ACADEMICCOURSES

Gazdaságpolitika Tanfolyamok Keresése Dél-Amerikában 2020

Több száz országosan elismert szakmai képesítések és képzések a világ vezető oktatási szolgáltatók. Tanfolyami célok kell vezetnie tanítási módszerek és a tanulók érdeklődését.

A gazdaságpolitika olyan tanulmány, amely utal a munkáját irányító testületek a pénzügyi biztonság egy terület. A pénzügyi és gazdasági döntéseket, hogy a kormányok, hogy képes mind pozitív, mind negatív hatással van a gazdaságpolitika egész régiók.

Dél-Amerikában határolja, nyugatról a Csendes-óceán és az északi és keleten az Atlanti-óceán, Észak-Amerikában és a Karib-tenger hazugság, hogy az északnyugati. Ez magában foglalja a tizenkét szuverén államok Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay és Venezuela -, valamint két nem állami területeken - Francia Guyana, tengerentúli területe Franciaország, és a Falkland-szigetek , a brit tengerentúli terület. Ezen felül, Trinidad és Tobago, valamint theABC szigetek a holland is tekinthető része a Dél-Amerikában.

Gazdaságpolitika Tanfolyamok Vesd össze Dél-Amerikában 2020

2 Találatok Gazdaságpolitika, Dél Amerika Filter

Több helyszínen - feltörekvő gazdaságok: Buenos Aires

IES Abroad
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

A program az orientációval Buenos Aires-ben kezdődik, ahol a program első felét tartják, majd egy hetes, tanfolyamokkal kapcsolatos Peru utat, majd a program második felét San ...

Tovább

Kurzus: Tervezés fenntarthatósági online tanfolyam - gazdasági dimenzió

Gaia Education
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
8 hetek
Angol
Spanyol
Portuguese (Brazil)
On-line

Soha nem volt jobb idő és sürgetőbb szükség egy rugalmasabb és részvételen alapuló jövő megteremtésére, figyelmünket az alternatív gazdasági paradigmákra fordítva. Ha úgy érze ...

Tovább