close

Szűrők

Lásd a találatokat

5 Egyéb nyelvek Tanfolyam Összevetése

A tanfolyam az általános iskolai végzettség után általában vett oktatási egység. Általában egy tudományos ciklus időtartama alatt tart, és egy professzor vezet. A kurzus sikeres elvégzése gyakran hitelhez juttatja az egyetemi diplomát. Mi a kurzus más nyelveken? Egy másik nyelv tanfolyam valószínűleg megtanítja Önt, hogy beszéljen, olvasható és megértse a nyelvet, aho… Tovább

A tanfolyam az általános iskolai végzettség után általában vett oktatási egység. Általában egy tudományos ciklus időtartama alatt tart, és egy professzor vezet. A kurzus sikeres elvégzése gyakran hitelhez juttatja az egyetemi diplomát.

Mi a kurzus más nyelveken? Egy másik nyelv tanfolyam valószínűleg megtanítja Önt, hogy beszéljen, olvasható és megértse a nyelvet, ahogy beszélik. Egy másik nyelvű bevezető kurzus valószínűleg lefedi az alapvető szókincsszavakat és igeidőt, míg a fejlettebb kurzusok kiterjedten kiterjedhetnek ezekre a területekre, hogy segítsék a diákokat abban, hogy a nyelvben folyékonyan beszéljenek. A módszerek magukban foglalhatják a szavak és kifejezések memorizálását, a beszélgetéseket a nyelvben és a vizsgált anyagokat.

A kurzus másik nyelvre történő felvételének előnye az, hogy képes beszélgetni a világ több emberével. Ha megértjük, hogyan működik a nyelvtan egy másik nyelven, a diákok jobban megérthetik anyanyelvüket. A hallgatók olyan minőségi tanulmányi szokásokat is kialakíthatnak, amelyek más kurzusokon is szolgálhatnak.

A hallgatóknak meg kell vizsgálniuk minden olyan egyetemet vagy egyetemet, amelyre pályázni szeretnének, hogy megtudják az egyes kurzusok költségeit. Ezek a számok valószínűleg változhatnak a világ különböző intézményei között.

Az egyik lehetséges munkalehetőség az olyan diákok számára, akik más nyelveket tanultak, fordítóként vagy tolmácsként működnek kormányzati vagy magánszektorbeli ügynökségek számára. Más karrierlehetőségek közé tartozhat, hogy olyan diákok tanára vagy oktatói lehetnek, akik egy másik nyelvet szeretnének tanulni, vagy olyan turisztikai célpontban dolgoznak, amelyik olyan vendégeket fogad, akik egy adott nyelvet beszélnek. Sok más lehetőség is rendelkezésre állna, attól függően, hogy a hallgató milyen mértékben folyik.

Főiskolák és egyetemek, amelyek tanfolyamokat kínálnak a világ körül. Sokan közülük még online lehetőségeket is kínálnak az egyre forgalmasabb menetrendek kielégítésére. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
FutureLearn
Dublin, Írország

Ismerkedjen meg Írország kultúrájával az ír nyelv alapjainak megtanulásával.

Ismerkedjen meg Írország kultúrájával az ír nyelv alapjainak megtanulásával. -
Tanfolyamok
Részidős
4 hetek
Angol
On-line
 
Lingoci

Élvezze az online svéd osztályokat tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelke ... +

Élvezze az online svéd osztályokat tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk. -
Tanfolyamok
Részidős
Svéd
On-line
 
Pendragon Educational Publishers

Új nyelv, kultúra és piac elérése! A szakemberek, a diákok és mindazok számára, akik kapcsolódni akarnak ehhez a lenyűgöző nyelvhez és kultúrához.

Új nyelv, kultúra és piac elérése! A szakemberek, a diákok és mindazok számára, akik kapcsolódni akarnak ehhez a lenyűgöző nyelvhez és kultúrához. -
Tanfolyamok
Angol, Török
On-line
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
Ceran Lingua International
Gyógyfürdő, Belgium +3 Több

Élje át a nyelvet tanulni, pihenni, bor és vacsorázzon a célnyelven szeretné fejleszteni.

Élje át a nyelvet tanulni, pihenni, bor és vacsorázzon a célnyelven szeretné fejleszteni. -
Tanfolyamok
szept. 2021
Campus
 
FutureLearn
Oslo, Norvégia

Kezdje el ma norvégul tanulni. Tanuljon meg beszélni, írni és megérteni a norvég nyelvet ezzel az ingyenes négyhetes tanfolyammal.

Kezdje el ma norvégul tanulni. Tanuljon meg beszélni, írni és megérteni a norvég nyelvet ezzel az ingyenes négyhetes tanfolyammal. -
Tanfolyamok
Részidős
4 hetek
Angol, Norvég
On-line