ACADEMICCOURSES

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Savignac Franciaországban 2020

Ön rendszerint felsőfokú tanfolyam, ha 18 éves vagy idősebb. Ők rendszeresen tanítják az egyetemek, főiskolák és a szakmai intézmények, mint a művészeti iskolák, vagy a mezőgazdasági főiskola - amelyeknek szinte mindegyikét saját honlapján. Van egy széles körű ismereteket, például oklevelek, bachelor fokozatot, alapítvány fok és posztgraduális fok.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

A Dordogne osztály Aquitaine, Dél-Franciaországban pihen Savignac-les-Églises. Ez egy kis város, több mint 1000 fő. Student itt tartózkodó részt főiskolák és egyetemek található a Dordogne osztály.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Savignac Franciaországban 2020

Találat Filter

Alapítvány diploma Vendéglátás, rendezvények és vendéglátás menedzsment (Bács 2)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Tanfolyamok
<
Nappali
Campus

Tout au hosszú d'un cursus de 2 ans, découvrez comment développer vos vonzerõd technikák et professionnels en France et en Grande-Bretagne au sein des plus prestigieux éta ...

Tovább