ACADEMICCOURSES.HU

21 Fenntarthatóság tanulmányok Tanfolyam Összevetése

Azok a diákok, akik megváltoztatják az iskolai végzettségüket, választhatnak, hogy néhány kurzust választanak, hogy visszatérjenek a pályára. A tanfolyam előnyös azok számára is, akik jelenleg dolgoznak, és szeretnék bővíteni készségeiket, hogy javítsák jövőbeni karrierlehetőségüket.

Mik a fenntarthatósági tanulmányok? Ezeket olyan környezetbarát diákok számára tervezték, akik részt kívánnak venni a fenntarthatósági megoldásokban. Minden egyes program a kurzus kínálatában és a fókuszban változik, és egyesek általánosabb megközelítést alkalmaznak, míg mások bizonyos témákat vizsgálnak. Példák többek között az épületek energiagazdálkodására, az élelmiszertermelés energiaintenzitására, az új közlekedési technológiákra, a megújuló energiaforrásokra és az energiabiztonságra. A fókuszált témák lehetnek a fenntartható ellátási lánc menedzsment, az üvegházhatású gázok kibocsátása, a környezeti közgazdaságtan és a környezeti toxikológia.

A hallgatók számos hasznos jártasságot fejlesztenek ki ezeknek a tanfolyamoknak a megszerzésével. Néhány példa arra a képességekre, amelyek a továbbfejlesztett karrierlehetőségekhez vezethetnek: problémamegoldás, kritikai gondolkodás és hatékony szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek.

Azok a diákok, akik elkerülik a felsőoktatás megszerzését, mert úgy vélik, hogy túl sokba kerülnek, gondolkodhatnak másképp kurzusokat tekintve. Sokan közülük rövid időtartamúak, ami megfizethetőbbé teszi őket, és rendszerint részmunkaidőben vagy online módon vehetnek részt, így az iskolába járás még mindig megélhet.

A fenntarthatóság területén a karrier a humán, társadalomtudományi és biológiai tudományokban található. A tényleges karrierlehetőségek nagyban különböznek, de bizonyos szempontból a munkahelyek elősegítik a társadalmi felelősségvállalást, a környezetvédelmet és a jövedelmezőséget. Specifikus címek lehetnek mérnökök, ipari termelésirányító, légköri és űrkutató, vezető fenntarthatósági vezető, adatbeviteli technikus, tájékoztatási koordinátor, környezetvédelmi szakpolitikai igazgató, természeti erőforrás-menedzser és nemzetközi fejlesztési kutató.

Fedezze fel online, helyi és nemzetközi fenntarthatósági kurzusokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

21 Találatok Fenntarthatóság tanulmányok Filter

Fenntartható vezetés, 100 megoldás a világ számára

European Summer School
Campus Nappali 10 napok Kérj Információt Csehország Prague

Ebben a kurzusban megtudhatja, mit kell ahhoz, hogy egy csapat vagy egy vállalat hatékony vezetője legyen. Meg fogja találni, hogyan lehet hatékonyan kommunikálni és motiválni csapattársait, hogyan kezelheti a projekteket, és mások elkötelezettségét.

Galápagos-szigetek januári időszak - tengeri ökoszisztémák

IES Abroad
Campus Nappali 3 hetek Kérj Információt Ecuador Puerto Baquerizo Moreno

Nincs olyan hely a világon, mint a Galápagos-szigetek. Ecuador partjaitól 600 mérföldre található, ezek a 3,5 millió éves szigetek a bolygó egyik legritkább faja közé tartoznak, és ahol Charles Darwin először megfogalmazta a Natural Selection elméletét.

Online kurzus: Adaptív tervezés az infrastruktúra és a vízgazdálkodás számára

TU Delft Open & Online Education
On-line Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Hollandia Netherlands Online

Ismerje ismeretek és eszközök elemzéséhez szükséges „mély” a bizonytalanság, a változások előrejelzése és a design adaptáció Pathways nagyszabású és hosszú távú beavatkozások infrastruktúra és vízgazdálkodási rendszerek.

Nice - Üzleti, fenntarthatóság

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Franciaország Nice

Élvezze mindazt, amit a Côte d'Azur kínál, miközben a Földközi-tenger partjainál releváns témákat tanulmányoz, például a fenntarthatóságot és a bevándorlást, javítja a nyelvtudását (nincs tapasztalat), és tanuljon más nemzetközi diákokkal.

Freiburg - környezeti tanulmányok

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Németország Freiburg

Ez az angol tanított program lehetővé teszi, hogy felfedezzék témák Környezetvédelmi tanulmányok, erdei ökológia és a fenntarthatóság mellett tartózkodó Freiburg közelében található a gyönyörű Fekete-erdő és a Rajna-folyó völgyében.

Sovány és a munkakörnyezet során

NIVA Education
Campus Nappali 4 napok Dánia Copenhagen

A kurzus áll keveréke előadások és viták a szerepét sovány, a munkahelyi környezet és a fenntartható termelési eljárások gyakorlati végrehajtásában lean vagy a résztvevő kutatási projektek. Basic sovány irodalom kerül kiosztásra a résztvevők a kurzus előtt.

Olyan szinten környezeti tanulmányok során

UK Open College
On-line Részidős oktatás 700 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Az Environmental Studies specifikáció lehetővé teszi a hallgatók betekintést nyerhetnek a környezet, valamint a tudományos folyamatok, amelyek szabályozzák és befolyásolja azt.

Bevezetés Tervezés a fenntarthatóságra

Gaia Education
On-line Részidős oktatás 12 - 15 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan Lake Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro + 6 további

A globális szakértők azt javasolják, hogy az emberiséget a fenntarthatóság felé fordítsák, át kell alakítanunk mindent, otthonuktól az élelmiszerig, az energiáig, a közlekedésig és a gazdasági rendszerekig. Az átalakulásnak nagy léptékben kell történnie, és figyelembe kell vennie az embereket, a bolygót és a megélhetést, hogy holisztikus egyensúlyt érjenek el, miközben alázatosan törekszünk az emberi jelenlét újratervezésére a Földön.

Megújuló Energiák a Fenntartható Fejlődés Online Tanfolyamhoz

Gaia Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 hetek Augusztus 2019 Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan Lake Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro + 7 további

Ez az online program átfogó áttekintést ad a megújuló energiaforrásokról, amely a fenntartható fejlődést globális szinten biztosítja. Megmutatja azt a kérdést, hogy a megújuló energiák miként jelentenek környezeti szükségességet és gazdasági lehetőséget.

Tervezés fenntarthatósági online tanfolyam világnézete

Gaia Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan Lake Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro + 7 további

Meg kell tanulnunk megkérdőjelezni az alapvető feltételezéseinket, és meg kell tanulnunk olyan mélyebb kérdéseket feltenni, amelyek segítenek nekünk abban, hogy meghaladjunk és több perspektívát is magába foglaljunk, ha reménykedünk, hogy az emberiséget bizonytalan jövő felé irányítjuk bölcsességgel, előrelátással és elővigyázatossággal.

Kurzus: Tervezés fenntarthatósági online tanfolyam - gazdasági dimenzió

Gaia Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan Lake Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro + 7 további

Soha nem volt jobb idő és sürgetőbb szükség egy rugalmasabb és részvételen alapuló jövő megteremtésére, figyelmünket az alternatív gazdasági paradigmákra fordítva. Ha úgy érzed, hogy elakadt vagy bizonytalan, hogy mit tehetsz, és szeretnél megnyitni az ajtót ezeknek az új lehetőségeknek, akkor az e-learning programunk az Ön számára.

Fenntarthatósági online tanfolyam - ökológiai dimenzió

Gaia Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan Lake Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro + 7 további

Szeretne részese a megoldásnak, nem pedig a probléma egy részének? Szeretne megtanulni olyan elegáns megoldásokat létrehozni, amelyek a hely biokulturális egyediségéhez igazodnak?

Fenntarthatósági online tanfolyam - társadalmi dimenzió

Gaia Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 hetek Augusztus 2019 Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan Lake Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro + 7 további

Ön arra törekszik, hogy tudatosan újra feltalálja a szövetkezeti és harmonikus életmódot és együtt dolgozni? Ha igen, hogyan tervezzük a csoportfejlesztést, a vezetést, a konfliktusmegoldást, a döntéshozatalt, a kreativitást, a társadalmi igazságosságot és a kommunikációt?

építsünk márkot és értéket a fenntartható üzleti gyakorlatokon keresztül

University of Washington Foster School of Business
Campus Részidős oktatás 2 napok Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Seattle Koreai Köztársaság Seoul San Francisco + 3 további

A kiskereskedelmi fenntarthatóság legfontosabb elveit, valamint a szervezet fejlesztésére vonatkozó konkrét eszközöket világosan megismerheti.

Zöld tervezési kurzus - új gazdasági modellek

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Részidős oktatás 75 órák Szeptember 2019 Brazília Rio de Janeiro

A kurzus célja, hogy módszertani eszközöket és fontos technikai ismereteket nyújtson, amelyek alapot nyújtanak a diákok számára, hogy projektjeik és alkotásai összeegyeztethetők legyenek az új idők élvonalával, növelve értékcsökkenését és növelve a versenytársakkal szembeni különbséget.