Filter
Tanfolyamok
Amerikai Egyesült Államok Colorado Colorado A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Globális vezetés Tanfolyamok Keresése 2019 az Amerikai Egyesült Colorado az Amerikai Egyesült Államokban

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

Amikor pályára készül egy nemzetközileg összekapcsolt területén az üzleti, mint a pénzügy vagy a logisztika, a diákok érdemes megfontolni egy program globális vezető. Ezek a tanfolyamok lehetővé teszik a diákok, hogy megszerezzék a nemzetközi tapasztalatok szükségesek a sikerhez a különböző tudományágak.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt Globális vezetés Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Colorado az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Globális vezetés, Colorado

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Colorado
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Center for Creative Leadership

Ez a művelet-orientált élményt kínál technikák kezelésére különféle kultúrákból származó emberek, hogy együtt hatékonyabban a napról-napra. ... [+]

Áttekintés

A szabályok hatékony vezetés változás, amikor belépnek a globális környezetben a virtuális kommunikáció, a kulturális különbségek, és egymásnak ellentmondó igényeket és követelményeket. Ez a művelet-orientált élményt kínál technikák kezelésére különféle kultúrákból származó emberek, hogy együtt hatékonyabban a napról-napra. Alapuló viselkedési szimuláció zajlik a több telephely valós időben, hogy lehetőséget ad arra, hogy gyakorlatban az új készségek reális környezetben a kollégákkal a világ minden tájáról.

Eredmények

A következtetése az élmény, akkor képes lesz:

Mérje fel a tevékenységét, és hogyan hatnak az üzleti Fokozza a képességét, hogy navigálni a szervezet nemzetközi stratégiák kidolgozása a globális tudat-set Betekintést, hogy mások hogyan látják a hatékonyságát, mint a világ egyik vezető Megtanulják, hogyan kell felismerni a hatása az egyéni jellemzők és a társadalmi kultúra a munka an d munka Gyakorlat alkalmazása vezetői eszközök és keretek kezelése bonyolult globális vezető kihívások ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Greensboro Colorado Springs Saint Petersburg College Park San Diego  + 2 Több
Szeptember 2019
Részidős oktatás
3 napok
Campus
Bővebben magyarul