IELTS Preparation Tanfolyam

67 IELTS Preparation Tanfolyam Összevetése

A tanfolyam egy diszkrét egység a tudományos tanulmány és a munka a középiskolai vagy középfokú végzettségű diplomások. Egy oktató és előre meghatározott tanterv vezetésével a diákok heti vagy havi, részben vagy teljes munkaidőben foglalkoznak az adott tantárgy oktatásával.

A leendő hallgatók megkérdezhetik: "Mi az IELTS előkészítése?" Az IELTS-nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer szabványosított teszt a nem-szóbeli előadók angol nyelvtudással. Az IELTS előkészítő tanfolyamok felkészítik a hallgatókat arra, hogy vállalják a vizsgát, frissítsék és finomítják a hallgatók angol nyelvtudását, miközben gyakorlati kérdéseket és teszteket biztosítanak a standardizált tesztszerkezet ismeretének fejlesztése érdekében.

Az IELTS előkészítő tanfolyamokon való részvétel lehetővé teszi a diákok számára, hogy gyakorolják és megszerezzék készségüket angolul, olvasva, hallgatva és angolul beszélve. A hallgatók olyan tesztvételi stratégiákat is fejlesztenek, mint az időgazdálkodás, a kritikus olvasás, a kérdések értékelése és rangsorolása, valamint az IELTS és egyéb szabványos vizsgák hasznos készségei.

Bár sok iskola kínál tanfolyamokat az IELTS előkészítésében, a költségek időtartama és várható költségei között különbözik. A jövő tanulóknak meg kell vizsgálniuk azokat az intézményeket és kurzusokat, amelyekről érdeklődnek, hogy többet megtudjanak a regisztrációs díjakról, a tandíjról és egyéb fontos információkról.

Az IELTS-előkészítő tanfolyamok általában a diákokat irányítják egy angol nyelvű országban való lehetséges karriert, nem pedig egy adott karrierlehetőséget. Az egyetemi modul igazolja a hallgatókat a felsőoktatásban vagy a szakmai területeken való regisztrálással, míg az általános képzési modul szélesebb körben alkalmazható az Ausztráliába, Kanadába, Új-Zélandra vagy az Egyesült Királyságba irányuló migrációra és az azt követő oktatásra vagy képzésre. Lehetséges, hogy a felsőoktatási hallgatók felsőfokú végzettséggel IELTS vizsgáztatóként vagy oktatóként dolgozhatnak.

A nemzetközi fellebbezés és a kurzusok relevanciája az IELTS előkészítésében biztosítja, hogy online és távoktatási lehetőségek álljanak rendelkezésre sok iskola számára. Kezdje el, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

Mutass többet

IELTS vizsgaelőkészítés

The Language Gallery
Campus Nappali 1 - 25 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London Birmingham Manchester + 2 további

A Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer (IELTS) a világ legnépszerűbb angol nyelvvizsgája a felsőoktatásban. Sok munkáltató és kormányzati bevándorlási ügynökség is elismerte, hogy bizonyítja az angol nyelvű kommunikáció képességét. [+]

IELTS vizsgaelőkészítés

A Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer (IELTS) a világ legnépszerűbb angol nyelvvizsgája a felsőoktatásban. Sok munkáltató és kormányzati bevándorlási ügynökség is elismerte, hogy bizonyítja az angol nyelvű kommunikáció képességét.

The Language Gallery IELTS vizsgaelőkészítő tanfolyamok segítenek abban, hogy kifejlesszék az IELTS vizsga nyelvét és bizalmát, amely az olvasás, az írás, a beszéd és a hallgatás komponenseire összpontosít. IELTS előkészítő kurzusaink London, Birmingham, Manchester és Toronto iskolákban állnak rendelkezésre.

Tanfolyam követelményekSzint: B1 közbenső20 óra / hét (15 óra) Minimális életkor 16 Vancouver: 18Vizsga díjak 150 fontról Könyv szükséges. Egyesült Királyság: Vásárlás: £ 30 Bérleti díj: £ 30 (visszaigényelhető 20 font) Kanada: Vásárlás: $ 60 Bérleti díj: $ 60 ($ 40 visszatéríthető)tartam... [-]

IELTS vizsgaelőkészítés

The Language Gallery in Canada
Campus Nappali Részidős 1 - 25 hetek Nyílt Beiratkozás Kanada Toronto Vancouver + 2 további

A Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer (IELTS) a világ legnépszerűbb angol nyelvvizsgája a felsőoktatásban. Sok munkáltató és kormányzati bevándorlási ügynökség is elismerte, hogy bizonyítja az angol nyelvű kommunikáció képességét. [+]

IELTS vizsgaelőkészítés

A Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer (IELTS) a világ legnépszerűbb angol nyelvvizsgája a felsőoktatásban. Sok munkáltató és kormányzati bevándorlási ügynökség is elismerte, hogy bizonyítja az angol nyelvű kommunikáció képességét.

A Language Gallery IELTS vizsgaelőkészítő tanfolyamok segítenek abban, hogy kifejlesszék az IELTS vizsga nyelvét és bizalmát, elsősorban az olvasás, az írás, a beszéd és a hallgatás komponenseire összpontosítva. IELTS előkészítő kurzusaink London, Birmingham, Manchester és Toronto iskolákban állnak rendelkezésre.

Tanfolyam követelményekSzint: B1 közbenső20 óra / hét (15 óra) Minimális életkor 16 Vancouver: 18Vizsga díjak 150 fontról Könyv szükséges. Egyesült Királyság: Vásárlás: £ 30 Bérleti díj: £ 30 (visszaigényelhető 20 font) Kanada: Vásárlás: $ 60 Bérleti díj: $ 60 ($ 40 visszatéríthető)tartam... [-]

IELTS felkészítő tanfolyam

Cairns Language Centre
Campus Nappali Részidős 1 - 52 hetek Nyílt Beiratkozás Ausztrália Cairns + 1 további

A mi osztályaink kifejezetten arra szolgálnak, hogy segítsenek a lehető legmagasabb IELTS pontszám elérésében. Tanulni fog olyan jól képzett tanárok körében, akik konkrét tesztstratégiákat tanítanak, amelyek javítják az általános angol nyelvtudásukat. [+]

Az IELTS a nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer. Úgy tervezték, hogy felmérje a jelöltek nyelvi képességeit, akiknek tanulmányozni vagy dolgozniuk kell, ahol az angol a kommunikáció nyelve. Az IELTS megfelel a legmagasabb nyelvértékelési nemzetközi szabványoknak.

Az IELTS-t az egyetemek és a munkáltatók elismerik számos országban, többek között Ausztráliában, Kanadában, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban és az USA-ban. Ezt elismerik a szakmai szervezetek, a bevándorlási hatóságok és más kormányzati szervek is.

Mit várhat

Az IELTS teszt sikerének kulcsa az angol kommunikációs készségek fejlesztése. A mi osztályaink kifejezetten arra szolgálnak, hogy segítsenek a lehető legmagasabb IELTS pontszám elérésében. Tanulni fog olyan jól képzett tanárok körében, akik konkrét tesztstratégiákat tanítanak, amelyek javítják az általános angol nyelvtudásukat.... [-]


IELTS Preparation

Australian International College of English
Campus January 2019 Ausztrália Sydney Kína Shanghai

The Preparation for IELTS course gives all participating students a strong base for successfully completing the International English Language Test in either the General or the Academic mode. A Specialist teacher-provides personalised help in Test techniques and the underlying principles of question types and the IELTS format are taught so that the students can sit the test in full awareness and with confidence. [+]

The Preparation for IELTS course gives all participating students a strong base for successfully completing the International English Language Test in either the General or the Academic mode. A Specialist teacher-provides personalised help in Test techniques, and the underlying principles of question types and the IELTS format are taught so that the students can sit the test in full awareness and with confidence. Not only that, students are given the opportunity to take a mock IELTS Test every week in each component. This way, the teacher, as well as students, can ascertain which of the four major English skills need to be strengthened and which question formats need reviewing.

Why study this course? ... [-]

Intenzív angol IELTS előkészítés

Twin Group
Campus 1 - 24  Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London Eastbourne

Intenzív angol nyelvtanfolyamunk London és Eastbourne iskoláinkon keresztül segít a kulcsfontosságú angol nyelvtudás fejlesztésében, barátságos és koncentrált környezetben. A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ legnépszerűbb angol nyelvvizsga-tesztje. Azok számára, akik szeretnék tanulni, dolgozni vagy migrálni olyan helyekre, ahol az angol anyanyelv van, az IELTS vizsga magas pontszámai döntő jelentőséggel bírnak. Az IELTS tanfolyamunk segítségével sikerrel segíthetünk. [+]

Intenzív angol

Helyszínek: London és Eastbourne

Intenzív angol nyelvtanfolyamunk London és Eastbourne iskoláinkon keresztül segít a kulcsfontosságú angol nyelvtudás fejlesztésében, barátságos és koncentrált környezetben.

Áttekintés

A Twin's intenzív angol nyelvtanfolyam lehetővé teszi a diákok számára, hogy a fejlesztés meghatározott területeire összpontosítsanak, függetlenül attól, hogy az lehet-e IELTS előkészítés, egy angol nyelvű országban való tanulás és munka, vagy az általános kommunikációs képesség javítása.

Programunk elég rugalmas ahhoz, hogy kielégítse a diákok igényeit a diákok reggeli és délutáni időszakokra osztva. Reggelente a diákok részt vesznek a General English órákon más nemzetközi diákokkal. Ez lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy tökéletesen keveredjenek egymással és új barátokat hozzanak létre. Délutánban az osztályokat a csoport követelményeihez igazítják, és számos témát lefednek.... [-]


IELTS vizsgaelőkészítés

Direct English
Campus Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Írország Cork

Az IELTS program során megtanulsz mindent, amit tudnod kell, hogy jól tudj a tesztben. A tanfolyamot úgy terveztük meg, hogy az IELTS teszt valamennyi elemét lefedje - az olvasást, az írást, a hallgatást és a beszédet -, és gyakoroljuk a teszt formátumát újra és újra valós tesztdokumentumok használatával. [+]

IELTS

A Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer, vagyis az IELTS, mint közismertebb, olyan tesztelési rendszer, melynek célja, hogy pontosan megvizsgálja az olyan jelöltek nyelvi képességét, akik angolul beszélő országban tanulnak vagy dolgoznak. Az IELTS-t gyakran az egyetemre, Ausztráliára, Kanadára, Írországra, Új-Zélandra, az Egyesült Királyságra és az USA-ba kell belépni, és szakmai szervezetek, foglalkoztatási, bevándorlási és egyéb kormányzati szervek is elismerik.

Mi az IELTS teszt formátuma?

Két fajta IELTS teszt létezik - akadémikus vagy általános. Itt a Direct English főként az Academic tesztre összpontosítunk, mivel ez az oktatási célokra van szükség. A teszt négy részre van bontva: hallgatás (30 perc), beszéd (15 perc), írás (60 perc) és olvasás (60 perc), és kétnapos periódus alatt.... [-]


Általános angol nyelvű IELTS tanfolyam

Europa School of English
Campus Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Bournemouth

A tanfolyamot minden hétfőn egész évben elkezdheti. Jelenleg az alábbi szinteket ajánljuk: Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate és Advanced. [+]

ÁLTALÁNOS MAGYAR KURZUS

Javítsa pontosságát, folyékonyságát és bizalmát általános angol tanfolyamunkon. Fejlesztse beszélgetési készségeit, és gyorsan és hatékonyan növelje angol szintjét.

Tanuljon beszéd, hallgatás, írás és olvasásIsmerje meg az angol nyelv használatát a valós élethelyzetekbenFejlessze fel a nyelvtan, szókincs és idiómák megértésétTökéletes angol kiejtéseKönnyebben és pontosan tud kommunikálni

1. lehetőség: 20 óra (15 óra) hetente

Négy lecke van a reggelen vagy a délutánonként, az évszaktól függően.

2. lehetőség: 25 óra (18 óra és 45 perc) hetente

Négy lecke van reggel és egy ebéd után.

TÉNYEK20 óra 45 perces, hétfőtől péntekig, reggel vagy délutáni menetrend szerint legfeljebb 12 diák csúcsán és 15 főszezonban. A reggeli órák 9.30-kor kezdődnek; délutáni órák indulnak 14:45-kor. Legalább két hét.Nyelv tanfolyam... [-]

IELTS előkészítő tanfolyam

Gold Coast Learning Centre
Campus Nappali Részidős 1 - 70 hetek Nyílt Beiratkozás Ausztrália Surfers Paradise + 1 további

Javítsd angol nyelved és felkészülj az International Language Testing System (IELTS) vizsgára Gold Coast Learning Centre , a Surfers Paradise Queensland Gold Coast szívében. Az IELTS nemzetközileg akkreditált angol nyelvvizsga, amely bizonyítja az angol nyelv használatának és megértésének képességét. Világszerte elismert, és több mint 6000 intézmény fogadja el világszerte több mint 120 országban. [+]

Javítsd angol nyelved és felkészülj az International Language Testing System (IELTS) vizsgára Gold Coast Learning Centre , a Surfers Paradise Queensland Gold Coast szívében.

Az IELTS nemzetközileg akkreditált angol nyelvvizsga, amely bizonyítja az angol nyelv használatának és megértésének képességét.

Világszerte elismert, és több mint 6000 intézmény fogadja el világszerte több mint 120 országban.

IELTS vizsgaelőkészítés: középszint és feljebbKezdés: Minden hétfőnÁtlagos tanulók osztályonként: 10Az osztályonkénti maximális hallgatók száma: 18A tanfolyam hossza 1-70 hétHeti óraszám: 20-35 óraKezdje a dátumokat és az árakat

Az IELTS vizsgaelőkészítő órák minden hétfőn elindulnak.... [-]


Angol mint idegen nyelv tanfolyam

Carfax College Oxford
Campus Nappali September 2019 Egyesült Királyság Oxford

A nemzetközi diákoknak gyakran segítségre van szükségük angolul. Ha az akadémiai kurzus megkezdése nem lehetséges anélkül, hogy először angolul javulna, a tanulónak intenzív angol nyelvtanfolyamra kell irányulnia. [+]

A nemzetközi diákoknak gyakran segítségre van szükségük angolul. Ha az akadémiai kurzus megkezdése nem lehetséges anélkül, hogy először angolul javulna, a tanulónak intenzív angol nyelvtanfolyamra kell irányulnia.

A Carfax rendkívül személyre szabott angol nyelvtanfolyamokat kínál, amelyek a leginkább javító területekre irányulnak. Ha a tanuló egy akadémiai kurzusra törekszik, akkor a tanítás az érintett tantárgyakra irányulhat. Ha egyéni tanfolyamot követünk, akkor a program egyensúlya úgy módosítható, ahogyan a tanuló előrehalad, és az egyetemi tárgyak óráit be lehet vezetni, amint a tanuló eléri a megfelelő szintet.

A diákok néha előnyösek lesznek a további angol nyelvórák folytatásával, miközben teljes munkaidős tanulmányi kurzust tartanak. A Carfax fel tudja mérni a szükséges támogatási szintet, és beépítheti a diákok menetrendjébe tartozó további tanulságokat.... [-]


Tanfolyam: IELTS vizsgaelőkészítő tanfolyam

Cebu International Academy
Campus Nappali 1 - 12 hetek Nyílt Beiratkozás Fülöp-szigetek Mandaue City

Ez a kurzus célja az IELTS pontszám javítása. Ez az IELTS BRIDGE (bevezető) kurzusra, az IELTS Regular és a Garancia Kurzusra (célpont 5.5 / 6.0 / 6.5) van felosztva. Legalább 12 hétre van szükség a Garancia Kurzus beiratkozásához. Ezenkívül be kell nyújtani az IELTS pontszámot, mielőtt beiratkoznánk, vagy beiratkozási tesztünket, mivel legalább 3,5 sávra van szükség. Ha nincs konkrét célpontja vagy meghatározott ideje a cél eléréséhez, akkor az IELTS Regular megfelelő lehet. [+]

Áttekintés

Ez a kurzus célja az IELTS pontszám javítása. Ez az IELTS BRIDGE (bevezető) kurzusra, az IELTS Regular és a Garancia Kurzusra (célpont 5.5 / 6.0 / 6.5) van felosztva. Legalább 12 hétre van szükség a Garancia Kurzus beiratkozásához. Ezenkívül be kell nyújtani az IELTS pontszámot, mielőtt beiratkoznánk, vagy beiratkozási tesztünket, mivel legalább 3,5 sávra van szükség. Ha nincs konkrét célpontja vagy meghatározott ideje a cél eléréséhez, akkor az IELTS Regular megfelelő lehet.

Garancia kurzus előnyei: Ingyenes 1 hónapos tandíj

Abban az esetben, ha három hónapon belül nem teljesítette a célértéket, mégis eleget tett a követelményeknek (a kollégium és a helyi díjak nem tartoznak bele.) Továbbá örömmel fogadjuk Önnek a hivatalos IELTS tesztdíjat, ha eléri a célértéket. (* A jótállás előnyei elveszhetnek attól függően, hogy a részvételi arány vagy a figyelmeztetések száma van-e.)... [-]


Tanfolyam: IELTS

LVC London School of English
Campus Nappali Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Ez a vizsgaelőkészítő kurzus elkészíti Önt az IELTS (International English Language Testing Systems) teszthez. Ez az ideális teszt, ha tanulmányozni vagy dolgozni, ahol az angol a kommunikáció nyelve. [+]

IELTS

Ez a vizsgaelőkészítő kurzus elkészíti Önt az IELTS (International English Language Testing Systems) teszthez. Ez az ideális teszt, ha tanulmányozni vagy dolgozni, ahol az angol a kommunikáció nyelve. Az IELTS pontszámokat egyetemek, főiskolák, munkaadók, bevándorlási hatóságok és szakmai testületek ismerik el. A brit egyetemek és más oktatási központok általában IELTS 6.0-es vagy annál magasabb szintet igényelnek a nyelvtudás bizonyítékaként.

Javasoljuk, hogy legalább 4 hétig tartsanak tanfolyamot, rövidebbek is.

IELTS tanfolyamaink középpontjában az akadémiai IELTS vizsgára koncentrálunk, azonban az általános IELTS résztvevők is szívesen látnak. Ha szüksége van az Általános IELTS-re, kérjük, jegyezze fel a jelentkezési lapot.... [-]


Angol vizsgaelőkészítő tanfolyam

California Language Academy
Campus Nappali Részidős 2 - 52 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Los Angeles San Diego + 2 további

California Language Academy vizsgaelőkészítő programjait kifejezetten a nemzetközi diákok számára tervezték, akik egy amerikai főiskolán vagy egyetemen szeretne továbbtanulni, vagy olyan diákok számára, akik előre akarják haladni a vállalataikat vagy a karrierjüket. Segítünk felkészülni a TOEFL iBT, IELTS, CAE / FCE és TOEIC vagy bármely más angol nyelvvizsgára. [+]

California Language Academy vizsgaelőkészítő programjait kifejezetten a nemzetközi diákok számára tervezték, akik egy amerikai főiskolán vagy egyetemen szeretne továbbtanulni, vagy olyan diákok számára, akik előre akarják haladni a vállalataikat vagy a karrierjüket. Segítünk felkészülni a TOEFL iBT, IELTS, CAE / FCE és TOEIC vagy bármely más angol nyelvvizsgára.

Vizsgaelőkészítő programok Főbb jellemzők

Javítsa a tesztelés készségeket és javítsa az általános angol készségterületeket egyidejűleg!Az osztályméretek kicsiek (maximum 10 diák) a személyes, egyénre szabott figyelemhez.A tanárok tapasztalt, tanúsítvánnyal rendelkeznek és professzionálisak.A heti témák, prezentációk és helyszíni tevékenységek a hallgatók számára valós, gyakorlati gyakorlatot biztosítanak.Az osztályok modern létesítményekben zajlanak.Az órák többnyire hétfőn indulnak.Tanulmány a diákokról vagy az idegenforgalmi vízumrólMegfizethető tandíj és kedvezmény a hosszú távú beiratkozáshozTesztelőkészítő programok: TOEFL, IELTS, CAE / FCE és TOEIC.... [-]

Tanfolyam: IELTS

Manchester Central School of English
Campus Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Manchester

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaikat a nemzetközi oktatásba és foglalkoztatásba. [+]

Mi az?

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaikat a nemzetközi oktatásba és foglalkoztatásba.

Alapítvány szintje: A kurzus elvégzését végző hallgatóknak középszintűnek kell lenniük (CEF B1 - 33-39-es pontszám az elhelyezés tesztjén).

Magasabb szint: A kurzus elvégzését végző hallgatóknak középfokú felsőfokú (CEF B2 - 40-45 pontos pontszám az elhelyezés tesztjén) kell lennie.

Kinek lesz?

Az IELTS kurzus az MCSE előkészíti a diákokat, akik szeretnének egyetemi tanulmányokat a következő kurzusok:... [-]


Felnőttek - vizsga előkészítés

Clubclass English Language School
Campus September 2019 Málta Pembroke Egyesült Királyság London

A vizsgaelőkészítő tanfolyamon tanuló diákok általános angol nyelvtanfolyamot kötnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyakorolják az angol nyelvű olvasás, írás, hallgatás, beszéd, nyelvtan és szókincs minden szempontját, hogy javítsák általános angol nyelvüket. [+]

Vizsgaelőkészítés - Cambridge 30 [EXC30]

A vizsgaelőkészítő tanfolyamon tanuló diákok általános angol nyelvtanfolyamot kötnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyakorolják az angol nyelvű olvasás, írás, hallgatás, beszéd, nyelvtan és szókincs minden szempontját, hogy javítsák általános angol nyelvüket.

Highlights 30 óra / 22½ óra hetente Átlagos 8 tanuló osztályonként (legfeljebb 12) Minimális időtartam 4 hét OLVASS TOVÁBB! Vizsgaelőkészítés - TOEFL 30 [EXT30]

A TOEFL vizsgaelőkészítő tanfolyam célja, hogy javítsa a diák általános nyelvtudását a nyelvvizsga megszerzéséhez szükséges nyelvvizsgák fejlesztése mellett.... [-]


IELTS vizsgafelkészítő tanfolyam

West London English School
Campus Nappali Részidős 2 - 48 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

A IELTS előkészítő tanfolyam bemutatja, hogy a különböző részein a teszt, és adja meg a technikákat meg kell elérni a teljes potenciálját. Ezek a technikák közé tartozik: jegyzetelő előadások; futást és olvas tudományos szövegek nagy sebességgel; írásban akadémiai beszámolók és esszék; beszél folyékonyan és bizalom; és bővül a tudományos szókincs. Egyaránt kínálunk teljes idejű intenzív IELTS tanfolyam és hosszabb részidős tanfolyamok. [+]

Tudományos IELTS egy nemzetközileg elismert teszt, amely felhasználható belépési követelmény egyetemre az Egyesült Királyságban. Azt is gyakran szükség vízumkérelmek és az emberek bemegy adott tudományterületen, mint a gyógyszer. Ha veszel egy IELTS tesztet, az eredmény egy formájában a zenekar szerzett 1-9. Amikor felveszi a kapcsolatot az egyetem, azt fogja mondani, a banda meg kell elérni, hogy beiratkozik a tanfolyamok.

Itt van egy durva becslést arra, IELTS zenekar:

C2 / 9 / CPE (Proficiency) C1 / 7-8 / CAE (Advanced) B2 / 5,5-6,5 / FCE (First) B1 / 4 - 5 / PET Körülbelül során

A IELTS előkészítő tanfolyam bemutatja, hogy a különböző részein a teszt, és adja meg a technikákat meg kell elérni a teljes potenciálját. Ezek a technikák közé tartozik: jegyzetelő előadások; futást és olvas tudományos szövegek nagy sebességgel; írásban akadémiai beszámolók és esszék; beszél folyékonyan és bizalom; és bővül a tudományos szókincs. Egyaránt kínálunk teljes idejű intenzív IELTS tanfolyam és hosszabb részidős tanfolyamok.... [-]