Filter
Tanfolyamok
Franciaország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Fenntarthatóság tanulmányok Tanfolyamok Összevetése Franciaországban 2019

A jogi tanfolyamokat azoknak szánják, akik szeretnék folytatni a személyes fejlődésüket. Végezd a tanfolyamot hagyományos formában vagy online, számtalan különféle kutatási terület vár. Ezek között találjuk a szabályozási elméletet, a kereskedelmi jogot és a szellemi tulajdonjogot.

A fenntarthatósági képzés nagyon hálás és nemes úton indítja el a hallgatókat, karrierjük során azonban számos nehéz kérdésre és vitára számíthatnak. A fenntarthatóság szerepének megértése a bolygó és a közösség egészségének megőrzésében viszonylag új kérdéskör a kutatók és a döntéshozók számára.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

A Legjobb Fenntarthatóság tanulmányok Tanfolyamok Franciaországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Fenntarthatóság tanulmányok, Franciaország

Diplomák
Helyszín
Franciaország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IES Abroad

Élvezze mindazt, amit a Côte d'Azur kínál, miközben a Földközi-tenger partjainál releváns témákat tanulmányoz, például a fenntarthatóságot és a bevándorlást, javítja a ny ... [+]

Áttekintés

A Földközi-tenger szélén, az elbűvölő francia riviérán áll, alt = "A szép éghajlat és tiszta égbolt csodálatos. Az óváros szűk utcáin sétálva vagy a Colline du Chateau-tól (Castle Hill) nézve) a lélegzetelállító város elsöprő panoráma, alt = "Szép lesz elbűvölni. Élvezze mindazt, amit Côte d'Azur kínál, miközben a Földközi-tenger partjaira vonatkozó témákat tanulmányozza, mint például a fenntarthatóság és a bevándorlás, javítja nyelvi készségeit (nincs szükség tapasztalatra), és tanuljon az üzleti tevékenységről más nemzetközi diákokkal.

A nyelvi és területi tanfolyamokat az IES Abroad Központban veheti igénybe, és lehetősége van a Sophia Antipolisban található SKEMA 6 kredit üzleti tevékenységének megszerzésére, és a Financial Times által az egyik legjobb európai üzleti iskolának nevezték el.... [-]

Franciaország Nice
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul