ACADEMICCOURSES

2 Gazdaságpolitika Tanfolyam Összevetése

A gazdaságpolitika területén széles körét öleli fel a téma, a kereskedelem és a fejlesztési közgazdaságtan szabályozási politika. A kurzus a gazdaságpolitikai adja az eszközöket, hogy megértsék a bonyolult a gazdaság területén.

Mi természetesen a gazdaságpolitika? A cél a képzés célja, hogy megszerezzék a szükséges készségeket, hogy tervezzenek és hajtsanak végre gazdaságpolitikai piacgazdaságban. Tanulmányozása révén a történelem gazdaságpolitikai, akkor jobban megértsék a bonyolult gazdasági döntéshozatalban. Néhány a témák során többek között a makroökonómia, mikroökonómia, politikai irányítás, és a mennyiségi elemzés.

Economics egy komplex tanulmányi és anélkül expozíció kulcsfontosságú fogalmak és ötletek, előfordulhat, hogy nehezen megfogható téma. A közgazdaságtan szerves része az életednek. Beiratkozott egy tanfolyamot, akkor könnyebb lesz megérteni, milyen a világ körül dolgozik.

Az ára, hogy beiratkozik egy tanfolyam eltérő iskolánként. Sok intézmény pénzügyi tájékoztatást tesznek közzé. Ha nem találja az ilyen információkat, akkor keresse fel az iskolát, hogy meghatározzák a költségek a beiratkozás.

Ha tanulmány közgazdasági nyersz a különböző készségek, beleértve a képességeit, hogy elemezze az adatokat, összetett problémák megoldására, és ennek az ötletnek impozáns módon. Fegyveres ezt skillset, van egy sor szakmai lehetőségek közül választhat. A diákok, akik tanulmányi közgazdasági találni pályára az üzleti, pénzügyi, gazdasági fejlődés, a kormány, és a közrendet. Az ismeretek és készségek nyerhetnek a képzés lehet alkalmazni, hogy a számtalan szakma.

Számos nemzetközi egyetem kínál tanfolyamokat a gazdaságpolitikában. Ha azt szeretné, hogy közel marad otthon, akkor az online tanfolyamok is rendelkezésre állnak.Tanulmányozásával gazdaságpolitikai, akkor tisztázására működik a gazdaság területén, és jobban megértsék a világot magad körül. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Gazdaságpolitika Filter

Több helyszínen - feltörekvő gazdaságok: Buenos Aires

IES Abroad
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

A program az orientációval Buenos Aires-ben kezdődik, ahol a program első felét tartják, majd egy hetes, tanfolyamokkal kapcsolatos Peru utat, majd a program második felét San ...

Tovább

Kurzus: Tervezés fenntarthatósági online tanfolyam - gazdasági dimenzió

Gaia Education
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
8 hetek
Angol
Spanyol
Portuguese (Brazil)
On-line

Soha nem volt jobb idő és sürgetőbb szükség egy rugalmasabb és részvételen alapuló jövő megteremtésére, figyelmünket az alternatív gazdasági paradigmákra fordítva. Ha úgy érze ...

Tovább