ACADEMICCOURSES

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Thessaloniki Görögországban 2020

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

Görögország fejlesztett oktatási rendszer a felsőoktatás a tetején. Több mint 40%-a görögök élnek Athénban és ott is, ahol a legjobb lehetőséget, hogy folytassa a magasabb iskolai végzettség. Által határolt Albánia, Macedónia, Bulgária és Törökország, Görögország egy turisztikai gyöngy a világ egyik 's fantasztikus strandok.

Thesszaloniki városa a második legnagyobb az országban, és otthon több mint 790.000 lakos. Ez az egyik Görögország legfontosabb kereskedelmi csomópontok, és jelentős szerepet játszik a gazdaság egészének. Ez ad otthont az ország legnagyobb egyetemi egyéb intézmények.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Thessaloniki Görögországban 2020

Találat Filter

Integrált ATPL multi személyzet együttműködés (MCC)

Skies Aviation Academy
Tanfolyamok
szept. 2020
<
Nappali
<
12&nbsp;-&nbsp;14 hónap
Angol
Campus

Az EASA ATPL integrált kurzus célja a diákok nulla repülési tapasztalattal akár egy befagyott ATPL körülbelül 12-14 hónap, a befejező ez a program lesz jogosult dolgozni, mint ...

Tovább

ICAO EASA engedély átalakítás

Skies Aviation Academy
Tanfolyamok
szept. 2020
<
Nappali
<
2&nbsp;-&nbsp;3 hetek
Angol
Campus

ICAO CPL / ME / IR konverziós tanfolyam célja, hogy megtérít minden ICAO szakmai engedély alapján, és az EASA szakmai engedéllyel.

Tovább