close

Szűrők

Lásd a találatokat

Gazdasági fejlődés Tanfolyam Összevetése

A középfokú végzettségűek számára, akik mélyreható oktatási tapasztalatot keresnek, az egyszemélyes tanfolyamok optimális megoldást kínálhatnak. Legyen szó akár a szakmai előmenetelről, akár a személyes gazdagodásról, ezek a kurzusok lehetővé teszik a témára való mélyebb hangsúlyt, miközben továbbra is teljesítik a mindennapi életet. Mik a gazdasági fejlődés… Tovább

A középfokú végzettségűek számára, akik mélyreható oktatási tapasztalatot keresnek, az egyszemélyes tanfolyamok optimális megoldást kínálhatnak. Legyen szó akár a szakmai előmenetelről, akár a személyes gazdagodásról, ezek a kurzusok lehetővé teszik a témára való mélyebb hangsúlyt, miközben továbbra is teljesítik a mindennapi életet.

Mik a gazdasági fejlődést tanfolyamok? A téma általában olyan anyagokat foglal magában, amelyek a helyi és regionális gazdaságokra koncentrálnak, valamint hogy ezek hogyan kapcsolódnak egy nagyobb nemzeti vagy globális gazdasághoz. Megvizsgálják a vállalkozások, az állami intézmények, az iparágak és más érdekelt felek szerepét, valamint azt, hogy a növekvő növekedés milyen hatással van a helyi és regionális közösségek pénzügyi egészségére. Megbeszélhetőek továbbá a technológiai innovációk, a bővített oktatási lehetőségek és a szakképzett vezetés hatása.

Sok előnye van a gazdasági fejlõdést befejező kurzusokból. A közösségi növekedés és fellendülés általános megértése mellett olyan módszereket is meg lehet tanulni, amelyek arra ösztönzik a helyi vállalkozásokat, hogy részt vegyenek a munkaerő-fejlesztésben, valamint a helyi médiával való partneri együttműködésben, hogy közösségi támogatást kapjanak ezekhez a kezdeményezésekhez.

Ezeknek a programoknak a hossza változhat. A tandíj, a könyvek és egyéb adminisztratív díjak szintén különböznek az egyes iskolák között, és az országok közötti ingadozások is különböznek. Mivel nehéz ezeket megjósolni minden egyes intézménynél, a legjobb, ha közvetlenül megnézzük őket.

Sokféle pályafutás lehetséges a gazdasági fejlődés diplomások. A szakmák tipikus módja annak, hogy "a lábát az ajtóba" kapják, és a kormányzati szervekkel és a nonprofit szervezetekkel kapcsolatos pozíciók gyakoriak. Ha egy szakember a magánszférában vagy önálló vállalkozóként dolgozik, akkor üzleti tanácsadóként vagy elemzőként dolgozhat, aki iránymutatást és ajánlásokat nyújt az ügyfeleknek, például az önkormányzatoknak és a nem kormányzati szervezeteknek. A menedzsment és vezetői pozíciók várhatják azokat, akik bizonyítékot szereznek az eredmény elérése érdekében.

A távoktatási programok sok hallgató számára rugalmasságot biztosítanak, az aszinkron kurzus részvételével és a világ bármely pontjáról való hozzáféréssel. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Rotterdam , Hollandia

A tréning indoklása - Fenntartható helyi gazdaságfejlesztés: Ennek a kurzusnak a középpontjában a helyi és regionális városi gazdaságban zajló többszereplős folyamatok megtere ... +

A tréning indoklása - Fenntartható helyi gazdaságfejlesztés: Ennek a kurzusnak a középpontjában a helyi és regionális városi gazdaságban zajló többszereplős folyamatok megteremtése és irányítása áll. -
Tanfolyamok
Részidős
3 hetek
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba