Francia Tanfolyam

81 Francia Tanfolyam Összevetése

Francia

A kezelés ideje alatt egy francia nyelvtanfolyam ad arra, beszélgetni az emberekkel, akik beszélnek ezen a nyelven. Ez lehet az Ön számára hozzáférést biztosít az új lehetőségeket, különösen, ha azt tervezi, hogy utazik.

 

Mi egy nyelvtanfolyam franciául?

A nyelvi tanfolyam egyének olvasni, írni, és tartsa beszélgetések másokkal franciául. Ez is lehet az Ön számára egy jó kulturális pillantást Franciaország és más francia nyelvű országokban, így betekintést él és dolgozik ott.

 

Mik az előnyei Taking egy nyelvtanfolyam franciául?

Bontsa ki az oktatás és a képesség, hogy befolyásolja a francia szakemberek, ha veszel egy francia tanfolyamot. Most van itt az ideális idő egy nemzetközi gazdaság olyan létfontosságú.

 

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam franciául?

A költségek figyelembe ezek a tanfolyamok köre széles körben iskolánként a másikra. A hossza és mélysége a tananyagot is szerepet játszanak a költségek.

 

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam franciául?

Leggyakrabban, te nem 't kell semmilyen speciális háttérrel, hogy ezeket a tanfolyamokat. Lehet, hogy jogosult őket, ha csak egy középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű.

 

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam franciául?

Egy üzleti szempontból, akkor 'll találni, hogy miután az oktatás franciául tudja nyitni az ajtót, hogy a kommunikáció javításával. Ez azt jelenti, hogy akkor lesz a kereslet a vállalkozások számára, hogy kölcsönhatásba lépnek a francia cégek.

 

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam franciául?

A kezelés ideje alatt egy online nyelvtanfolyam francia lehetővé teszi, hogy továbbra is a napi tevékenységek, és részt vesz más iskolai, amire vágysz.

 

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam franciául?

Sok iskola, beleértve a speciális oktatási programok és online iskola kínál francia nyelvtanfolyamok.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam franciául?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Külföldi Tanulmány Kanada

Youth for Understanding USA
Campus Nappali 1 - 2 félév September 2018 Amerikai Egyesült Államok Washington DC

1915-ben, AA Milne író írta Winnie the Pooh-ot, hogy fia szeretete volt a Manitoba nevű Winnepeg nevű kis medvéknek, amelyet gyakran látogatott az állatkertben. Kanadai YFU diákként Ön is megtalálhatja a legjobb barátait a kanadai Hundred Acre Woodban (több mint 2.250 milliárd acre fa)! [+]

1915-ben AA Milne írta a Winnie the Pooh-ot a fia szerelmére alapozva egy kis, Manitoba nevű Winnepeg nevű medve nevű macskájára, amelyet gyakran látogatott az állatkertben. Kanadai YFU diákként Ön is megtalálhatja a legjobb barátait a kanadai Hundred Acre Woodban (több mint 2.250 milliárd acre fa)!

Pillantás

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

384 - YFU Pénzügyi Segélyalap

Kor követelmény

Tavaszi távozás: 2000. január 2. - 2003. január 1. A bázisidőszak: 2000. szeptember 1. - 2003. szeptember 1. A diákok, akik nem felelnek meg ennek a kor követelménynek, vagy akik a program kezdete előtt végzik el a középiskolát, eseti alapon. A diákok nem tudnak 19-et bekapcsolni a program során.... [-]


Esti Nyelvórák (6 Hetes Foglalkozások)

ILSC Education Group
Campus Nappali 6 hetek Nyílt Beiratkozás Kanada Montreal

Az osztályok a kommunikációra orientált kis csoportok, és ugyanazt a rugalmas, diákközpontú megközelítést alkalmazzák, amely meghatározza az ILSC tanulási élményt. [+]

Esti nyelvórák (6 hetes foglalkozások)

Az osztályok a kommunikációra orientált kis csoportok, és ugyanazt a rugalmas, diákközpontú megközelítést alkalmazzák, amely meghatározza az ILSC tanulási élményt.

Hétfő / szerdán kommunikációs órák vannak, és kedden / csütörtökön van IELTS és TEF Canada / TEFAQ esti előkészítő tanfolyamok.

Montreal: Esti Nyelviskolák

Mindig is szerettél volna egy másik nyelvet beszélni? Tervez egy nyaralást egy idegen országba? Nem számít az ok, ezért arra ösztönözzük Önt, hogy csatlakozzon a szórakoztató és kommunikációs osztályainkhoz, amelyek pozitív és kulturálisan gazdagodnak a munkanapon.

... [-]

Francia Online Tanfolyam - 1-on-1 Oktató

Lingoci
On-line Részidős

Élvezze az online francia órákat egy tapasztalt oktatóval a Skype-on keresztül. Kövesse egy olyan tervet, amely személyre szabott. A diákok a világ minden tájáról 4 csillaggal rendelkeznek. [+]

Tanulj franciául gyorsan

Élvezze az online francia órákat egy tapasztalt oktatóval a Skype-on keresztül. Kövesse egy olyan tervet, amely személyre szabott. A diákok a világ minden tájáról 4 csillaggal rendelkeznek.

Interaktív, személyre szabott

Gyorsan javíthatja a franciákat az Ön céljaival, szintjével és érdekeivel összehangolt leckékkel. Tanulhatsz online egy dedikált oktatóval, amely kommunikál, és megosztja a tananyagokat, ahogyan egy osztályteremben.

Tanulj bárhol és bármikor.

Időnként megtanulhatja, hogy tetszőleges helyen álljon. Haladó ütemezési technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén lefoglalhassuk a leckéket. Akkor is hozzáadhatja őket közvetlenül az online naptárhoz, és e-maileket és SMS-emlékeztetőket kaphat, hogy segítsen megtartani Önt.... [-]


Általános Francia Tanfolyam - 1. Lehetőség

Institut Europeen De Francais
Campus Részidős 1 - 48 hetek May 2018 Franciaország Montpellier

Általános ifjúsági kurzusainkat ajánljuk, ha legalább 17 éves vagy felnőtt vagy, ha franciául tanulni szeretne, vagy nyelvi készségeit személyi, iskolai vagy üzleti célokra tökéletesítheti hosszú távú vagy rövid távú programokkal, hosszan tartó merülést. Számos lehetőség áll rendelkezésére. [+]

Kinek lesz?

Általános ifjúsági kurzusainkat ajánljuk, ha legalább 17 éves vagy felnőtt vagy, ha franciául tanulni szeretne, vagy nyelvi készségeit személyi, iskolai vagy üzleti célokra tökéletesítheti hosszú távú vagy rövid távú programokkal, hosszan tartó merülést. Számos lehetőség áll rendelkezésére.

Leírás

Kommunikációs módszer és a feladat alapú tanulás a CEFR (Közös Európai Nyelvi Referenciakeret) alapján.Különböző készségek fejlesztése: szóbeli / írásbeli megértés, szóbeli / írásbeli kifejezés.A franciák használata a mindennapi helyzetekben: tanulmányok, munka, utazás, vagy személyes élmény a különféle források, beleértve az újságokat, dalokat, fényképeket, hangot, videót.Kicsi, átlagosan 7 főből álló csoport (legfeljebb 12).... [-]

Paris - French Studies Course

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félév September 2018 Franciaország Paris Hongkong Hong Kong + 2 további

[+]

Zene tanulmány Párizsban IES Külföldön korlátozódik az École Normale; IES Külföldön nem szabható zenei tanulmányait más intézmények Párizsban.

Diákok, akik jogosultak eltarthat akár négy 3-hitel tanfolyamok az École Normale, továbbá a francia nyelv és egyéb tanfolyamok az IES Külföldön párizsi Centre. Hangszeresek is tanítást vagy teljesítményt, míg az énekesek a teljesítményre összpontosító csak. Természetesen kínálatát korlátozottak a tavaszi félévben, és egyes szakterületek, például ütés, nem tanítják az École Normale. Felvételi döntéseket az École Normale de Musique.

Instruments tanított az École Normale a következők:... [-]


A Francia Mint Idegen Nyelv

La Rochelle Education Group
Campus September 2018 Franciaország La Rochelle

A La Rochelle Education Group szívében a Francia Nyelvi Intézet (FLI) specializálódott a francia nyelvtanításhoz, mint idegen nyelv. Az Intézet egy-egy és egy csoportos kurzusokat kínál magánszemélyek, szakemberek és diákok számára több területen. [+]

A La Rochelle Education Group szívében a Francia Nyelvi Intézet (FLI) specializálódott a francia nyelvtanításhoz, mint idegen nyelv .

Az intézet egy-egy és egy csoportos kurzusokat kínál magánszemélyek, szakemberek és diákok számára az alábbi területeken:

Francia - általános nyelvFrancia - üzleti nyelvMódszertani képzés a francia nyelvtanárok számára, mint idegen nyelvFrancia - Szaknyelvtanfolyamok

Az FLI elnyerte a Qualité FLE címkét .

Ezt a minősítést három különböző minisztérium (Nemzeti Oktatási, Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium, Kulturális és Kommunikációs Minisztérium és Külügyminisztérium és Nemzetközi Fejlesztési Minisztérium) ítéli oda, és garantálja a kínált szolgáltatások minőségét (befogadások, üdvözlés, szállás , adminisztratív támogatás, létesítmények), a nyújtott oktatás és a kínált programok.... [-]


CIDEF: French language courses

West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest
Campus Nappali July 2018 Franciaország Angers

Ismerje meg a francia Angers szívében, a Loire völgyében! A címkén a minőségért FLE, CIDEF tanfolyamok várja több mint 1500 diák és tanár évente. Jönnek a világon mindenhol (mintegy 60 nemzetiség képviselteti magát), és tanulmányozza a campus található a város központjában Angers, 10 percre a vasútállomástól. [+]

Ismerje meg a francia Angers szívében, a Loire-völgy

Hosszú tartózkodás / intenzív képzés / személyre szabott programok

Létrehozta 1947-ben, CIDEF a központja a francia mint idegen nyelv Katolikus Egyetemen a Nyugat (l'Université Catholique de l'Ouest), Angers-ban, Franciaországban.

A címkén a minőségért FLE, CIDEF tanfolyamok várja több mint 1500 diák és tanár évente. Jönnek a világon mindenhol (mintegy 60 nemzetiség képviselteti magát), és tanulmányozza a campus található a város központjában Angers, 10 percre a vasútállomástól. CIDEF része a bölcsészkaron.

A pedagógia [-]

French Language Program

EPITA Graduate School of Computer Science
Campus Nappali 2 - 4 hónapok September 2018 Franciaország Paris

[+]

Ez nyári programok folytatódnak származó Június 19.-augusztus 11., 2017

[-]

Intenzív Tanfolyamok: DUEF

University Of Avignon
Campus Nappali 1 - 2 félév September 2018 Franciaország Avignon

Ez egyetemi diploma mindenki számára nyitott, aki a diploma a középfokú oktatás. [+]

Nyilvános:

Ez egyetemi diploma mindenki számára nyitott, aki a diploma a középfokú oktatás. Ez persze hozzáférést tud biztosítani hallgatói jogviszony.

Regisztráció:

Oklevéllel a középfokú oktatás. Előzetes regisztráció rögzítésre kézhezvételét követően a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot a kért információkat a 6. oldalon az űrlapot. Végleges regisztráció érvényesítették a helyszínen, miután kitöltött és aláírt a mappát "Adminisztratív Regisztráció" kíséri az összes szükséges elemeket (beleértve a hosszú távú tartózkodásra jogosító érvényes az egész képzési időszak országok állampolgárait nem az Európai Gazdasági Térség). Mindezek alaki követelmények teljesültek majd lehetővé teszi, hogy elnyerheti és diákigazolvány.... [-]


Francia Nyelv és Civilizáció Során - Tavaszi Félévben

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
Campus Nappali 3 hónapok Franciaország Paris

Hétfőtől péntekig, ez a képlet kínál nyelvórákat, amelyek lehetővé teszik, hogy diákjaink tanulási francia (nyelvtan, igeragozás, helyesírás, szókincs, megközelítése irodalmi szövegek, írásbeli és szóbeli kifejezése), fonetika osztályok, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy javítsák a kiejtés és a megértés és kifejezés képességek, heti előadások különböző aspektusait a francia civilizáció. [+]

Session: Spring 2017 Heti mennyiség: heti 20 óra Nyújtott oktatás: gyakorlati képzés során a francia nyelv fonetika laboratóriumi munka civilizáció előadások Regisztráció Párizsban: a február 1, 2017 Időpontja tanfolyamok: -tól 8 február 2017 a május 27, 2017 Vízum: ez természetesen nem igényel "hallgató" vízum O nLINE regisztráció: igen

Előadás Hétfőtől péntekig, ez a képlet kínál: nyelvoktatás, amelyek lehetővé teszik, hogy diákjaink tanulási francia (nyelvtan, igeragozás, helyesírás, szókincs, megközelítése irodalmi szövegek, írásbeli és szóbeli kifejezése), fonetika osztályok, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy javítsák a kiejtés és azt is, hogy a megértés és a kifejezés képességek, heti előadások különböző aspektusait a francia civilizáció.... [-]


Intenzív Francia Nyelvtanfolyamok Merítés

Montreal International Language Centre
Campus Nappali 90 óra September 2018 Kanada Montreal

Ha azt tervezi, felsőfokú francia vagy elképzelni él és dolgozik egy olyan környezetben, ahol a francia használ, akkor regisztrálnia MILC 's Intenzív francia nyelvtanfolyam Intenzív és gyorsan [+]

Intenzív francia nyelvtanfolyam Immersion

&nbsp

Ha azt tervezi, felsőfokú francia vagy elképzelni él és dolgozik egy olyan környezetben, ahol a francia használ, akkor regisztrálnia MILC 's Intenzív francia nyelvtanfolyam Intenzív és gyorsan javítja a olvasás, írás, szövegértés és a szóbeli nyelvi készségek. 6. szint tartalmaz egy készítmény modult a TEFAQ teszt.

&nbsp

Amit kínálunk:

&nbsp

12 ülést évente (havonta) 10 szint a francia 22,5 óra egy héten osztály idő (90 óra per szint) 15 hallgató maximum egy csoportban 1 nap per session kiosztott egy szintfelmérő tesztet

* Abban az esetben, ha a tanfolyam lemondása miatt elégtelen év, akkor cserélje ki az intenzív francia merítés nyelvtanfolyamok francia magánórákat. ... [-]


Francia Nyelvű ETRANGERE

INSEEC Chambéry campus
Campus Nappali 1 félév October 2018 Franciaország Chambéry Svájc Genf + 2 további

A Rhône-Alpes régió és a Department of Savoie, felhívni erejüket a földrajzi elhelyezkedés [+]

belépési követelmények

szintű nyelvi Szükséges minimális A2 (Európai Referenciakeret nyelvi)

tudományos szinten Candidate vitatni Evolution 1 és 2 INSEEC Grande Ecole: Bac 2 - Bac + 3-4 Jelölt a verseny EGC: Bsc, vagy azzal egyenértékű

BIZONYÍTÉKOKRA KARBANTARTÁS francia Mozgó Chambery jelölt vagy a távoli kapcsolat a helyszínen vagy telefonon

Volume ütemezése 315 óra tanítási szemtől szemben

Tudományos tartalom

Francia idegen nyelv (FLE) Elmélyítése a négy nyelvi készség: Kihallgatás Szövegértés Orális termelés Írásos termelés Logikai és memória Következtetés és problémamegoldás Angol Analízis, szintézis és szövegezéshez hiteles dokumentumok Felkészítés szóbeli vizsgák motivációs ... [-]

Ismerje Meg A Francia - Természetesen

Alpadia Language Schools
Campus Nappali Részidős February 2019 Svájc Montreux

Kínálunk sokféle francia nyelvtanfolyamokat mi egész évben iskolákban. Standard intenzív tanfolyamok, honnan magánórákat vizsga előkészítése, Alpadia biztosít megfelelő megoldásokat találjanak a diákok igényeivel. Mi egy hivatalos vizsgaközpont a TCF vizsgát, és közel vannak egymáshoz, hogy a regionális DELF / DALF nyelvvizsga helyszíneken. [+]

Ismerje meg a francia a Alpadia

Kínálunk sokféle francia nyelvtanfolyamokat mi egész évben iskolákban. Standard intenzív tanfolyamok, honnan magánórákat vizsga előkészítése, Alpadia biztosít megfelelő megoldásokat találjanak a diákok igényeivel. Mi egy hivatalos vizsgaközpont a TCF vizsgát, és közel vannak egymáshoz, hogy a regionális DELF / DALF nyelvvizsga helyszíneken.

Lyon, Franciaország

Iskolánk a szívében a város kulturális és ünnepi élet Lyon központjától. A gyönyörű, 19. századi épületben található a „Presqu'île” (félsziget), kilátással a Rhône és egy rövid sétára a Saône.

... [-]

French Osztályok Nyc

Eton Institute
Campus vagy on-line tanulás Részidős 20 - 30 óra September 2018 Amerikai Egyesült Államok New York Egyesült Arab Emírségek Dubai Abu Dhabi Ausztria Bécs India New Delhi Hongkong Hong Kong + 9 további

Tudtad francia, valamint angol, ez az egyetlen nyelv öt kontinensen? Ez egy erős befolyása a divat világában, a művészetek, a zene, a színház és az élelmiszer. Egyre nagyobb az igény a francia nyelvű egyének sok multinacionális vállalat, különösen ezekben az iparágakban. [+]

Tudtad francia, valamint angol, ez az egyetlen nyelv öt kontinensen? Ez egy erős befolyása a divat világában, a művészetek, a zene, a színház és az élelmiszer. Egyre nagyobb az igény a francia nyelvű egyének sok multinacionális vállalat, különösen ezekben az iparágakban.

Miért érdemes franciául tanulni Üzleti lehetőségek: Ez egy fontos nyelv a munkaerőpiacon. Ha is beszél franciául, mint második nyelvet, ez lesz az eszköz a profilját, különösen, ha azt szeretné, hogy folytassa a pályafutását a luxuscikkek, a divat, a kiskereskedelem, a repülés és az autóipar számára. Kulturális Tapasztalat: Franciaország büszkélkedhet gazdag kultúra, annak történeti hátterét és művészeti élet annak irodalom, a tanulás francia megnyitja az ajtót, hogy egy mélyebb megértése a kultúra és a hagyományok. Travels: Franciaország egyik elsődleges cél a turisták számára, és Párizs egyik leglátogatottabb város a világon. Azáltal, hogy ismerik a francia tudod átalakítani a bejelentkezés: felfedezni az országban egy új perspektívát, elvegyülve a helyiek, íze a hagyományos fogásokat és élvezze la vie à la française! ... [-]

Általában Francia Nyelvtanfolyamok

IFALPES - Institut Francais des Alpes
Campus Nappali 1 - 52 hetek Nyílt Beiratkozás Franciaország Annecy

A diákok munkáját javítani nyelvtani és lexikai, valamint az írott és szóbeli értést. A hangsúlyt készül a kommunikáció francia. [+]

A diákok munkáját javítani nyelvtani és lexikai, valamint az írott és szóbeli értést. A hangsúlyt készül a kommunikáció francia. Ők is tanulmányozza a francia kultúra és részt vesz különböző tevékenységek az órákon: bor és sajt kóstolás, látogatás a helyi piacok, stb ..

A IFALPES szálláshely szolgáltatás, megtalálja a legmegfelelőbb típusú ház illik a választás. Homestays, közös apartmanok, stúdiók, illetve kollégiumi található a város központjában, vagy a város szélén. Az iskola, ők megközelíthető busszal, kerékpárral vagy gyalog.

Egyágyas szoba vendéglátó családnál félpanzióval Egyágyas szoba a hostfamily reggelivel Student Residence Egyéni stúdiók vagy apartmanok Közös apartmanokban ... [-]