ACADEMICCOURSES

2 Földrajz Tanfolyam Összevetése

Diákok, akik elbűvölte a jelenségek a Földet az a hatalmas tájat, és sok más csodálatos elemeket találni arra, hogy egy tanfolyam földrajz legnagyobb örömet. A diákok felfedezni, hogy a különböző összetevőit ezen a területen is alkalmazható számos érdekes karriert követésében.

Mi az a tanfolyam Földrajz? Ez egy olyan tanfolyam egy tudományterület arra összpontosít, hogy a tanulmány a földeket, funkciók, és a lakosság a Föld felszínén. A tanfolyam ebben a témában fedezi a fő ágak a tudományos diszciplína részletesen. A hallgatók megtanulják az alapokat a témáról, és széles körű áttekintést a sokszínűség terén, amely magában foglalja az emberi, fizikai, politikai, és a regionális földrajz. Diákok, akik úgy dönt, hogy állapítsa meg ezen a területen, mint a nagy is tudja, hogy szűkítse a fő hangsúly, amelyben kibővítését,.

Sok oka van annak, hogy miért egy diák úgy dönt, hogy egy tanfolyam, vagy jelentős Földrajz.A kutatási terület lehetővé teszi a diákok, hogy többet tudjon a különböző kultúrák a világ minden tájáról segítségével a technológia, mint azt, hogy összegyűjtse a vonatkozó információkat.

Ennek költsége természetesen függ az intézmény és a tanulási módszer. Tantermi és távoktatás aránya általában eltérnek egymástól. A legjobb, ha kapcsolatba az intézmények az érdeklődés tekintetében sajátos nyilvántartási és tandíjat.

Aki úgy dönt, hogy bővítse saját érdeke Földrajz azáltal tanfolyamok ezen a területen számíthat a legkülönbözőbb választás, amikor a szakmai területeket illeti. Például, szakemberek, akik a földrajzi információs rendszerek (GIS) adatbázisok kialakítása a földrajzi adatok megjelenítésére vagy használja az összetett számítógépes rendszerek. Egyéb lehetőségek közé tartozik a területrendezés, számítógép leképezés, és számos területen, mind a magán és az állami szektorban.

A diákok ma már rengeteg választási amennyire hogyan dönthet arról, hogy egy tanfolyam.Amellett, hogy a hagyományos iskolai oktatást, vannak olyan távoktatási lehetőségeket, mint például az online kurzusok, hogy a diákok bárhol a világon a lehetőséget, hogy beiratkozik egy osztályban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Földrajz Filter

London Direct Enrollment - Queen Mary, London Egyetem

IES Abroad
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

A Queen Mary, a Londoni Egyetem (QMUL) a világ két legjobbját kínálja: a nyüzsgő London városát és az önálló, virágzó campusot. A változatos East Endben található QMUL fenntar ...

Tovább

Igcse földrajz természetesen

UK Open College
Tanfolyamok
<
Részidős
<
300 órák
Angol
On-line

A Cambridge IGCSE földrajz természetesen együtt is érdekes és érdemes önmagában, úgy tervezték, hogy lehetővé teszi, hogy készségek és ismeretek, amelyek átmásolni határain tú ...

Tovább