ACADEMICCOURSES

5 Földtani tudományok Tanfolyam Összevetése

Tanfolyam földtudományok lehetővé teszi a diákok jobban megértsék a Föld 's levegő, a víz és a föld. Hogy vizsgálja meg a bonyolult a bolygón, változatos témákat vizsgálnak, mint a geológia, kémia, matematika, fizika.

Sokan kíváncsiak, hogy mi van a tanfolyam földtudományok? Ez egy tanulmányi tervezték, hogy a diákok oktatása a bolygón, amelyben élnek. Az érintett témák például a környezetvédelmi kérdések, vulkánok, földrengések, klíma változásait, és a rock formáció. A hallgatók ásni témák, mint a globális felmelegedés, és hogyan az emberiség 's Quest for olaj, a gáz, az ásványi anyagok, valamint a szén hatott a bolygón. Míg beiratkozott, egyének fogja vizsgálni a történelem, a bolygó a fosszíliák tanulmányozása, változások a földön 's felülete idővel, és paleobiológiába. Több téma beépülnek a tantervbe, mint a geofizika, meteorológia, oceanográfiai, geológia és földrajz. Geológiai térképezés egy másik összetevője a tanfolyam.

Azáltal, hogy egy tanfolyam földtudományok, a diákok ki vannak téve a széles körű ismereteket a többrétegű rendszerek teszik ki a bolygón. Jártasságot szerzett az oktatás gyakran vezet a foglalkoztatási lehetőségek és a felemelkedés fel a ranglétrán.

Mivel ezek a kurzusok kínálnak különböző egyetemeken szerte a világon, nem lenne bölcs dolog a kapcsolatot az iskola a választásod, hogy megtudja, konkrét tandíj árak. Az árak erősen függ a helyét, online vagy személyes szállítás formátumban, és hossza osztályok.

Befejezése után a tanfolyam részeként egy szak, a hallgatókat a diplomát ezen a területen munkakeresés számos pozíciót.Például, vannak karrier lehetőségeket arborists, vegyészek, kertészeti szakemberek, veszélyes hulladék kezelése szakemberek, geológusok, geofizikusok, meteorológusok, ökológusok, hal és vad őrök, botanikusok, építőmérnökök, természettudósok, földmérők, toxikológusok, a tengeri biológusok, oceanográfus, a felszín alatti vizek szakemberek, valamint a talaj tudósok. Egyének, akik szerezni fejlett fok válhat főiskolai tanárok tanítási földön kapcsolatos témákban.

Ha vonzódsz a bármelyik meggyőző tudományok kapcsolatos tanulmány a föld, don 't habozzon induláshoz. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

5 Találatok Földtani tudományok Filter

Kihalások: Korábbi és jelenlegi tanfolyam - Fokvárosi Egyetem

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
5 hetek
Angol
On-line

Fedezze fel a földi élet sokféleségét, öt korábbi tömegpusztítás hatásait és a hatodik kihalás esélyét ma.

Tovább

Óceánográfia tanfolyam

University Centre of the Westfjords
Tanfolyamok
aug. 2021
<
Nappali
<
3 hetek
Angol
Campus

A tanfolyam leírást nyújt az óceán fizikai folyamatairól. A hallgatók széles körű bemutatást kapnak az óceántudományok történetéről, az óceánok fizikai helyzetéről, a tengerví ...

Tovább

Tanfolyam: Tengeri tudományok, üzleti és kulturális útvonal Coquimbóban

Universidad Católica del Norte
Tanfolyamok
<
Nappali
<
2&nbsp;-&nbsp;4 hetek
Angol
Spanyol
Campus

Jelentős tanulási tapasztalat Coquimbo csodálatos régiójában, kulturális és mágikus hely. A programokat úgy tervezték, hogy átfogó élményt nyújtsanak, beleértve a minőségi aka ...

Tovább

Geoscience

Camosun College
Tanfolyamok
szept. 2021
Angol

A geológusok kutatják a természeti erőforrásokat, például a fémérceket, az ipari ásványokat és a fosszilis tüzelőanyagokat. Feltérképezik és figyelemmel kísérik a természet vá ...

Tovább

Kulcsfogalmak a tudományban: A Naprendszer és azon túl

Morley College
Tanfolyamok
aug. 2021
<
Nappali
Angol
On-line

A Naprendszer és azon túl szórakoztató és informatív tanfolyam azok számára, akiket lenyűgöz a Naprendszer rejtelme. A tanfolyam a Föld, a Naprendszer, a csillagok és a galaxi ...

Tovább