ACADEMICCOURSES

2 Egészségügyi közgazdaságtan Tanfolyam Összevetése

Egészségügyi közgazdászok a fogyasztó és termelő elméletek megérteni a viselkedését az egyének és az egészségügyi szolgáltatók. A végső cél az egészségügyi közgazdászok, hogy megértsük a problémák az egészségügyi ágazat és az azok megszüntetésére. Azáltal, hogy a kurzus az egészség-gazdaságtan, akkor csatlakozzon ezeket az embereket a harcot, hogy javítsa az egészségügyi rendszerek.

Mi a pálya egészségügyi közgazdaságtan? A fő cél a tanfolyam célja, hogy kapsz egy jobb megértését egészségügyi rendszerek és az egészség-gazdaságtan. A kurzus teszi ki, hogy különböző közgazdasági elméletek, köztük is az energiatermelés, a hatékonyság, a verseny, és a szabályozás. Ön is megtudhatja, hogyan értékeli a szociális problémákat, mint a piaci kudarc és méltánytalan források elosztását. Néhány más témák során többek között statisztikai módszerek az egészségügyben, a mikroökonómia a politikai döntéshozatalnak, és az állami egészségügyi közgazdaságtan.

Számos oka lehet, hogy tanulmányozza az egészség-gazdaságtan.Miután a kurzus, akkor készek, hogy segítse a harcot, hogy javítsák az emberi egészséget az egész világon. Sőt, a tudás az egészségügyi közgazdaságtan tekinthető fontos a szakmai színvonal, és sokan vannak munkáltatók, akik értékelik a végzettség.

Az ára, hogy beiratkozik egy tanfolyam eltérő iskolánként. Kérje ki főiskolai közvetlenül, ha nem tudja meghatározni a beiratkozási díjat.

Az egész világon, egészségügyi közgazdászok nagy az igény. Mielőtt folytatja, mint a karrier, mégis, ki kell töltenie egy alapképzésbe. Ha van egy diplomát, akkor készen áll a számos szakmai lehetőségeket, hogy várja Önt az állami és a magánszektorban. Egészségügyi közgazdászok gyakran dolgoznak tanácsadó cégek vagy az egészségügy területén. Arra is van lehetőség, hogy végezzen kutatást a tudományos vagy nem tudományos környezetben.

Sok nemzetközi egyetemek kínálnak tanfolyamok egészség-gazdaságtan és online tanfolyamok is rendelkezésre állnak. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Egészségügyi közgazdaságtan Filter

Verseny a digitális piacokon: 2019. november 20–22

Barcelona Graduate School of Economics
Tanfolyamok
szept. 2020
<
Nappali
<
3 napok
Campus

A Barcelona GSE intenzív tanfolyam a digitális piacokon folyó versenyről a résztvevőknek (akár ügyvédeknek, akár közgazdászoknak, cégeknél vagy ügynökségeknél dolgozóknak) átt ...

Tovább

Persze: a klinikai vizsgálatok és a kábítószer-kockázatelemzés

Elevate Health
Tanfolyamok
22 jún. 2020
<
Részidős oktatás
<
3 hetek
15 jún. 2020
Angol
On-line

Ez az online orvosi kurzus foglalkozik elvei hatásainak tanulmányozására gyógyszeres kezelések a kockázatok nem kívánt hatásokat. A hangsúly a helyes megfogalmazás a kutatási ...

Tovább