$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Ipari tervező Tanfolyam Összevetése

Függetlenül attól, hogy elképzelése a megjelenés egy sportautó, vázlatokat egy új bútordarab kegyelem a nappali az otthonokban szerte a világon, vagy konceptualizálására megjelenés egy forradalmian új termék, ipari formatervezés kurzusok nyújt az alapvető ismereteket és készségeket, hogy ezeket a terveket valóra . Industrial Design kurzusok egyesítik alkalmazott művésze… Tovább

Függetlenül attól, hogy elképzelése a megjelenés egy sportautó, vázlatokat egy új bútordarab kegyelem a nappali az otthonokban szerte a világon, vagy konceptualizálására megjelenés egy forradalmian új termék, ipari formatervezés kurzusok nyújt az alapvető ismereteket és készségeket, hogy ezeket a terveket valóra . Industrial Design kurzusok egyesítik alkalmazott művészet és a tudomány, hogy tanítani a diákok a lényegét tervezés szerkezetének termékek piacképesség, a termelés és a fogyasztás. Fogalmak, mint az esztétika, ergonómia és a használhatóság is kiemelt szerepet kap Industrial Design tanfolyamok. Industrial Design kurzusok néha nevezik terméktervezés kurzusok, de is jogosultak a diákok munkát más kapcsolódó tervezési területeken.

Ahogy a munka felé végzettség egy iparművészeti, ipari formatervezés tanfolyamok gyakran jellemző gyakorlati feladatokat, amelyek előírják, diákokat, hogy alkalmazni a leckét tanulnak előadások és szemináriumok a problémák megoldásában, vagy hozzon létre saját eredeti tervek.Industrial Design kurzusok összpontosítani mind a technikai és kreatív készség-készülékek, beleértve elemek 2D és 3D tervezés, szoftver, mint a CAD, és a rajz a történelem tervezési inspirációt.

Ha többet szeretne megtudni ezekről Industrial Design tanfolyamok, kattintson az alábbi, és kérjen tájékoztatást, hogy elküldjük Önnek a kiemelt intézmények.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Scuola Italiana Design (SID)
Padova, Olaszország

A három éves tanulmány terv Creative Design by Scuola Italiana Kivitelezés született a kérelemről a helyi cégek a szakemberek, akik szakosodott termék design.

A három éves tanulmány terv Creative Design by Scuola Italiana Kivitelezés született a kérelemről a helyi cégek a szakemberek, akik szakosodott termék design. -
Tanfolyamok
Nappali
Angol, Olasz
Campus