Intenzív Angol Tanfolyam

155 Intenzív Angol Tanfolyam Összevetése

A fokozatot végző hallgatók általában kurzusra jelentkeznek. Ezek a kurzusok egy adott témakörre összpontosítanak, és jellemzően egy teljes ciklusra szólnak. A kurzus befejezése után a hallgatók általában kapnak hitelt az órákra, amelyeket az osztályban töltöttek. Bizonyos esetekben ez a hit segíti őket abban, hogy haladjanak az érettség felé.

Mi az intenzív angol nyelvtanfolyam? Ez egy olyan osztály, amelynek célja, hogy segítse a hallgatókat, akik fejlettebbek lesznek az angol nyelvtanulásban, írásban és olvasásban. A hallgatók többsége megtanulja a tanfolyamot, hogy folytathassák tanulmányaikat egy angol nyelvű egyetemen; mások nyelvi készségeik javítása érdekében. Egyes iskolák elvégzik a kitöltés igazolását a feljogosított diákok számára a tanfolyam befejezése után. Számos iskola kínál ilyen típusú képzést, és közülük sokan vannak képzett oktatók.

Számos előnye van az intenzív angol nyelvtanfolyam igénybevételének. Sok diák érzi úgy, hogy jobb képzést kaphatnak, ha kompetensek ezen a nyelven. Mivel a programot gyorsabb ütemben tervezték, a diákok általában nem vesztegenek sok időt arra, hogy további iskolai törekvéseket folytassanak. Ráadásul a gyors tempójú tanulási környezet gyakran megkönnyíti a megértést.

Egy akadémiai kurzus költsége az iskolától függően változik. Ha érdekli a nyelvtudás javítása, akkor a legjobb, ha megvizsgálja az iskolának a költségeit, amelyre részt kíván venni. Tudják megadni a részleteket a tandíjról és más díjakról.

Miután befejezte ezt a tanfolyamot, a diákok általában továbblépnek a továbbképzés folytatására. Azonban néhányan ezt a kurzust veszik, így értékesebbek lehetnek a munkahelyen. Különböző munkaköri szerepek állnak rendelkezésre, amelyek kihasználhatják az ebben az osztályban tanult tudást. Ugyanakkor nagyon gyakori az üzletemberek és az üzletasszonyok, hogy ezt a kurzust.

Ha javítani szeretné az angol készségeket, találjon olyan iskolát, amely segíthet. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével. 

Mutass többet

Courses in General English

Cork English Academy
Campus Nappali 1 - 50 hetek Nyílt Beiratkozás Írország Parafa-

[+]

tanfolyamok célja, hogy megadja a angol nyelvtudás élni, dolgozni, tanulni és utazás egy angol nyelvű környezetben.

Mielőtt elkezdené a kurzus a Cork English Academy akkor a teljes angol nyelvű szintű teszt segít meghatározni a kezdő szinten, és biztosítja, hogy Ön választja a legmegfelelőbb megoldásnak.

Tankönyvek, munkafüzetek és kiegészítő anyagok, beleértve az autentikus anyagok, mint például újságcikkek újságok, DVD-k, az internet, könyvek és más média használt a tanár, hogy megfeleljen a nyelvi szükségleteit valamennyi egyén az osztályban.

Meg lehet kezdeni a programot minden hétfőn a megadott tizenegy óra, kivéve az iskolai és a munkaszüneti napokon, ahol az iskola zárva van.... [-]


Szakmai - Karrier Előkészítés Tevékenység - San Francisco

Stafford House International
Campus Részidős 8 - 48 hetek October 2018 Amerikai Egyesült Államok San Francisco San Diego Chicago + 2 további

Gyakorlati angol és a tapasztalat az amerikai üzleti kultúra által eltöltött időt egy amerikai cég. A Karrier tevékenység előkészítése helyezi Önt egy fogadó cég. [+]

Gyakorlati angol és a tapasztalat az amerikai üzleti kultúra által eltöltött időt egy amerikai cég. A Karrier tevékenység előkészítése helyezi Önt egy fogadó cég.

Jellemzők

A Karrier tevékenység előkészítése egy kifizetetlen fogadó cég elhelyezés egy amerikai cég. Diákok kell tartania a nappali tagozatos képzés Stafford House során időt a fogadó cég. Host cég elhelyezése legfeljebb 15 óra hetente, és utolsó 8-48 hét.

Magabiztosabbá válnak angolul beszélt a munkahelyi környezetben Ismerje meg az iparág-specifikus szókincs és a hétköznapi angol használt amerikai munkahely Alkalmazza a készségek projektek a fogadó cég Fejleszteni interjú készségek és bizalom Tények ... [-]

Cambridge Általános Angol Nyelvtanfolyam

Cardiff and Vale College
Campus Nappali Részidős

A Cardiff és a Vale College International számos rugalmas angol nyelvű tanfolyamot kínál minden szinten azok számára, akik általános, szakmai vagy tudományos okokból javítani szeretnék angoljukat. Számos kurzust kínálunk az alapítványtól a magasabb szintig azok számára, akik javítani szeretnék az angol nyelvüket általános, szakmai vagy tudományos okokból. [+]

A Cardiff és a Vale College International számos rugalmas angol nyelvű tanfolyamot kínál minden szinten azok számára, akik általános, szakmai vagy tudományos okokból javítani szeretnék angoljukat.

Számos kurzust kínálunk az alapítványtól a magasabb szintig azok számára, akik javítani szeretnék az angol nyelvüket általános, szakmai vagy tudományos okokból.

A British Council akkreditálta az angol nyelvtanítást az Egyesült Királyságban, és a közelmúltban elnyerte a Nemzetközi Kiválósági Központ 2017-es státuszt az El. Közlöny.

A Cardiff és a Vale College szintén akkreditált brit angol tag.

Belépési követelmények:... [-]


Intenzív Angol Program

University of Southern Indiana
Campus Nappali 8 hetek September 2018 Amerikai Egyesült Államok Evansville

Üdvözöljük a University of Southern Indiana (USI) Intenzív angol Program (IEP)! Örülünk, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdése, és hogy itt van a hátország Amerika! [+]

Üdvözöljük a University of Southern Indiana (USI) Intenzív angol Program (IEP)! Örülünk, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdése, és hogy itt van a hátország Amerika!

Az intenzív angol Program (IEP) a USI kínál tanterv célja a diákok minden szinten az angol nyelvtudás alapján a tanulók igényeit és érdekeit. Mint IEP hallgató, akkor lehetősége van arra, hogy tanuljanak egymás oldalán a diákok a világ minden tájáról egy minőségi angol nyelvű program munkatársai a szakértői oktatók.

Kiemeli a program tartalmazza:

Kis létszámú csoportok, amelyek lehetővé teszik több egy-egy interakció és órakeret oktatók Megfizethető és versenyképes költségek Feltételes egyetemi felvételéhez után IEP befejezése Egyéni tanulmányi tanácsadás diákok számára TOEFL előkészítő Számítógépes oktatás Hozzáférés a számítástechnikai és könyvtári egy átfogó egyetemi Tanórán kívüli tevékenységek és részvétel a diákélet Az apartman-stílusú campus ház Szakosított alapozva a jövő nagy vagy kamat, mint az angol tudományos célokra, üzleti angol és több Barátságos légkör és biztonságos környezet Mérsékelt éghajlati Segítségnyújtás a vízum folyamat ... [-]

Intenzív Angol Programot

OPMI Business School
Campus Nappali Részidős 200 óra September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lower East Side + 1 további

Az OPMI Intenzív Angol Programjába beiratkozó hallgató 8 egymást követő szinten vehet részt a kurzuson. [+]

Program áttekintése

Level 6 [-]

Általános Angol 15

Chichester College
Campus Részidős 2 - 24 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Pulborough Chichester + 1 további

Az elsődleges hangsúly a tanfolyam az angol a kommunikáció. [+]

Az elsődleges hangsúly a tanfolyam az angol a kommunikáció.

Heti 15 órát az általános angol órák

Elérhető szinten A1-C2 A diákok életkora 16+ Maximális osztálylétszám 16 Kezdés bármelyik hétfőn 15 órás heti Minimum tartózkodás 2 hét Előnyök Tanulmány a campus több mint 3500 brit diákok és a nemzetközi hallgatók a világ minden tájáról Élvezze a széles körű izgalmas programok, klubok a brit és a nemzetközi diákok Kapcsolódás az új Chi365 önálló tanulás portál és alkalmazás Egy egész évben nemzetközi szociális program, kirándulások és események [-]

Intensive English Program (IEP)

Aston International Academy
Campus Nappali 1 - 52 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Austin Kanada Toronto Arcata Sarnia Mississauga San Antonio Waterbury + 7 további

A legnépszerűbb program a Aston Texas a Intenzív angol Program. [+]

Intenzív angol Program (IEP)

A legnépszerűbb program a Aston Texas a Intenzív angol Program. Adva van egy szintfelmérő tesztet elején a félév, hogy meghatározza a szintet.

Jellemzői a program Elérhető a kezdőtől a haladó szintig. 5 különböző szinten a haladást. Félidős és záróvizsgák vannak megadva minden kedves programokat. Akkor át bármely más helyszíneken Kanadában vagy az USA. Class idők változhatnak, és függ a szinten Anyagok díj extra. Downtown Austin, Texas helye A nyelvtan Program [-]

Tanfolyam: Intenzív általános Angol

Oxford English Academy Oxford
Campus Részidős 1 - 52 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Oxford

Az intenzív angol nyelvtanfolyamok az általános angol nyelvtanfolyam minden aspektusát magukban foglalják, miközben fokozzák a Fluency készségeket, hogy jobban kommunikáljanak angolul, és gyors úton jár az Ön kompetenciájához. [+]

INTENZÍV ÁLTALÁNOS MAGYAR

Idő: legalább 16 év

MAXIMÁLIS OSZTÁLY MÉRET: Maximum 14

IDŐSZAK: Legalább 1 hét

HOURS WEEK: heti 30 óra

IDŐ: 09:00 - 12:40, 13:30 - 17:00, hétfőtől péntekig

START DATES: Bármely hétfőn

DÍJAK: hetente 195 £, az időtartamtól függően

BELEÉRTVE: Hozzáférés az Oxford English Online programhoz *, Minden tananyag, A tanfolyam befejezése, A tanfolyam tanúsítványa

[-]

General English

Dominion English Schools
Campus Nappali Részidős 2 - 52 hetek Nyílt Beiratkozás Új-Zéland Auckland + 1 további

Általános angol nyelvtanfolyamaink célja, hogy segítsenek Önnek a pontos és folyamatos kommunikációban, és bármelyik hétfõn elindíthatja az évfolyamot. [+]

Áttekintés

Általános angol nyelvtanfolyamaink célja, hogy segítsenek Önnek a pontos és folyamatos kommunikációban, és bármelyik hétfõn elindíthatja az évfolyamot.

A reggeli órák (9: 00-10: 30, 10: 45-11: 45) a nyelvtan és a szókincs bemenetekre összpontosítanak, a délutáni órák (12:45 - 14:15, 14:30 - 15:30) segítenek javítani a kommunikációs készségedet, az utolsó órát a beszélgetésnek szenteli.

[-]

Felkészítő Tanfolyam A Divat Angol Nyelven

Accademia del Lusso
Campus Nappali 3 hónapok July 2018 Olaszország Milánó

A tantárgy célkitűzése: hogy felkészítse a diákokat az angol nyelvű, be őket, hogy Made in Italy, és biztosítsák számukra a tudás néhány fontos eleme a divat és a luxus rendszert. [+]

Előkészítő tanfolyamok állnak rendelkezésre azok számára, akik már beválasztott mester, 1 év intenzív, vagy 3 éves képzés Accademia del Lusso. Úgy kerül sor a hónap előtt minden tanév kezdődik, általában július és október között.

Előkészítő tanfolyamok irányítja a diákok, akik szeretnének javítani a nyelvi készségek megkezdése előtt a későbbi divat vagy design természetesen Accademia del Lusso. Azt is szolgálja, hogy segítse a hallgatók az első lépést a sikeres beilleszkedés az új társadalmi és szakmai környezet Milánóban.

Tanfolyami célok

Ahhoz, hogy felkészítse a tanulókat az angol nyelvben, be őket, hogy Made in Italy, és biztosítsák számukra a tudás néhány fontos eleme a divat és a luxus rendszert.... [-]


Course: Intensive General English

Oxford English Academy Cape Town
Campus Nappali 1 - 52 hetek Nyílt Beiratkozás Dél-afrikai Köztársaság Fokváros

[+]

BELEÉRTVE: Hozzáférés az Oxford English Online programhoz *, Minden tananyag, A tanfolyam befejezése, A tanfolyam tanúsítványa

[-]

Intenzív Angol Program

Bilingual Education Institute
Campus Részidős 7 hetek Amerikai Egyesült Államok Houston

[+]

BEI intenzív angol Program nyújt minőségi oktatást, hogy a diákok, motiválja őket, hogy elérjék a területeken az oktatók, az üzleti, valamint a helyi és globális közösségekben. Ezeken a területeken a hallgatók képessé válnak a kommunikáció és a nyelvtanulás. A tananyag célja, hogy fejlessze a diákok teljes nyelvi tapasztalat. Mi integrálja nyelvtan, szövegértés, beszéd, olvasás, írás, szókincs, kifejezések, kiejtés, és az amerikai kultúra. A tevékenységek és szövegek alapulnak reális tárgyak találhatók intézmények magasabb tanulás.

AJÁNLUNK: Reggel Intenzív angol Program Hétfőtől péntekig 8:30-12:30 Lab Menetrend: Hétfő péntek (01:00-5: 12:00) Költség: $ 1,750.00 (nem tartalmazza anyagokból vagy regisztráció) ... [-]

Tennessee Intenzív Angol Programot

The University of Tennessee at Martin
Campus Nappali 20 - 25 óra September 2018 Amerikai Egyesült Államok Martin

Gyere és angolul tanulni a biztonságos és gyönyörű város Martin, Tennessee [+]

Gyere és angolul tanulni a biztonságos és gyönyörű város Martin, Tennessee!

CLASSES

20-25 órányi előadást kínálnak minden készség: nyelvtan, írás, olvasás, szövegértés / Beszéd. TOEFL, GMAT előkészítése és egyéb készségek állnak rendelkezésre.

SZINT

Hat szinten az oktatás, az elejétől a fejlett.

FELTÉTELEK

Hat értelemben egy évben. Ősszel és tavasszal félév, a feltételek nyolc hét. Nyáron, két öt-hetes szempontból.

LISTA

9:00-15:00 egy óra szünetet az ebéd (4-5 órányi előadást naponta).

Tesztelés / ELHELYEZÉSÉT

A Michigan angol szintfelmérés kap minden új diák az első napon a kifejezés elhelyezését szinten. Az ITP TOEFL kínálják a végén minden távon 30 dollárért.... [-]


Intenzív Angol Egyetemi Tanulmány

Massachusetts International Academy
Campus Nappali 1 - 2 félév January 2018 Amerikai Egyesült Államok Marlborough

Diákok növelése angol nyelvtudás, miközben készül az egyetemi tanulmány egyik partner iskolák [+]

A diákok két lehetősége van a felvételi:

Felvételi Maia csak -, hogy vizsgálja meg az egyetemi lehetőségek az USA-ban Felvételi Maia & University Partner - feltételes felvételt egyetemi előtt érkezik az USA-ban

A diákok a Massachusetts International Academy (MAIA) összpontosít fejlődő, beszéd, olvasás, és írás közben is készül a tanulmányi követelmények az egyetemi tanulmányok az USA-ban. A célok a MAIA tanterv:

hogy ESL használati megfelelő hallgatói angol nyelvtudás szintje élesíteni a diákok tudományos ismeretek jövőbeni egyetemi siker [-]

Munkanélküli Tanfolyam

Europa School of English
Campus Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Bournemouth

25 óra 45 perces, hétfőtől péntekig legfeljebb 12 diák (csúcs nélkül). Ez a kurzus minden hónap első hétfőjén január 8. és június 4. között érhető el. Csak egy hét, egy helyi üzletbe látogat. A kurzushoz szükséges angol szintű szint: B1 [+]

25 óra 45 perces, hétfőtől péntekig legfeljebb 12 diák (csúcs nélkül). Ez a kurzus minden hónap első hétfőjén január 8. és június 4. között érhető el. Csak egy hét, egy helyi üzletbe látogat. A kurzushoz szükséges angol szintű szint: B1

Szállás

A standard szállást vasárnapi érkezéssel és szombati távozással biztosítják. További éjszakák felár ellenében vehetők igénybe. Privát reptéri transzfer igényelhető.

Tanfolyamok (minden hétfőn indul)

Nyelvtudás szükséges : Alapfokú és haladó szintű kezdőknek és szakképzettségnek megfelelő tanfolyamok

Kor szerinti specifikáció : A tanfolyamok célja és célja a 18 éves tanulóknak. A felnőtt tanfolyamokon a 16-17 éves tanulók elfogadottak, feltéve, hogy a védelmi előírások betartásra kerülnek.... [-]