ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb 62 Tanfolyam Keresése Hollandiában 2019

Az emberek a világ minden tájáról válassza Hollandiában az oktatás és a szakmai fejlődés. Hollandiában egy nagyszerű helyet tanulmány néhány, a legrégebbi és a legjobb egyetemekre és figyelemre méltó hozzáférést biztosít a hazai és nemzetközi lehetőségeit. Tanfolyamok Hollandiában is többet nyújt, mint a kiváló oktatás, hanem a kulturális élmény egy nyitott, barátságos, nemzetközi, és a progresszív társadalom.

Sok lehetőség van a tanfolyamok a Hollandia és gyakran kínálják összefüggésben szakok, bizonyítvány vagy a szakmai programok fejlesztését sorozat. Tanfolyamok Hollandiában lehet tanulmányozni online, távoktatás, vagy egy osztályteremben beállítást. Tanfolyamok Hollandiában széles spektrumát felölelik a témákban, mint a menedzsment, az üzleti, a régészet, az egészségügy, a politológia, közgazdaságtan, közösségi média, és még sokan mások.

Akár keres új készségeket, szakmai átállást, vagy egy erősebb önéletrajzot, vannak tanfolyamok Hollandia igényeinek kielégítésére szinte minden diák vagy profi. Olvassa el az alábbi programokat többet!

Találat Filter

Online kurzus: döntéshozatali bizonytalanság: Bevezetés a strukturált szakértői ítéletbe

TU Delft Open & Online Education
On-line Nappali Részidős oktatás 6 hetek Szeptember 2019 Hollandia Netherlands Online + 1 további

Egy egyre inkább adat-vezérelt világban az adatok és annak használata nem mindig minden, ami feltörik. Ez a kurzus arra irányul, hogy számos területen, ahol összetett döntéseket kell hozni, a kritikus hiányosságokat kell kezelni. Ebben a kurzusban bemutatjuk a legmodernebb szakértői megítélési módszereket, különösen a klasszikus modellt (CM) vagy a Cooke módszerét, amely vitathatatlanul a strukturált szakértői megítélés legszigorúbb módja.

Online kurzus: Aeroakusztika: zajcsökkentési stratégiák mechanikai rendszerekhez

TU Delft Open & Online Education
On-line Részidős oktatás 5 hetek Kérj Információt Hollandia Netherlands Online

Ismerje meg, hogyan alkalmazza az aeroakusztika élvonalbeli ismereteit egyszerűen és hatékonyan. A tanfolyam elvégzése után képes lesz megbízhatóan mérni a zajokat a különböző mechanikai rendszerekben, és fejleszteni a zajcsökkentési stratégiákat aerodinamikai kialakításuk és teljesítményük javítása érdekében.

Online kurzus: Adaptív tervezés az infrastruktúra és a vízgazdálkodás számára

TU Delft Open & Online Education
On-line Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Hollandia Netherlands Online

Ismerje ismeretek és eszközök elemzéséhez szükséges „mély” a bizonytalanság, a változások előrejelzése és a design adaptáció Pathways nagyszabású és hosszú távú beavatkozások infrastruktúra és vízgazdálkodási rendszerek.

A statikus berendezés programjának alapelvei

The International Institute Of Plant Engineering And Design
On-line Részidős oktatás 6 hónap Szeptember 2019 Hollandia Netherlands Online

Ez egy speciális tanfolyam a diákok számára, akik egyszerre dolgoznak és tanulnak. Ez egy önjáró tanfolyam a statikus berendezésekről. A tanfolyam alkalmas olyan mérnöki vagy tudományos diplomások számára, akik szeretnék megismerkedni a statikus berendezés tervezésével kapcsolatos műszaki elvekkel.

Pipe Stress (I) Program

The International Institute Of Plant Engineering And Design
On-line Részidős oktatás 12 hetek Szeptember 2019 Hollandia Netherlands Online

A csővezetékek rugalmassági elemzését a mérnöki vállalatok szakemberei végzik. A tanfolyamot képzett hivatásos mérnökök végzik, és évek tapasztalatain alapulnak. Ennek a kurzusnak az a célja, hogy a rugalmassági elemzést a mérnökök rendelkezésére bocsássa, néhány év tapasztalattal a csővezeték-tudományágban.

Tanúsított csalás vizsgáztató (CFE)

International Management Forum Academy
Campus Nappali 5 napok Kérj Információt Hollandia Amsterdam Belgium Brussels + 2 további

Végezze el a CFE vizsga átadásának készségét és ismereteit az ACFE akkreditált 5 napos minősített csalásvizsgáló (CFE) tanfolyamán

ISO 31000 kockázatkezelés

International Management Forum Academy
Campus Nappali 3 napok Kérj Információt Hollandia Utrecht Belgium Brussels + 2 további

3 napos kockázatkezelési tréning (plusz az ISO 31000 vizsga), amely felkészíti Önt a Globális Kockázatkezelési Szabványügyi Intézet Certified ISO 31000 Kockázatkezelési Szakmai Tanúsítványára (G31000)

Kockázatkezelés: Igazolt ISO 27005 kockázatkezelő

International Management Forum Academy
Campus Nappali 3 napok Kérj Információt Hollandia Eindhoven

Ismerje meg az információbiztonsági kockázatkezelés legjobb gyakorlatát az ISO 27005-szel és legyen ISO 27005 minősítésű kockázatkezelő!

4 napos Identity Management

International Management Forum Academy
Campus Nappali 4 napok Kérj Információt Hollandia Eindhoven

4 napos képzés a biztonság és a termelékenység növeléséről, miközben a költségeket, az állásidőt és az ismétlődő feladatokat az Identity Management segítségével növelik

5 napos Certified Cloud Security Professional (CCSP)

International Management Forum Academy
Campus Nappali 5 napok Kérj Információt Hollandia Eindhoven

Ez az 5 napos edzés felkészíti Önt a legfrissebb nemzetközi (ISC) 2 Cloud Security tanúsítványra: Certified Cloud Security Professional (CCSP)

3 napos Supply Chain Professional (SCPro) képzés

International Management Forum Academy
Campus Nappali 3 napok Nyílt Beiratkozás Hollandia Eindhoven

Teljesítsd a készségek és ismeretek átadását a CSCMP (Supply Chain Management Professionals) Supply Chain Professional (SCPro) vizsga átadásával a 3 napos Supply Chain Professional (SCPro) képzésen

3 napos Cloud Security (CCSK) tanfolyam

International Management Forum Academy
Campus Nappali 3 napok Kérj Információt Hollandia Eindhoven

3 napos képzés, amely felkészíti Önt a Cloud Security Knowledge (CCSK) bizonyítványára (CCSK), az iparág első, a Cloud Security Alliancetől (CSA)

Adat tudomány a nem-adatkutatók számára

International Management Forum Academy
Campus Nappali 5 napok Kérj Információt Hollandia Eindhoven

Ez az egyedülálló 5 napos tréning megtanítja az üzleti felhasználók számára, hogyan kell feltérképezni, elemezni és megjeleníteni (saját) üzleti adatait hatékony önkiszolgáló eszközökkel

Üzleti folyamatok menedzsment (BPM) képzés

International Management Forum Academy
Campus Nappali 4 napok Kérj Információt Hollandia Eindhoven

4 napos képzési osztály AIIM BPM Mastervé válik

Advanced Credit Risk Management kurzus

TU Delft Open & Online Education
On-line Részidős oktatás 10 hetek Kérj Információt Hollandia Netherlands Online

Ez a Del Delta egy egyedülálló online tanfolyam a Deloitte-val együttműködve az ambiciózus kockázati szakemberek, tanácsadók és menedzserek számára, akik elsajátítják a hitelkockázat-kezelés legfontosabb modelljeinek elsajátítását, valamint az állandóan változó szabályozási keret megértését és megvitatását.