ACADEMICCOURSES

3 Geológia Tanfolyam Összevetése

A kurzus a Geology a diákok, akik elkápráztatta a felfedezés és a megértése, hogy a Föld működik - a felszíni formák, anyagok, eljárások, és a történelem. Ez a fegyelem is ágazik sok fizikai alkatrészek és események, mint például a földcsuszamlás, árvíz, vulkánok, és a földrengések.

Mi az a tanfolyam Geológia? Ez egy olyan tanfolyam, hogy tanulmányozza, hogy a Földön alakult, és fejlődött az elmúlt 4,4 milliárd év. Ez a tanulmány azt is vizsgálja, eredetét kontinensen, az óceán és a légkör, és milyen természetes folyamatok mélyen a Föld belsejében alakították a felület, amelyen az emberek élnek. Tanfolyamok fedezheti olyan témákban, mint a víz és a talaj vizsgálat, a bányászat, a térképkészítés, és még a környezetvédelmi jog.

Geológia hallgatók szert számos hasznos készségeket is beleértve, hogyan kell értelmezni a geológiai folyamatok, míg a tanulás a kialakulását fontos forrásokat, mint például a fosszíliák, sziklák, és ásványi anyagokat.A diákok megtanulják, hogy az éghajlat és a környezet változik az egész időt és végezhetnek piackutatást és laboratóriumi munka.

Tanfolyamok Geológia van nemzetközi vonzerővel és hogy jön a képesség, hogy hozzáférjen a kívánt programok és osztályok távolról. Azonban, ahogy nincs két egyforma egyetemek, a költségek is változik őket. Emiatt a legjobb, ha kapcsolatba az is, hogy az Önt érdeklő és találja meg a szükséges nyilvántartási és regisztrációs díja.

A kurzus a Geology vezethet a foglalkoztatási lehetőségeket, amelyek változatos és tartalmazzák szakmáknak a tudományok, mérnöki, építészeti, városfejlesztési és fejlesztés, valamint a kormányzati szervek. Föld tudatos egyének választhatnak, hogy vegyenek részt a kutatási területeken, mint például a bolygókutatást, vulkán, földrengés ellen védő és helyszíni szennyezettségének értékelése.Azok számára, hajlik inkább a vállalati arénában, vannak lehetőségek, hogy léteznek környezetvédelmi cégek, épületek tervezési és kivitelezési, vagy akár környezetvédelmi jog.

Oktatási intézmények több választást kínál a mai diákok teszik beiratkozási könnyebb és szükségleteihez igazítható a forgalmas dolgozó szakember segítségével távoktatási modul. Online osztályok biztosítják a rugalmasságot és kényelmet egy diák, hogy folytassa saját iskolai célokat bárhol a világon. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

3 Találatok Geológia Filter

Unpad nyári program

Universitas Padjadjaran
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

Universitas Padjadjaran szeretnénk meghívni Önt Summer Program: Bandung, Indonézia. Ez a program az egyik projekt, hogy megmutassuk a nemzetközi kapcsolatokat a kompakt 7-napo ...

Tovább

Tanfolyam: Csillagászat, geológia, bányászati gazdaság és környezet Antofagasta-ban

Universidad Católica del Norte
Tanfolyamok
<
Nappali
<
15&nbsp;-&nbsp;30 napok
Angol
Spanyol
Campus

Jelentős tanulási tapasztalat az Atacama-sivatagban, a világ legszárazabb sivatagában. A programokat úgy tervezték, hogy átfogó élményt nyújtsanak, beleértve a minőségi akadém ...

Tovább

Geológia

Metropolitan Community College
Tanfolyamok
szept. 2021
Angol

A geológusok tanulmányozzák a földet, hogy jobban megértsék annak történetét, összetételét és szerkezetét. A geológiai területen belül különféle fókuszpontok találhatók - kőze ...

Tovább