close

Szűrők

Lásd a találatokat

2 Földtani tudományok Tanfolyam Összevetése

Tanfolyam földtudományok lehetővé teszi a diákok jobban megértsék a Föld 's levegő, a víz és a föld. Hogy vizsgálja meg a bonyolult a bolygón, változatos témákat vizsgálnak, mint a geológia, kémia, matematika, fizika. Sokan kíváncsiak, hogy mi van a tanfolyam földtudományok? Ez egy tanulmányi tervezték, hogy a diákok oktatása a bolygón, amelyben élnek. Az érin… Tovább

Tanfolyam földtudományok lehetővé teszi a diákok jobban megértsék a Föld 's levegő, a víz és a föld. Hogy vizsgálja meg a bonyolult a bolygón, változatos témákat vizsgálnak, mint a geológia, kémia, matematika, fizika.

Sokan kíváncsiak, hogy mi van a tanfolyam földtudományok? Ez egy tanulmányi tervezték, hogy a diákok oktatása a bolygón, amelyben élnek. Az érintett témák például a környezetvédelmi kérdések, vulkánok, földrengések, klíma változásait, és a rock formáció. A hallgatók ásni témák, mint a globális felmelegedés, és hogyan az emberiség 's Quest for olaj, a gáz, az ásványi anyagok, valamint a szén hatott a bolygón. Míg beiratkozott, egyének fogja vizsgálni a történelem, a bolygó a fosszíliák tanulmányozása, változások a földön 's felülete idővel, és paleobiológiába. Több téma beépülnek a tantervbe, mint a geofizika, meteorológia, oceanográfiai, geológia és földrajz. Geológiai térképezés egy másik összetevője a tanfolyam.

Azáltal, hogy egy tanfolyam földtudományok, a diákok ki vannak téve a széles körű ismereteket a többrétegű rendszerek teszik ki a bolygón. Jártasságot szerzett az oktatás gyakran vezet a foglalkoztatási lehetőségek és a felemelkedés fel a ranglétrán.

Mivel ezek a kurzusok kínálnak különböző egyetemeken szerte a világon, nem lenne bölcs dolog a kapcsolatot az iskola a választásod, hogy megtudja, konkrét tandíj árak. Az árak erősen függ a helyét, online vagy személyes szállítás formátumban, és hossza osztályok.

Befejezése után a tanfolyam részeként egy szak, a hallgatókat a diplomát ezen a területen munkakeresés számos pozíciót.Például, vannak karrier lehetőségeket arborists, vegyészek, kertészeti szakemberek, veszélyes hulladék kezelése szakemberek, geológusok, geofizikusok, meteorológusok, ökológusok, hal és vad őrök, botanikusok, építőmérnökök, természettudósok, földmérők, toxikológusok, a tengeri biológusok, oceanográfus, a felszín alatti vizek szakemberek, valamint a talaj tudósok. Egyének, akik szerezni fejlett fok válhat főiskolai tanárok tanítási földön kapcsolatos témákban.

Ha vonzódsz a bármelyik meggyőző tudományok kapcsolatos tanulmány a föld, don 't habozzon induláshoz. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
FutureLearn
Fokváros , Dél-afrikai Köztársaság +1 Több

Fedezze fel a földi élet sokféleségét, öt korábbi tömegpusztítás hatásait és a hatodik kihalás esélyét ma.

Fedezze fel a földi élet sokféleségét, öt korábbi tömegpusztítás hatásait és a hatodik kihalás esélyét ma. -
Tanfolyamok
Részidős
5 hetek
Angol
On-line
 
Universidad Católica del Norte
Coquimbo , Chile

Jelentős tanulási tapasztalat Coquimbo csodálatos régiójában, kulturális és mágikus hely. A programokat úgy tervezték, hogy átfogó élményt nyújtsanak, beleértve a minőségi aka ... +

Jelentős tanulási tapasztalat Coquimbo csodálatos régiójában, kulturális és mágikus hely. A programokat úgy tervezték, hogy átfogó élményt nyújtsanak, beleértve a minőségi akadémiai tanulást, a strandokkal körülvett tájakba beillesztett tevékenységeket, ahol a látogatók élvezhetik, megoszthatják és megoszthatják tapasztalataikat. Az AIChile Team bemutatja a történelmi és kulturális helyszíneket, a természeti látnivalókat, mint például a Gabriela Mistral Múzeum és Ház, az Elqui-völgy, a Pisco cégek, a Damasziget, a Penguins Reserves és más fantasztikus helyek. -
Tanfolyamok
Nappali
2 - 4 hetek
Angol, Spanyol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba