ACADEMICCOURSES

Részidős Előadóművészet Tanfolyamok Keresése Kanadában 2020

Ön rendszerint felsőfokú tanfolyam, ha 18 éves vagy idősebb. Ők rendszeresen tanítják az egyetemek, főiskolák és a szakmai intézmények, mint a művészeti iskolák, vagy a mezőgazdasági főiskola - amelyeknek szinte mindegyikét saját honlapján. Van egy széles körű ismereteket, például oklevelek, bachelor fokozatot, alapítvány fok és posztgraduális fok.

Az előadóművészetek terén folytatott tanulmányok ugyanannyira elméletiek, mint amennyire gyakorlatiak. Fedezd fel a tánc, a színház, a zene és a performansz elméletét és gyakorlatát egy interdiszciplináris képzés keretében.

Kanada észak-amerikai országban, amely a tíz tartomány és három terület. Található északi részén a kontinens, és kiterjeszti az Atlanti-óceántól a Csendes-és észak felé a Jeges-tenger.

Kérj Információt A Legjobb Részidős Előadóművészet Tanfolyamok Kanadában 2020

2 Találatok Előadóművészet, Kanada Filter

Tanfolyam - Eljáró Film & Television

VanArts
Tanfolyamok
szept. 2020
<
Nappali
Campus

Beiratkozott a diploma program a William Davis Központ Actors 'Study at VanArts azt jelenti, hogy lesz mentora néhány, a legjobb színészek már figyelte a képernyőn, és gye ...

Tovább

Part-Time Tanfolyamok és Intensives

VanArts
Tanfolyamok
szept. 2020
<
Részidős oktatás
<
2&nbsp;-&nbsp;4 hetek
Campus

Ezek a kurzusok kínálnak kiváló módja annak, hogy be magát VanArts, új készségeket kell elsajátítaniuk, segít dönteni a pályaválasztás, vagy tegyen, amely az első lépés a telj ...

Tovább