ACADEMICCOURSES

Részidős Előadóművészet Tanfolyamok Megtekintése az Amerikai Egyesült Bradford Egyesült Királyság 2020

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

Az előadóművészetek terén folytatott tanulmányok ugyanannyira elméletiek, mint amennyire gyakorlatiak. Fedezd fel a tánc, a színház, a zene és a performansz elméletét és gyakorlatát egy interdiszciplináris képzés keretében.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Bradford öt felsőoktatási intézményt, és az utóbbi időben már dicsérték a Ofsted számára iskolai eredményeket. Vannak National Media Museum, Bradford Ipari Múzeum, forráspont Hall Múzeum és Művészeti Galéria nevű Bradford 1 Galéria.

Kérj Információt Részidős Előadóművészet Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Bradford az Egyesült Királyságban 2020

1 Találatok Előadóművészet, Bradford Filter

Kurzust szakmai kortárs tánc (QCF szinten 1-4)

​Bradford Dance Centre
Tanfolyamok
<
Részidős oktatás
Angol
Campus

Az új kurzust szakmai kortárs tánc, egy intenzív tanfolyam a diákok keres részmunkaidős, magas színvonalú gyakorlati táncoktatás.

Tovább