26 Tanfolyam Programok ban ben Grafikai tervezés 2024

Tanfolyam Programok ban ben Grafikai tervezés 2024Filter
    • Prague, Csehország

    Teljes idő

    10 napok

    Az egyetemen

    Angol

    Ebben a kurzusban mindent megtudhat, amire szüksége van ahhoz, hogy egy tervezővé váljon.

    • Santa Barbara, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a tanúsítvány a Graphic Design Entrepreneurial I programra épül. Továbbra is erős grafikai tervezési eszközöket biztosít a hallgató számára a professzionális portfólió kialakításához. A vállalkozói készségek bővülnek azzal, hogy megadják a hallgatónak a szükséges eszközöket ahhoz, hogy sikeressé váljanak saját tervezési vállalkozásuk irányításához.

    • Taunton, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A kurzus célja az, hogy segítsen fejleszteni a kreatív képességek szükségesek, hogy sikeres pályaválasztás. Ezt szem előtt tartva, a kurzus feltárja, hogy az ötletek közölni kell a nyelv, képek és üzenetek.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    6 órák

    Távoktatás

    Angol

    Tanulmányozza a grafikai tervezés alapvető fogalmait, és tanulja meg a professzionális tervezőszoftverek használatát ezen az ingyenes online tanfolyamon.

    • Reykjavík, Izland

    Az egyetemen

    Izlandi

    A hallgatók megtanulják nyomtatott és képernyős média anyagának tervezését és összeállítását, különös tekintettel a nyomtatásra, a grafikai tervezésre, a multimédiás és a digitális szerkesztésre. A hallgatók megtanulják használni a szoftvereket képfeldolgozáshoz, elrendezéshez és webhez.

    • Muscat, Omán

    Angol

    A grafikai tervezés az ötletek és információk vizuális kommunikációjának folyamata szavak és képek használatával nyomtatott, környezeti és elektronikus formátumban. Ez egy sokoldalú tudományág, amely sokféle tartalmat és médiát ölel fel. A grafikus feladatai közé tartozik a poszterterv, az identitásrendszerek, a csomagolás, a publikáció és a webdesign.

    • Rosario, Argentína

    Angol, Avestan

    Grafikai tanfolyamaink olyan készségek széles skáláját kínálják, amelyek fejlesztik kreatív és művészi tehetségét a tervezés terén. A tanfolyam hallgatójaként mindent megtanul a csomagolásról, a márkaépítésről és a vizuális nyelv fejlesztéséről, amely szól a közönségéhez. Széles körben tanítják meg, hogyan kell használni egy sor szoftvert, köztük az Adobe Suite programot, és mélyreható ismereteket szerez a kortárs reklám- és kereskedelmi tervező cégek igényeiről. Ez azt jelenti, hogy a befejezés után erős képességekkel rendelkezik weboldalak, hirdetési anyagok és videoanimációk létrehozásában.

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

    Angol

    Ez a kurzus bemutatja a hallgatókat a grafikai tervezés és a vizuális kommunikáció világában. Áttekintést nyújt Önnek a teljes professzionális gyártási folyamatról: a vizuális koncepciók kidolgozásától, a projekttervezéstől és a pályamunkától kezdve a professzionális grafikus szoftverek tervezéséig.

    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Angol

    Tudja, ki tervez manapság képeket? Ki készít kreatív hirdetéseket különböző vállalatok számára? Igen, van erre egy speciális tanfolyam. Ezeket az embereket grafikusoknak hívják. Az általuk elvégzett tanfolyam grafikai tervezés.

    • Online USA

    Az egyetemen

    Angol

    Művészet, grafika, színház és zene, itt van minden. Akár a színpadon, akár a tervező táblán van, sokféle lehetőségünk van.

    • Ogden, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    A webes és grafikus tervezők vizuális koncepciókat készítenek kézzel vagy számítógépes szoftver segítségével olyan ötletek közlésére, amelyek inspirálják, tájékoztatják vagy elbűvölik a fogyasztókat. Segítenek abban, hogy a szervezet felismerhetővé váljon a hirdetésekben és promóciókban használt adott ötletet vagy identitást képviselő színek, képek vagy logótervek kiválasztásával.

    • Kastamonu, Törökország

    Angol, Török, Orosz

    Egyetemünket, amelynek célja a megkülönböztetett hely megszerzése a nemzeti és nemzetközi egyetemek között, az 5467. számú törvény alapján alapítottuk 2006. március 1-jén.

    • Tekirdağ, Törökország

    Angol, Török

    A grafikai tervezés a vizuális kommunikáció egyik ága, amelynek célja a problémák megoldása vizuális elemek és tipográfia segítségével, és hatékonyan közvetít egy üzenetet a hallgatóság számára. A mai technológia által kínált vizuális kommunikációs csatornák változatosságán belül egyre fontosabbá válik az üzenetek gyors és egyértelmű átadása a közönség számára, és az ágazatban szükségessé vált a grafikai tervezéssel való kitűnés.

    • Rio de Janeiro, Brazília

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Portugál

    Olyan szakemberek képzése, akik képesek megoldásokat kidolgozni egyebek mellett grafikai darabok, elrendezések, termékek, csomagolás, webalkalmazások készítése alapján. A Grafikai Tervező hallgató a kurzus négy periódusa során elsajátítja a szükséges ismereteket, hogy a legkülönfélébb szektorok és méretű cégeknél dolgozhasson, mindig a végfelhasználóra fókuszálva.

    • Online USA

    Az egyetemen

    Angol

    A grafikai tervezés Montserrat képzőművészeti környezetében virágzik. Grafikai tervezési programunk tanfolyamokat kínál, amelyek megtanítják a tervezőket ötletek és strukturált információk rögzítésére, típusok, képek és hang felhasználásával különböző platformokon.