjét spanyol nyelv oktatását, valamint a két tartalom fókuszált szintjét azok számára, akik a képzett munkaerő. A diákok kerülnek a megfelelő során aszerint, hogy azok bizonyították szinten.

    • Ecuador, Ecuador

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Az USFQ Galápagos campus egyedülálló lehetőséget kínál a nemzetközi hallgatóknak, hogy a világ egyik legérintetlenebb természeti laboratóriumában tanuljanak. A Galápagos szemeszter program négy akadémiai pályát kínál a biológiai és társadalomtudományok területén, mindegyiket angol nyelven tanítják.