Filter
Tanfolyamok
Ecuador A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Fenntarthatóság tanulmányok Tanfolyamok Összevetése Ecuadorban 2019/2020

A kurzus utal egy speciális tanulmányi program. Ez általában történik az egyetemen, de lehet szállítani az interneten. Tanfolyamok népszerű számára, akik szeretnék, hogy speciális tudást egy témában.

A fenntarthatóság definíció szerint egy olyan folyamat bizonyos társadalmi és ökológiai ideálok határoznak meg. Más szóval a fenntarthatóság gyakran környezetvédelmi célokhoz kapcsolódik, és biztosítja, hogy az erőforrásokat takarékosan használják fel a hulladék és szennyezőanyag-kibocsátás minimalizálásának érdekében.

Néhány legrégibb egyeteme az amerikai kontinensen található Ecuador, hogy a hallgatók hozzáférést az oktatási lehetőségek földelt a történelemben. Ugyanakkor, Ecuador tett jelentős lépéseket az innovációs technológia. A diákok természettudományos, matematikai és műszaki találja vizsgálatok ebben az országban, különösen kifizetődő.

A Legjobb Fenntarthatóság tanulmányok Tanfolyamok Ecuadorban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Fenntarthatóság tanulmányok, Ecuador

Diplomák
Helyszín
Ecuador
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
IES Abroad

Nincs olyan hely a világon, mint a Galápagos-szigetek. Ecuador partjaitól 600 mérföldre található, ezek a 3,5 millió éves szigetek a bolygó egyik legritkább faja közé tar ... [+]

Miért a Galápagos-szigetek?

Nincs olyan hely a világon, mint a Galápagos-szigetek. Ecuador partjaitól 600 mérföldre található, ezek a 3,5 millió éves szigetek a bolygó egyik legritkább faja közé tartoznak, és ahol Charles Darwin először megfogalmazta a Natural Selection elméletét. A külföldön tanuló tanulmányok segítségével felfedezheti a Galápagos-szigetek hihetetlen szépségét és biológiai sokféleségét, amely évtizedek óta híres tudósokat és világi utazókat vonz.

Mit tanulsz?

Ez a háromhetes januári kifejezés tökéletes a diákok számára, akik érdeklődnek a tengeri ökológia és a környezeti tanulmányok iránt. A Galápagos Tudományos Művészeti és Tudományi Intézetben (GAIAS) a San Cristóbal szigetén tanulsz. Ez a távoli campus a Universidad San Francisco de Quito jött létre, hogy további erőfeszítéseket a megőrzés és a fenntartható fejlődés a Galápagos-szigeteken.... [-]

Ecuador Puerto Baquerizo Moreno
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul