Filter
Tanfolyamok
Franciaország Nice A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Fenntarthatóság tanulmányok Tanfolyamok Keresése 2019 az Amerikai Egyesült Nice Franciaországban

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

A fenntarthatóság számos formát ölthet a gyakorlatban, és hatással lehet az egyén és a közösség életére. A fontos erőforrásokkal való gazdálkodás céljából ökofalvak és fenntartható városok jelentek meg. További technológiák segítik az ideál elérését, például a fenntartható építészet.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Az 5. legnépesebb városa Franciaországban, Nice ad otthont több mint 300, 000 lakos. Ez egy kiváló turisztikai célpont Franciaországban, mert a szépség és az éghajlat. A város számos oktatási intézményekben a.

Kérj Információt Fenntarthatóság tanulmányok Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Nice Franciaországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Fenntarthatóság tanulmányok, Nice

Diplomák
Helyszín
Franciaország
Nice
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IES Abroad

Élvezze mindazt, amit a Côte d'Azur kínál, miközben a Földközi-tenger partjainál releváns témákat tanulmányoz, például a fenntarthatóságot és a bevándorlást, javítja a ny ... [+]

Áttekintés

A Földközi-tenger szélén, az elbűvölő francia riviérán áll, alt = "A szép éghajlat és tiszta égbolt csodálatos. Az óváros szűk utcáin sétálva vagy a Colline du Chateau-tól (Castle Hill) nézve) a lélegzetelállító város elsöprő panoráma, alt = "Szép lesz elbűvölni. Élvezze mindazt, amit Côte d'Azur kínál, miközben a Földközi-tenger partjaira vonatkozó témákat tanulmányozza, mint például a fenntarthatóság és a bevándorlás, javítja nyelvi készségeit (nincs szükség tapasztalatra), és tanuljon az üzleti tevékenységről más nemzetközi diákokkal.

A nyelvi és területi tanfolyamokat az IES Abroad Központban veheti igénybe, és lehetősége van a Sophia Antipolisban található SKEMA 6 kredit üzleti tevékenységének megszerzésére, és a Financial Times által az egyik legjobb európai üzleti iskolának nevezték el.... [-]

Franciaország Nice
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul