ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Nice Franciaországban 2019

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Az 5. legnépesebb városa Franciaországban, Nice ad otthont több mint 300, 000 lakos. Ez egy kiváló turisztikai célpont Franciaországban, mert a szépség és az éghajlat. A város számos oktatási intézményekben a.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Nice Franciaországban 2019

Találat Filter

Rés év vagy félév franciaországban

EF Gap Year
Campus Nappali 6 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Franciaország Paris Nice + 1 további

Utazás Franciaországba egy félévre vagy egy évre a Városháza vagy a Francia Riviéra felfedezéséhez. Interaktív merülő kurzusaink garantálják a fejlődést, így gyakorolhatja franciáját, amikor felmászik az Eiffel-toronyra, vagy rendel egy cappuccinót a Rue de France-nál.

Nice - Üzleti, fenntarthatóság

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Franciaország Nice

Élvezze mindazt, amit a Côte d'Azur kínál, miközben a Földközi-tenger partjainál releváns témákat tanulmányoz, például a fenntarthatóságot és a bevándorlást, javítja a nyelvtudását (nincs tapasztalat), és tanuljon más nemzetközi diákokkal.

Szép közvetlen beiratkozás - SKEMA Business School

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Franciaország Nice

Ez az alkalom arra, hogy a hallgatók mellett éljenek és tanuljanak Franciaországból és a világ minden tájáról, közvetlenül a SKEMA Business School-ba. A SKEMA csúcstechnológiai üzleti központja Sophia Antipolis szívében található, ahol közvetlenül beiratkozik a tanfolyamokra.

Pro karrier az Internet és a multimédia engedély

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

A Professional licenc "Trades az internet és MMS" arra szolgál, hogy ITECOM Art Design együttműködve a IUT Troyes - University of Reims Champagne-Ardenne.

Mozgás design

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

A Motion grafikai tervezés és Motion Design, animált grafikus elemek, mint a képek, piktogramok, vagy a tipográfia, szinkronizált hangot.

Webdesign

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

Annak érdekében, hogy a legjobban biztosítani a foglalkoztathatóságot a digitális, internetes ITECOM képzés felkészíti a tanulókat a tervezés és kivitelezés interaktív weboldalak. Ezek határozzák meg, terv, és elkészíti a képet, hogy tervezzen egy vizuális identitás minőséget.

Számítógépes grafika

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

Kiadó sajtó és a reklám, keresés önálló grafikus, tökéletesen mastering a DTP szerszám, igazi kreatív tulajdonságok, erős értelemben a nyomtatási elrendezés és az érzékenység a webdesign.

Webfejlesztés

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

Részeként internetes projekt, a webfejlesztő felelős a hatalmas munka, amely kiterjeszti az elemzés a vevői követelményeket, hogy elérjék a végső építészet, a stratégiai műszaki döntéseket.

3D animáció és eredmény

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

A 3D-s animáció és a CGI most minden területén jelen kreatív kommunikáció. A szektor animáció és 3D felismerés, tanított három évig, lehetővé teszi, hogy a vonat ezeket a technikákat. Ez természetesen elsősorban a szektorokban a digitális teremtés: a videojáték és animációs film.

Bts grafikai tervezés

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

A közhiedelemmel ellentétben, a „Graphic Design” nem korlátozódik az egyszerű kezelés „kör” és az esztétikum a különböző médiumok, vagy a „nyomtatás” vagy a „Digitális”. A „Design” önmagában mindig is folyamat fogalomalkotás. Már hiszen a 18. század elején, a grafikai tervezés kombinálja a „Project and Graphics” (Shaftesbury - 1712).

Dekoráció

ITECOM Art Design NICE
Campus Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

A tervező az a személy, hogy vegye átalakítására egy szóközt vagy hellyé. Meg kell mellette egy nyitott és kreatív elme. Küldetése az, hogy fokozza a személyazonosságát a hely, és szépíteni a teret.

Tér kialakítása - belsőépítészet

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 3 - 4 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

Részt vesz a tervezési, a tér, a fejlesztés, illetve a rehabilitációt. Ahhoz, hogy ez megfeleljen az igényeinek a megrendelő, hogy segítsen újra a leírások szerint a projekt követelményeinek. Meg kell hozni a koherencia és jelentőségét a lakhatás, kereskedelmi építészet, scenography ...

Manaa

ITECOM Art Design NICE
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

Az Alapítvány pálya (Frissítés Iparművészeti) egy év: ez egy alapvető elmozdulás az iparművészet és a design tanulmányok.

Nemzetközi téli iskola: a tárgyak internete

EPITECH
Campus Nappali 2 hetek Kérj Információt Franciaország Paris Bordeaux Lille Lyon Marseille Montpellier Nancy Nantes Nice Rennes Strasbourg Toulouse-le-Château + 11 további

2018. január 22. és 2018. február 2. között 1. hét: Beágyazott programozás és prototípuskészítés 2. hét: A projekt elképzelése és a Bootstrap

Európai posztgraduális tanulmányok - marketing (dees)

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Campus Nappali 12 hónap Szeptember 2019 Franciaország Nice Cannes-et-Clairan Agde + 2 további

A vonat a jövőben professzionális marketing és a kommunikáció célja e Dees.