ACADEMICCOURSES

Részidős Előadóművészet Tanfolyamok Megtekintése az Amerikai Egyesült Johannesburg Dél-afrikai Köztársaság 2020

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

Az előadóművészeti képzés magában foglalja a zene, a színház és a tánc tudományos és gyakorlati megközelítését. A színháztörténettől kezdve a koreográfiáig, az előadóművészeti képzések a művészeti témák széles körét kínálják a legkülönbözőbb érdeklődésű hallgatóknak.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Johannesburg város legnagyobb forrása az arany és a gyémánt Dél-Afrikában. Ez az alapja a dél-afrikai alkotmánybíróság és a legnagyobb és leggazdagabb városa, a Gauteng tartományban. Ez ad otthont a University of Johannesburg.

Kérj Információt Részidős Előadóművészet Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Johannesburg Dél-Afrikában 2020

1 Találatok Előadóművészet, Johannesburg Filter

Természetesen a Zene - Rövid program Digital DJ

Damelin Part Time
Tanfolyamok
feb. 2021
<
Részidős oktatás
<
60 órák
Campus

A sikeres befejezése a program, a tanuló megkapja a Damelin Rövid Program Certificate in Digital DJ'ing.

Tovább